Over Bertus, Abby en Theunis

honden foto van Bertus, Abby en Theunis Bertus. Kruising Cocker-Field Spaniel. Geboren 2009.
Altijd vrolijk. Meestal ZEN. Dol op zijn baas en vrouwtje en op spelen, botten, kluifjes, wandelen, snuffelen, tot aan de buik in het water, hazen jagen (zijn altijd te snel) en eenden opschrikken.

Leeft samen met grote vriendin Abby, geboren in 2015, kruising Mechelaar-springerspaniel. Gevonden op Marktplaats, met haar 4 maanden oud waren wij de vierde eigenaar. Slecht gesocialiseerd, energiebom.. Abby leert alles in stapjes, heel dichtbij, overwint haar vele angsten beetje bij beetje.. Springen, jagen en bal apporteren zijn haar grootste hobby's en natuurlijk Bertus uitdagen tot spelen.

En sinds 2019 wordt ons leven overhoop gehaald door Theun. Boerenfox. Brutaal, ADHD, wil heel graag luisteren maar dat is best moeilijk. De wereld is van Theun.

Krabbels aan Bertus, Abby en Theunis


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bertus, Abby en Theunis heeft 444 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Bertus, Abby en Theunis zeer positief gewaardeerd bij 24 waarderingen.

Berichten en online status
Bertus, Abby en Theunis was voor het laatst online 2 jaar, 4 maanden, 1 weken, 5 dagen, 5 uur, 41 minuten, 30 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^