HondenPage baasje Amanda-Djyant, Chinca & Kyra

Over Amanda-Djyant, Chinca & Kyra

honden foto van Amanda-Djyant, Chinca & Kyra Hallo Allemaal

ik ben al een hele tijd niet op hondenpage geweest.  (Schaam) . En mijn verhaal klopt ook niet meer. De roedel is veranderd. Djyant inmiddels 7 en Chinca inmiddels 8, zijn nog steeds van de partij. Mijn katten, Dora en Diego zijn helaas allebei ook overleden op 7 jarige leeftijd. Degene die ik nog het meeste mis is Rocky, alweer bijna drie jaar geleden heb ik afscheid moeten nemen van mijn grote vriend. Hij was op. Ik mis hem nog elke dag.
er is net een nieuw lid in de roedel. Kyra. Een duitse herder. ik zal wat foto's toevoegen. :-)

Mijn naam is Amanda Serafina en ik ben 26 jaar. Samen met mijn vier (inmiddels 5) schatjes woon ik in een klein dorpje in Friesland. Mijn vier schatjes zijn Rocky, Djyant, Dora en Diëgo.

Dora en Diëgo zijn mijn katten die een leuke opvulling geven aan het huis ;-)

Rocky is mijn grote vriend van 9 jaar. Hij is een kruising Rotweiler Labrador. Hij is mijn eerste hond en trouwe maat.Wanneer het hem uitkomt wil hij wel een knuffel en even spelen. Voor eten komt hij nog altijd super snel uit zijn mand!

Djyant is de kleinste van allemaal. Met zijn 2,3 kilo en schofthoogte van 22 centimeter gaan Djyant en ik alle behendigheidswedstrijden af. Ze kijken ons altijd gek aan en vragen zich af of wij mee doen. En of we dat doen!!! Dit is het eerste jaar, maar we hebben al heel wat punten binnen.
Djyant is een echte topper van 2 jaar die denkt dat hij een duitse herder is :-)

De nieuwste in de familie is Chinca. Deze vrolijke meid van 3 jaar moest weg wegens gezinsuitbreiding. Ik wilde ook graag gezinsuitbreiding dus was ze bij ons van harte welkom. Het is een kopie van Djyant maar dan iets langer, zwaarder en een tikkeltje feller.
Ook Chinca ziet een behendigheidscarriere tegemoet.

Mijn gezinnetje is nu compleet!

Liefs...

Krabbels aan Amanda-Djyant, Chinca & Kyra

honden page profiel GothikaGothika schreef om 27 november om 01:40
Trouwens ik woonde toen in zwolle en daar heb ik hem ook weg.
honden page profiel GothikaGothika schreef om 27 november om 01:40
Hallo je schreef het volgende een tijdje geleden; hallo, ik heb een vraagje. ik las in een forum dat je mengel niet als pup hebt gekregen maar weet je ook hoe oud hij is en waar hij vandaan komt. Hij heeft veel van die van mij, alleen die is niet zo pittig zoals jij omschrijft. haha. ----------- Dat klopt ik heb mengel sinds hij 2 is. Ik heb hem weg bij mensen die op straat leefden. Waar hij daarvoor was heb ik geen weet van. Hij was 24,6 kilo dus veels te mager toen ik hem op haalde. Inmiddels is hij opgegroeid tot een leuke, spontane, en erg lieve hond. Hij heeft een hoog knuffelgehalte. Maar is desondanks toch ook wat beschermend naar mij tegen vreemden en kijkt dan ook 'de kat uit de boom' Hij kan met bijna alle honden wel overweg, ondanks het feit dat hij een reu is. Ik ben echt zó blij met hem dat ik hem toen toch opgehaald heb! Mengel had toendertijd geen paspoort of iets deregelijks. Zijn 'geboortedatum' staat dus op 1-1. Hij is 6 jaar (geloof ik, of 7, nu, ik heb het paspoort wel ergens liggen maar dan moet ik nu gaan zoeken, geen zin in haha) Ik zal meer fotos toevoegen misschien hebben ze een soortgelijke aftekening ofzo. Het lijkt me leuk meer te weten te komen over wie hem nou gefokt heeft, want vóór zijn 2e jaar weet ik erg weinig. (die mensen waar ik hem weg heb beschouwden hem als een klein kind, mocht alles, geen regels, dus hij vloog overal op achter over in uit onder en piste overal neer, en dus zeer mager, en vrat een volle bak brok zo in 1 keer leeg inclusief 2,5 liter water wat hij na 10 minuten natuurlijk alweer eruit moest persen... en dan nog het feit dat hij MAAR 25 kilo woog, na 2 weken al 27,5 kilo woog... En inmiddels een kilootje of 40.)
honden page profiel Veerle & ChipkeVeerle & Chipke schreef om 14 november om 13:51
Wat een prachthonden, echt een leuke roedel :)
honden page profiel kelly,Terra&Chicakelly,Terra&Chica schreef om 07 oktober om 10:38
Hele leuke foto's en wat een leuk stel honden bij elkaar super :D
honden page profiel marionmarion schreef om 30 september om 00:52
Wat heb je leuke hondjes! Schattig om Djyant over die hindernis te zien springen hihi.
honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! schreef om 29 september om 19:47
Hey, wat leuk! Nog een Fries ;-). Waar woon je in Friesland?
honden page profiel Team Didi & PlukTeam Didi & Pluk schreef om 29 september om 19:36
wat een knapperikken heb je zeg! Heel leuk gezinnetje zo te horen :-). groetjes didi en een oortje van pluk.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 19 april om 23:36
Wat een lekker stel heb je bij elkaar! :D

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Amanda-Djyant, Chinca & Kyra heeft 374 ontvangen.

Berichten en online status
Amanda-Djyant, Chinca & Kyra was voor het laatst online 8 jaar, 9 maanden, 5 dagen, 6 uur, 31 minuten, 57 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^