HondenPage baasje Calsey

Over Calsey

honden foto van Calsey Hallo allemaal

mijn naam is Allison. Ik kom uit Amersfoort en ben 37 jaar. Ik heb op dit moment 4 honden en ik zal ze even voorstellen.

De eerste is Cujo, een Rottweilerteef van 7 jaar. Ze komt bij een fokker vandaan en we hebben haar vanaf dat ze 8 weken was. Ze is zeer sociaal, lief en soms heerlijk eigenwijs.

Dan hebben we Kenzo. Dit is de enige man in huis (op mijn vriend na dan :-)) Kenzo is een kruising van een Mechelse Herder en een Stafford. Een zeer pittige hond, die ook absoluut niet met andere reuen overweg kan. Kenzo komt uit Spanje waar hij als pup gevonden is.

Dan hebben we Lila. Lila is een Rottweiler kruising van ergens tussen de 3 en 7 jaar oud. Erg pittig ook, kan niet met andere vreemde honden, reu of teef en vreemde mensen wil ze ook bijten. Voor ons is het de allergrootste schat die er is. Lila hebben we meegenomen vanaf Curacao waar ze als zwerfhond gevonden is.

En sinds een maand hebben we Izzy erbij. Geen idee wat voor kruising het is, zit iig wel terrier in. Leeftijd ook onbekend. Zij komt ook van Curacao en we hebben haar in maart mee naar Nederland genomen. Ze was zeer zeer angstig, maar omdat de andere 3 verder erg stabiel zijn gaat het een heel stuk beter met Izzy.

Helaas zijn ze alle 4 ook ziek, Cujo heeft geen een gewricht wat goed is, pas geopereerd aan haar knie. Kenzo heeft chronische maagproblemen, dit heeft hem en ons al heel wat kopzorgen opgeleverd. Lila heeft helaas chronisch nierfalen, ehrlichia en hartworm en Izzy heeft ehrlichia en leismania.

Ik leef echt voor mijn dieren, ben er eigenlijk altijd mee bezig als ik niet werk. Ik werk verder parttime, omdat mijn honden door hun ziektes niet alleen kunnen zijn. Als ik weer heb ik oppas.

Dus een heel geregel, maar ik doe het met alle liefde voor ze, want ze zijn alles voor mij. Mijn hart ligt echt bij mijn dieren.

Lieve lieve Calsey, Damien en Donja, ik mis jullie..

Krabbels aan Calsey

honden page profiel JessicaJessica schreef om 04 maart om 14:37
Ik had al zitten kijken of ik jou kon vinden maar had je niet gevonden. Hoe is het nou met je doggies? Geen bitch fights meer gehad? Jep dat is Marco op de foto.
honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden schreef om 10 oktober om 22:24
Hey, Helaas ben ik gestopt met het opvangen van honden voor vakanties en dergelijke. Veel succes met je zoektocht verder. Als je een topic hierover begint zal er vast iemand van HP zich aanbieden, groetjes
honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends schreef om 05 november om 11:42
Heb bewondering voor jullie, al dat zorgen gaat je niet in je kouwe kleren zitten. Dikke pluim!!
honden page profiel Marian&HansMarian&Hans schreef om 25 juli om 17:31
Hoi Calsey Heb net een reactie gegeven op je topic over het overlijden van Lila Ik vindt het heel erg voor je en wil je daarom ook heel veel sterkte en kracht toewensen om dit verlies te verwerken Heb het zelf ook meegemaakt met mijn vorige hond en weet hoe het voelt Heel veel sterkte gewenst van Marian30 en Rocky
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 25 juli om 14:00
Wat heb je het verhaal van Lila, goed verwoord zeg, heel veel sterkte met het verlies van je speciale lieverd..groetjes Arina
honden page profiel jannyjanny schreef om 20 juni om 19:28
hoi wat eenleuke honden gr janny
honden page profiel Antoinette, Bear en RakkerAntoinette, Bear en Rakker schreef om 25 mei om 22:14
Maakt niet uit hoor! Ja beide honden zijn van mij, Bear is nu 7 maanden en een rottweiler reu, en Rakker is een boerenfoxteef van bijna 11 jaar.. groetjes
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 18 mei om 14:40
Petje af hoor meid, menigeen zou kiezen voor het asiel (of erger). Ik heb zelf ook zo'n agressieveling die thuis een lammetjes is en ik krijg zo vaak te horen; geef hem toch een spuit. Mensen snappen het niet.
honden page profiel Antoinette, Bear en RakkerAntoinette, Bear en Rakker schreef om 18 mei om 14:00
Jeetje zeg! Ten eerst wat een mooie profiel foto heb je!! Wat goed dat je zo voor je dieren leefd (deed iedereen dit maar!!).. Echt, je hebt wel mooie honden!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 16 mei om 19:02
Wat goed dat jullie van je hondjes houden zoals ze zijn!!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 12 mei om 20:43
Hoi Allison, Beer is een reutje en is a.s. vrijdag 9 weken. Maar ik heb hem dus vanaf 6 weken(moeder liet het niet meer toe dat er aan de tepels werd gezogen) maar toen we hem kregen was hij 3.4 kg en nu al gewoon op 0.1 puntje na 7 kilo! Groeit als kool dus haha. Ik vind het mooi om te zien dat jij je voor al je beestjes inzet, ongeacht hun ziekte! Groetjes hannie
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 12 mei om 14:45
Mooie honden heb je zeg! En vooral je plaatje op je profielfoto is erg mooi!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Calsey heeft 147 ontvangen.

Berichten en online status
Calsey was voor het laatst online 9 jaar, 7 maanden, 4 dagen, 18 minuten, 47 seconden geleden

Honden Foto's

Calsey heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^