HondenPage baasje D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

Wat schreven de vrienden van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond* op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in dyra bijna 11 jaar
Van harte alvast met je hondenmeisje. Hopelijk is ze nog lang bij je in goede gezondheid !    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Er is er 1 jarig hoera hoera
Van harte ! Hopelijk is hij nog heel lang bij je in goede gezondheid.   
honden page profiel sorayasoraya schreef in Jaloezie
De tip is eigenlijk hetzelfde als met heel veel dingen omtrent je hond, alleen dingen doen die je hond aankan.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in pieterken
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Maui 1 jaar! Nu nog volwassen worden..
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Fenna 10 jaar!
Van harte.
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in Puck en Jara
Heel mooi d(^_^)b
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Adoptie hond gromt
Ik ga mee met wat de anderen zeggen, niets om je zorgen over te maken, is wennen. Alles is nog nieuw, het vertrouwen in zijn baasjes en de omgeving moet nog worden opgebouwd.   Zelf steeds rustig blijven en niet te veel druk op leggen. Geef hem de tijd om zich rustig aan te passen.   Komt dik in orde en trouwens top dat jullie deze sukkelaar een thuis bieden, gewoon wat geduld hebben, het is voor hem ook niet niets.    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond met nierproblemen eet nu niet meer...
Heel veel sterkte.
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Heel veel sterkte " RVS Dankjewel RVS..
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Deze groentemix is speciaal gemaakt voor kvv,Britt. De groentemix moet 15/25 min. weken in warm water, een paar keer omgeroerd worden en dan onder de kvv gedaan worden. Is daardoor goed verteerbaar. Vandaag voor de tweede keer deze mix onder de kvv gedaan en Romeo vindt het lekker. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Sinds kort heeft Carnis een soort van groentemix, die in warm water moet wellen en die onder het versvlees gemengd kan worden. Gisteren heb ik deze de eerste keer aan Romeo gegeven onder zijn kvv en hij snuffelde eerst heel lang, want dat was natuurlijk een geur die hij niet kende en meteen erna was de hele bak leeg. Romeo krijgt heel vaak groentes, maar dit is weer wat nieuws. Buiten dat ik Carnis een heel goede kvv vind, vind ik dit ook een mooie aanvulling. 
honden page profiel sorayasoraya schreef in Begroeten met mini boog ipv grote boog
Hier staan zo'n beetje alle kalmerende signalen uitgelegd, onderin kun je lezen over het lopen in een bochtje.http://kynoblog.com/artikelen/kalmerende-signalen-de-kunst-van-het-overleven
honden page profiel sorayasoraya schreef in Begroeten met mini boog ipv grote boog
Het boogje gaat over beleefde en nette hondentaal, ook al snelt ze er naar toe, ze weet toch nog heel goed dat ze haar lichaam schuim moet afwenden om ruzie te voorkomen en te laten merken dat zij in ieder geval geen ruzie komt zoeken.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Nooit gezellig spelen met de pup
" Dank!  Ik heb vanalles te kauwen en ga er naast zitten maar mijn handen blijven toch erg interessant. Maar ik zal blijven aanbieden.  veel dank...,hoop dat het inderdaad een engeltje wordt haha " Pupje Lola Probeer te stimuleren wat wel mag met je handen, smeer er wat boter op(gewoon voor geur/smaak), zodat de pup je handen likt en dit belonen met een vrolijke,lieve, kalme stem.Verder moet je jezelf indenken hoe een volwassen hond zou omgaan met een drukke pup...als een volwassen (stabiele) hond het drukke gedrag van een pup zat zijn, lopen ze weg, gaan ergens anders liggen, doen hun ogen dicht, doen een tukkie, negeren het gedrag verder.Dat is wat je moet proberen te doen. En dit ook heel goed met je kinderen afspreken, zodra het happen begint, je even terug trekken, weg lopen, niks zeggen, uit de situatie. Het is lastig, maar daarmee ga je wel rust creëren. En in het bos je pup aan de lijn houden, zodat je haar rustig af kan remmen als zij achter die "wapperende" beentjes aan wil.   Ook goed kijken wat ze aankan. Ik heb geen idee hoe lang jullie in het bos waren, hoe lang ze daarvoor al wakker was, hoe de tijd ervoor thuis was? Hoe druk de kinderen thuis waren, hoe druk ze in het bos waren. Hoeveel de pup heeft geslapen, of de pup aan échte rust toe komt(op een rustige plek, waar de kinderen die constant langs bewegen).Hoe vaak jullie de pup aanspreken, roepen, aaien, aandacht geven.Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een pup met een gezin/druk huishouden gaat combineren, om ook te voorkomen dat je een compleet doorgedraaid pupje hebt/krijgt.
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Heel veel sterkte Esther  Wat een mooie hond was Bamse en wat een prachtig filmpje  " White Shadow Dankjewel White Shadow..   Ik wil niet opscheppen, maar hij was ook prachtig.. Van binnen en van buiten.. Lomp en onbenullig soms, maar oh zo'n zacht en lief karakter... Een hart van goud...  
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Herplaatser plast & poept in huis
Klinkt ook alsof ze niet beter gewend was, ze moet het nog leren. Zoals de gedragstherapeute van mijn hond ook zegde, soms willen ze aanvankelijk hun geur buiten liever niet achterlaten en doen ze daarom niets buiten. Zij raadde toen aan om regelmatig tezamen op wandel te gaan met een stabiele hond en dat ze het zo zou leren en ja dat werkte.   Dus even tijd en geduld, ze is er ook nog maar zo kort ! 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Nala
Wat is ze enorm mooi !! Dat kopje, smelt je toch zo voor ! En ze past mooi bij de anderen, hoop natuurlijk stiekem dat ze haar thuis heeft gevonden. Top dat jullie een buitenlands hondje helpen !
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" vreselijk he die stilte, van luna maar 7 maanden mogen genieten,maar het was zo intens,ze was altijd bij me en dan zo in 1 keer weg,,luna zou ons laatste hondje worden,maar mijn man had ook wel in de gaten dat die vlieger niet opging,na bijna 3 weken kwam jolie in ons leven,zij woont nu bijna 4 maanden bij ons,gelukkig zijn de 2 niet met elkaar te vergelijken,zowel uiterlijk als innerlijk niet (van een stichting,die kleine hondjes opvangt en er een nieuw huisje voor zoekt)     wil je ook weer een hond??????? " Liesbeth/Skinny Ja..de stilte is idd vreselijk, ook al lopen Lasse en Beer er nog.. Het is anders.., en kan mijn draai nog niet echt vinden.   Ik ben blij voor jullie dat Jolie nu in jullie leven is..  Arme Luna..soms is het leven zo oneerlijk...   Hier gaat zéker nog een hond komen, en misschien ook wel twee.. Ik ben er alleen nog niet aan toe nu..., dat komt wel..
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Mijn ervaringen met kvv zijn alleen maar heel goede. Romeo is er gek op. Hij krijgt alleen kvv, 2 keer per dag, geen brokken. Ik geef Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, groentes, een eitje, af en toe wat zilvervliesrijst. Veel variatie in vlees, pens en vis. 
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
Net alsof een Stafford kan niet als eerste hond. Ik ken tal van asiel Staffies die als eerste hond bij iemand terecht kwamen en het gaat erg goed, de nieuwe baasjes willen gewoon geen ander ras meer. Staffies zijn erg gevoelig en lijden echt in het asiel. De hond is er net en de oplossing is "breng maar terug". I.p.v. tips te geven en te vertellen hoe ze het beste met hem omgaat.  @ Jantien, weet je wat een gevaar is op straat ? De mens. En trouwens als eens IEDEREEN zijn of haar hond aan de leiband houdt ook de kleinere, dan is er geen probleem. Ben het zat dat jij altijd moet doen net alsof Staffies zijn monsters, sommige bazen ja, maar de Staffies zelf beslist niet. Ze zijn niet voor niets mijn favorieten in het asiel en ook de beste maatjes van mijn hond. Maarja, ik ben een baasje met veel liefde voor ALLE honden en eentje die ook heel verantwoordelijk is, laat ook mijn Golden nooit los. Ook heb ik de moeite genomen om me in te lezen over Staffies en ze zelf echt leren kennen, ipv zomaar even wat te verkondigen.  En als ik sommige andere eigenaars bezig zie, zou ik die met plezier en liefde een oplawaai geven en dan heb ik het over bazen van groot en klein.
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" lees het nu pas,heel veel sterkte, weet hoe het voelt,na skinny een paar jaar geen hond gehad,verleden jaar november kwam er een chi meisje in ons leven,net een jaar oud,29 juni zouden we haar laten steriliseren,helaas is ze niet uit de narcose gekomen,inmiddels is er weer een nieuw chi meisje in ons leven   " Liesbeth/Skinny Ach..wat vreselijk Liesbeth.. Ja het gemis is zó groot.., ik kan er maar niet aan wennen.. Jij ook heel veel sterkte..
honden page profiel sorayasoraya schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
" Oooooo, wat een enge dingen soraya.....vooral die tweede... jeetje soraya waar haal je het vandaan...nu komt tineke zeker niet meer terug.. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Hahaha, zat nog in mijn geheugen, even googlen en dan heb je de nieuws berichten Ik vind de eerste erg eng en naar. Die tweede situatie zou nog vrijwillig zijn gegaan, die bood zichzelf aan om op gegeten te worden...en dat was (nog) helemaal niet strafbaar in Duitsland, dus best gek dat hij er voor vast zit.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
" elke dag kom ik meerdere honden tegen, onze hond Clio, verheugt er zich telkens op. De piepende Pitbull die mee wil komen, de lawaaierige Mechelaars,de bange Duitse herder, de dobberman. Onze hond nam wel een opgerolde egel om er mee te spelen, ze doet het niet meer. Soms inderdaad raast een eekhoorntje hoog voorbij, dan zou ze willen vliegen. Kannibaal dieren bestaan niet hoor, de echte kannibalen bestaan wel maar dan in sommige gebieden in Kongo. " JM Kannibalisme bestaat over de hele wereld; https://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/artikel/1223596/hij-een-nederlandse-vrouw-op-kannibaal-doet-zijn-verhaal https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/good-vibes/2016/02/kannibaal-ik-sneed-zijn-penis-eraf-aten-samen-op/   https://www.trouw.nl/nieuws/tienduizend-jaar-geleden-aten-europeanen-elkaar-op~bd414353/#:~:text=%E2%80%9CKannibalisme%20kwam%20bijna%20niet%20voor,die%20opgegeten%20is%20door%20mensen.&text=Bij%20de%20menselijke%20resten%20zijn,meer%20dan%20genoeg%20te%20eten.   https://www.bnr.nl/radio/de-wereld-in-360/10140964/de-wereld-in-360-europa-is-hypocriet-over-kannibalisme   Maar we dwalen af hahahaha 
honden page profiel sorayasoraya schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
" Hallo ja ik heb één gedragstherapeut gevonden via internet. Nu met corona ga ik met Mausie geen grote groepen honden en mensen opzoeken. Zijn naam is a. van Dingen kent u hem? " Tineke Goed dat je er al 1 hebt gezocht, maar het moet wel een goede zijn, anders doe je meer kwaad dan goed. Ik kan hem zo gauw niet vinden. Heeft hij ook een website?
honden page profiel sorayasoraya schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.

honden page profiel sorayasoraya schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
Wat een slecht verhaal  is dit een grapje?(niet rot bedoeld hoor Tineke) Mausie is een Stafford...dit hondenras heeft de erfelijke eigenschap dat ze hond intolerant zijn...dus 9 van de 10 keer niet per se met andere honden kunnen.Wat niet wil zeggen dat het een hopeloos geval is hoor, maar de hond moet vertrouwen krijgen...en iemand die meer verstand heeft van hondentaal/rassen enz. Ben je bereid om een gedragstherapeut te raadplegen? 
honden page profiel sorayasoraya schreef in Zucht....
" Ja die heb ik wel eens laten ontleden door Tannetje Koning, en zij vond geen kruiden die er in verwerkt zijn die voor de kwaal bedoeld waren, dus niet doen! " yooop Geen idee, maar ik vind het eigenlijk niet echt objectief als iemand die het zelf wil verkopen de kruiden van een ander keurt 
honden page profiel sorayasoraya schreef in Zucht....
Hier verkopen ze wel Chinese kruiden...https://www.huisdierendokter.nl/index.html
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ruwharige Jack Russel
Ik ben een enorme fan van Jack Russells. Heb nu Romeo, ruwharig, met stamboom, inmiddels 12 jaar, maar nog steeds zo ondeugend als maar wat. Op de site van nvjrt, kunnen jullie veel terugvinden over het ras, net als de erkende fokkers. Romeo wil altijd wandelen, rennen, met de auto mee, met de fiets, te voet, hij staat in de morgen al vroeg klaar om te gaan. Hij is gek op zijn kvv. Hij is lief, komisch, ondeugend, maar zeer zeker ook een maatje voor het leven, is heel energiek, heel erg slim, kan met de meeste honden overweg, wil altijd geknuffeld worden, vooral in de avonduren en overdag wil hij met balletjes rondsjouwen. Hij gaat door het vuur voor het baasje. Hij heeft nog steeds veel beweging nodig. Vorige week was een van zijn wolfsklauwen helemaal ingescheurd. Bij de dierenarts werd deze verwijderd, wat zeer pijnlijk was, maar zou weer aangroeien, en kreeg wel een prachtig geel verbandje om zijn poot. Het stond zeer charmant, maar wij waren nog niet buiten of Romeo lag midden op de stoep en probeerde het verband eraf te trekken. Zoals verwacht. Het is goed gekomen en ging bij thuiskomst onder de serretafel zitten om de rest van het verband eraf te trekken. Maar het is goed gekomen. Morgen wordt hij geplukt. Foto's van plukbeurten staan op mijn profiel.   
 

Vrienden van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

honden foto van DISHAhonden foto van ashahonden foto van Sandra/Thembahonden foto van  martinehonden foto van sorayahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Sandra, Midas en Roosjehonden foto van Josienhonden foto van louisehonden foto van profiel verwijderthonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Karin honden foto van rooshonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van Bert den dekkerhonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Senna en Astahonden foto van Mark - Sennahonden foto van Ivårhonden foto van Annemie en Benjihonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Japjeshonden foto van ~Weg hierhonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Mariska en Jiphonden foto van Michelle en de ettertjeshonden foto van Jolandahonden foto van Evy & Romihonden foto van Charlottehonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van hondenvriendjehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Janneke , Milo & Lolahonden foto van *c* 17082010honden foto van Bianca & Tarahonden foto van Marc Vlaeyenhonden foto van ....honden foto van mmd magazinehonden foto van bibiane honden foto van Astrid & Schumihonden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †honden foto van Brigitte *Joop, Luna  en Jimhonden foto van lisa en layckahonden foto van Petithonden foto van Vera en de max !honden foto van Caroline & Atlashonden foto van Rooshonden foto van Rooshonden foto van bullenfanhonden foto van jeltjehonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Lady honden foto van Irene Emma. honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Lottehonden foto van Jeroen & Lolahonden foto van Greta en Diazhonden foto van jacky van camphonden foto van Priscillahonden foto van Nikita & Dames honden foto van laurahonden foto van justinehonden foto van Valery En Bohonden foto van Paulinehonden foto van Benoit & Aikohonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Yvonne Flippie Simba honden foto van chippiehonden foto van Farsiahhonden foto van Jazzyhonden foto van Tomhonden foto van SONJA honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Floor Arensmanhonden foto van Gestopthonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Mirandahonden foto van esther honden foto van Debbie & Denzelhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Bibihonden foto van Ines&Lunahonden foto van marianna honden foto van Deborah, Chula & Bowser

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^