HondenPage baasje Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!

Over Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!

honden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP! Heej hallo allemaal die op mijn profiel kijken!

Zoals je ziet heeft mijn bazinnetje allemaal nieuwe foto's van mij er opgezet om te laten zien hoe mooi ik ben... dat vind ik toch wel lief van haar... Pas moest ik zo maar in mijn kennel, maar ik had helemaal niks gedaan! Ik kreeg gewoon straf! (nou ja, ik had wel al voor de derde keer die dag de bloempotjes omgegooid, maar ja, potgrond is ook zulk leuk spul, maar dat geeft toch niet dat die dan omliggen? Nou ja, de potgrond lag verspreid over het terras en de potjes waren kapot en het plantje was dood, nou ja dat is toch niet zo erg?) Toen moest ik zomaar in mijn kennel. Blaffen dat ik deed, joh! Maar ja, mijn bazinnetje kwam niet meer naar buiten. Maar toen na een uur ofzo, ik was in diep¨beledigd in mijn hok gaan liggen, kwam ze toch weer naar buiten en toen hebben we heel leuk gespeeld met een balletje, weet je wel met zo'n weg-werpstok. Maar toen lag het balletje weereens achter een bloempot maar toen mocht ik het balletje niet pakken, toen deed zij het, ze dacht zeker dat ik m weer om zo gooien, maar nou heb ik mijn lesje wel geleerd, hoor!

Een pootje en een lik van Moos, en je mag best een krabbel of een PBtje sturen, dat is gezellig, dan leer ik misschien wel weer nieuwe streken, oke?

Heej,
Zo, ja die Moos is me daar ondeugend af en toe, maar ja je doet er niks aan, tis toch ook wel weer leuk hoor, leuker als zo´n papzak die altijd in een hoekje ligt te slapen :P! Later kan je er weer om lachen, als ze uit de puberteit is :P
Moos is op 25 febr. 2010 geboren, in de kennel de Eldanimo in Stroe. Haar volledige naam is dan ook Moos v/d Eldanimo.
Moos is een echte ras-bernersennenpup, de kenmerken die een BS allemaal moet hebben, heeft zij ook. Ik ben altijd al weg van Bernersennenhonden, dit is dan ook de 2e die ik heb. De eerst, Bora is op 17 febr. 2009 overleden, en is 9 jaar geworden. Na 1,5 jaar kwam Moos toen weer. Moos komt uit een nest van 10, 6 reutjes en 4 teefjes. Ik moest kiezen tussen 3 teefjes (ik wou een teefje, en er een teefje was al verkocht) dat was best wel moeilijk, ze zien er allemaal zo schattig uit (kijk maar bij mijn foto´s dan kan je ze zien). Maar ik ben blij met Moos zoals ze is, en ik geniet nog elke dag van haar. Ze heeft een kennel in de tuin, met een hok erbij. Als ik erbij ben mag ze los, en dan spelen we vaak in de tuin. Ik heb op het erf een sloot met een stuk gras ernaast, daar laat ik ze uit. Als ze groter is, en ouder en wijzer, hoop ik :P, mag ze altijd loslopen en dan laat ze (als het goed is) zichzelf gewoon uit, want daarvoor hoeft ze dan niet door de poort. Het wordt dus een echte erfhond, zo voedt ik haar ook op. Bora deed dat ook zelf, alleen voor de echte wandelingen gingen we uit de poort. Ik hoop dat Moos het ook zo goed gaat leren als Bora het deed!

Liefs het bazinnetje van Moos

Krabbels aan Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!

honden page profiel Moos!Moos! schreef om 24 oktober om 20:47
Hey een naamgenoot, wat leuk! Heb de naam Moos nog niet heel vaak gehoord :-)! Jouw Moos is ook echt een schatje...heel mooi!
honden page profiel LisanneLisanne schreef om 05 mei om 22:43
Haha dank je! Ja dat ben ik met Wreck ( reu ) haha ! Dank je,
honden page profiel michaelamichaela schreef om 01 april om 21:31
mooie bernassena
honden page profiel wilwil schreef om 29 december om 10:18
Ja,ja het is een blijde verwachting. Heerlijk dat we uit 6 stuks mogen kiezen (1e keus). Misschien daarom ook gelijk moeilijker. Volgens zeggen zijn het allemaal plaatjes. Na de jaarwisseling gaan we een afspraak maken.:)
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 23 december om 12:41
Hele fijne feestdagen toe gewenst en een goed nieuwjaar met veel geluk en gezondheid. En voor Moos een leuk honden jaar en dat hij het maar goed mag doen.
honden page profiel bcbc schreef om 15 december om 19:06
ja ik krijg er een :D en we gaan dit weekend kijken ;D
honden page profiel bcbc schreef om 14 december om 20:11
thanx en ja nog effe dit weekend gaan bezoeken ! moos vind ik trouwens een schitterende hond
honden page profiel RomiRomi schreef om 11 december om 22:26
Hooi, oke bedankt voor de info :D
honden page profiel RomiRomi schreef om 11 december om 14:10
Hooi hooi Hoe gaat het met jullie ?? Ene ik nog een vraagje hoe oud is Moos ?? Liefs Romi
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 11 december om 12:45
Hoi , nee zeker geen spijt ,ik had zoiets van even niet toen Jazzy op 6 jarige leeftijd overleed het was nogal heftig geweest. Toen 2 jaar 1 hond , en ja hij wilde graag weer 2 honden , dus kwam Raïsa ook weer van de zelfde fokker. Ook ik heb geen spijt, ze is de ideale hond voor ons . liefs en een pootje Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 10 december om 21:17
Hallo baasje van Moos, 20 jaar honden hebben wil niet zeggen dat we alles weten hoor. Maar het is wel leuk om te vertellen wat mijn ervaring is op het forum. Als je de verhalen van andere mensen leest, dan denk ik dat er hele goede ideeën en kennis op staat.Je hoeft het niet altijd met iedereen eens te zijn, daar kan je dan over discussieren dat is alleen maar goed.En ja we hebben altijd Goldens Retrieves gehad,ik was daar voor gevallen. Weet je wat de grap is mijn man is altijd bang voor honden geweest en vroeger thuis hadden wij al een hond een asbakken hondje.Toen wij eenmaal 1 hond hadden wilde hij juist een 2de er bij, die zijn inmiddels overleden nu dus weer 1 hond en ze is te braaf voor woorden.Liefs Irene
honden page profiel RomiRomi schreef om 09 december om 19:08
Hooi hooi Oke mooi zo :D Met mij gaat ook alles goed ;) Oke zal ik ondthouden ...... Liefs Romi
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 09 december om 16:08
Leuk baasje van Moos je bent mijn eerste vriendje. Ik heb pas sinds kort deze site ontdekt en vind het echt leuk ook leerzaam na meer dan 20 jaar honden.
honden page profiel RomiRomi schreef om 08 december om 18:11
Hooi hooi Gaat alles goed met u en uw hond ??? Liefs romi
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 08 december om 16:56
Hoi baasje van Moos, Ja ik heb je verhaal gelezen. Wat heerlijk als Moos straks los kan, dat kan hier jammer genoeg niet en daarom hebben we het hek geplaatst omdat de tuin zo groot is. De hond heeft alle ruimte, buiten het strand op Neeltje Jans waar ze helemaal los kan.WE hebben veel struiken kort gemaakt, omdat ze iedereen die langs komt wil begroeten, en gelukkig blaft ze nooit.Zij is onze derde Golden. groetjes en geniet van je pup , Irene
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 01 december om 11:52
Ik zie dat je het zelfde hekwerk hebt als wij. Wij hebben een hoektuin en het hek loopt van de achter kant tot de voorkant, tot aan het voorpad , dus is ze alleen in de tuin kan ze er nooit uit, het hek loopt links van de voordeur, dus het voorpad is voor de postbode en bezoek. Het staat al 15 jaar en hebben er veel plezier van . groetjes irene
honden page profiel CarlaCarla schreef om 29 november om 19:16
Leuke profiel foto heb je.
honden page profiel sandra, elmo & denzelsandra, elmo & denzel schreef om 26 november om 22:34
Hoi woon in hendrik ido ambacht. helaas nog geen berner in huis, maar geduld wordt beloond! moos is wel een hele mooie berner, waar je hem gehaald???
honden page profiel Brendaa 'Brendaa ' schreef om 13 november om 13:35
Ghaha, da maakt iedereen wel eens mee ^^ Deejay heeft ook zo zijn momenten x)
honden page profiel RomiRomi schreef om 12 november om 19:37
alsjebliet
honden page profiel Daphne met Dajo & JaguarDaphne met Dajo & Jaguar schreef om 12 november om 17:59
Ja jullie hebben geluk !!! Met zo een groot huis .. ik wil er ook een maar dat wil ik wel eerst weten waar ik later in ga wonen ..hihihi Liefs
honden page profiel meganmegan schreef om 11 november om 07:45
aaa wat is hij schattig had ik er ook maar zo een maar helaas ik mag geen
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 09 november om 09:49
Hoi,.. Bedankt voor de leuke krabbel!! Ik weet niet zo goed welk verhaal je bedoelt maar toch bedankt voor het compliment..vooral over de honden...zijn natuurlijk mijn grootste trots!! groetjesss Niki
honden page profiel LadyLady schreef om 08 november om 22:06
Heey, dankjewel!! Ik heb in principe met mijn vriend alleen Donia (alle foto's op m'n profiel) en m'n westie is bij m'n ouders gebleven (te oud om te verhuizen..) Leuke hond heb je zeg! Heel leuk ras :)!
honden page profiel RomiRomi schreef om 08 november om 17:12
Hooi hooi Leuke hond, en leuke foto's :D Liefs Romi
honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante schreef om 08 november om 15:51
Ha die Moos, wat ben jij een knapperd zeg! Leuke foto's heb je! Pootje van Mindi en Sokka
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 07 november om 18:38
dank je wel voor je lieve krabbel jij hebt ook mooie fotos er op staan hoor moos is een pracht hond ook
honden page profiel Brendaa 'Brendaa ' schreef om 07 november om 17:21
Eylaa, ja ik vind Deejay zijn wilde haren zelf ook wel geweldigg, en die van jou is ook een scheetje hoor xD
honden page profiel sophiesophie schreef om 06 november om 16:42
een lieve hond ;D xxx
honden page profiel Daphne met Dajo & JaguarDaphne met Dajo & Jaguar schreef om 06 november om 09:55
Wat een leuke berner sennen !Als ze allemaal zo eruit zagen wou ik er ook wel 1 alleen ze zijn een beetje groot hihi Groetjees Daphne En een lik van dajo & Jaguar
honden page profiel meganmegan schreef om 06 november om 09:43
aa wat is die schattig en leuk gr megan
honden page profiel Lies en DoedelLies en Doedel schreef om 25 oktober om 22:58
kreeg ik ook een leuke krabbel van iemand net als van jou, klik ik op het kruisje, weg krabbel. Weet wel dat het iemand is die een Havanezer hondje heeft ook uit de Bichon groep, maar hoe vind ik haar weer.
honden page profiel eddyeddy schreef om 22 oktober om 22:56
Leuke foto's heb jij wij hebben een bernernvan 15 maanden veel succes ermee Groeten
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef om 20 oktober om 12:33
Hey Jouw hond is ook leuk zeg!!! Ik heb er een foto geplaats ik raad het ras van een forummer deel 6. Gr Claudia en een poot van Spike
honden page profiel RoosRoos schreef om 19 oktober om 14:16
Dank je voor je lieve reactie! Ja dat was een onweerstaanbare Indy, als puppie. Nee hij is helaas niet zo klein meer, maar het blijft een klein hondje. Zeker in vergelijking met onze Duitse Dog! Maar Indy is daar wel de baas over, zo klein als hij is haha
honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker schreef om 23 september om 00:20
Hoi, bedankt voor je krabbel. Het is hier zeker gezellig met al onze honden. Moos is ook een geweldig leuke hond!! Groetjes Gea
honden page profiel berner ilonaberner ilona schreef om 12 september om 11:37
bedankt voor je krabbel,maar ik ben altijdje bernersennen hoor zeker tien jaar.:-)
honden page profiel DootjuuhDootjuuh schreef om 11 september om 21:17
wat is Moos een SCHATJE o my god en zo moooi
honden page profiel Team Didi & PlukTeam Didi & Pluk schreef om 11 september om 20:26
ja haha! Ik bedacht het gistermiddag. Nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden! Ik heb echt nog nooit zoveel reacties gehad op een topic. Ik vind het wel leuk. Jammer dat ik geen botjes kan verdienen...Heb je trouwens al een nieuwe avatar kunnen krijgen door zoveel mee te doen met het spel? haha. groetjes didi en een oortje van pluk
honden page profiel Merian & SamMerian & Sam schreef om 11 september om 18:59
Hoi hoi, Wat is Moos een mooie Berner.. Echt een schatje. Bedankt voor de link naar de website van de fokker. Liefs!!
honden page profiel Natalie & Mo Natalie & Mo schreef om 04 september om 16:17
Dannkjewel! Jullie hebben echt een prachtige hond, ik hou echt van dat ras. Ook nog veel plezier en geluk met haar. Groetjes
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 03 september om 17:43
Wat een dotje zeg ! mooi ras ook xd wat een lekkertjee
honden page profiel kirakira schreef om 28 augustus om 12:27
dank voor het leuke berichtje groetjes kira
honden page profiel TaniekeTanieke schreef om 28 augustus om 10:48
Dank je voor je berichtje Moos, je ziet er zo ontzettend ondeugend uit !! Wat heb jij een mooi kopje zeg, echt vertederend !!
honden page profiel TanjaTanja schreef om 27 augustus om 13:41
heey! Joep is nu bijna 7 maanden.. dus nog lekker aan het begin van zijn puber perionde haha. Maar wat een mooie hond heb je! Ik ben zelf helemaal weg van berners alleen helaas wonen we erg klein. Maar wie weet ooit... :) Liefs
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomgoedgekeurde fokker schreef om 13 augustus om 21:27
Bedankt! Maar agoshie jouw Moos... Wat is dat een plaatje zeg, geweldig! Och wat schattig!
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 21:11
wat een schat van een beest joun hond super lief !!!!!!!
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 20:36
wat eeen schattig hondje heb jij echt waar dat koppie super lief !!!
honden page profiel G en MimiG en Mimi schreef om 04 augustus om 19:52
Merkte nu net pas dat er een 'krabbel' hoek bestaat op de site!! Ik moest je van Mimi even bedanken voor het compliment, en dat ze wel weer zin heeft om even heeeel hard te kunnen rennen ;) Groetjes!
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 29 juli om 22:13
Dank je! ja ik had het ook echt nooit meer verwacht. vind het echt geweldig!
honden page profiel patrick & sonjapatrick & sonja schreef om 28 juli om 19:17
moos is een mooie se gr
honden page profiel Zzoef Rossi & LorenzoZzoef Rossi & Lorenzo schreef om 27 juli om 20:54
dankje wel haha, ben ook zeer trots op mijn honden :-) moos ziet er ook super schattig uit! en wat worden ze snel groot he?
honden page profiel Kim en CasperKim en Casper schreef om 24 juli om 10:44
haha jij bent deeerste die het opvalt meot 2008 zijn ipv 2010
honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker schreef om 17 juli om 22:22
Dank je wel. Jij hebt ook een mooie pup :)
honden page profiel jannyjanny schreef om 01 juli om 22:13
hoi moos wat leuek pup ben jijmin pup is al halfjaartje oud gr banjer janny
honden page profiel  Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 30 juni om 02:45
Dank je voor je lieve complimentjes..Zet je ook nog wat mooie plaatjes op de pagina..?? Altijd leuk om te zien naar de kunsten van iemand anders.. :)
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 28 juni om 06:47
oooh wat een lieverd zeg!!!! groetjes ina.
honden page profiel Brendaa 'Brendaa ' schreef om 23 juni om 22:46
De mijne is nu iets ouder dan 10 maand. De jouwe ziet er ook een deugenietje uit x)
honden page profiel sandra ( tinus & otto)sandra ( tinus & otto) schreef om 19 juni om 11:12
wij zijn idd nieuw hier sind we otto erbij hebben zit ik wat meer achter de laptop omdat ik nu wat minder werk en kijk hier regelmatig rond groet en veel plezier met je mooie pup
honden page profiel Marion van DijkMarion van Dijkbijna goedgekeurde fokker schreef om 11 juni om 18:03
Hoi wat een lieverd geniet ervan groetjes marion en een poot van laika
honden page profiel Lisa & doggsLisa & doggs schreef om 08 juni om 16:35
hoi wat een schatje heb hier een bernerteefje van 8.5 maand en een goldenteefje van 4 maanden
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef om 06 juni om 03:00
Wat een poepie die Moos ben zelfs verslaafd aan de Berners dus waar stamt Moos vanaf??? Laat even weten gr Wil http://wwww.mac-ghandor-easy-living.jouwweb.nl
honden page profiel   Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 02 juni om 20:22
Ja vind ik ook, heb je even toegevoegd als vriend, zoek nog steeds een uitlaathondje ;)
honden page profiel hondenvriendjehondenvriendje schreef om 26 mei om 18:30
mooi hondje
honden page profiel  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * schreef om 25 mei om 11:58
Bedankt voor je krabbel, het gedicht komt van internet maar ik heb er enkele aanpassingen aan gedaan, zodat het wat toepasselijker was op mijn 2 rakkers ... Grtz,
honden page profiel  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * schreef om 21 mei om 23:59
Wat heb jij een mooi berner beertje, hier een reu van 8,5 maand, wat zijn berners toch schatjes he ... Grtz
honden page profiel JapjesJapjes schreef om 18 mei om 18:29
oooooooooh wat is Moos een leuke naam!wat een dotje!
honden page profiel NaomiiNaomii schreef om 13 mei om 20:31
Hoi wat een leuke berner heb jij !! Liefs,
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 11 mei om 23:45
hoi, puk heeft nog geen vast huisje maar misschien binnenkort...;) bedankt voor je reactie :)
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 11 mei om 18:25
Ik ben verliefd op Moos! haha wat een schatje zeg

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP! heeft 1417 ontvangen.

Berichten en online status
Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP! was voor het laatst online 11 jaar, 10 maanden, 3 dagen, 12 uur, 56 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^