HondenPage baasje Samantha & Athos

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dikke kop honden foto Lijkt haast wel of ik niet bewogen heb! honden foto Even mooi staan! honden foto Psst kom eens kijken... honden foto Baas vind het maar niks dat dreigen van mij! haha honden foto Mag ik daar heen??? honden foto Uh baas, wat zijn dát? honden foto Vrouw, moet dat nou??? honden foto Baasje was net te laat met foto nemen, ik stond zo mooi maar zag een leuk hondje! honden foto was da? honden foto Vrouwtje zegt: vogels! honden foto MmmM sneeuw! honden foto Athos op zijn zelfgemaakte troon! honden foto Jummie!! honden foto Mooi in de sneeuw!

Verhalen van Samantha & Athos in het Dogboek

Een echte Duitse Dog?
Af en toe dan moet ik weer denken aan wat de fokker zei; een Duitse Dog doet vaak waar hij zelf zin

Wedstrijdfoto's

Athos hielp me met het oud papier en karton in een doos te doen, waar we dit verzamelen. Toen hij net bij ons was, was hij helemaal op na een drukke dag met allerlei nieuwe indrukken Verplicht ff rusten met het warme weer... Geen Beschrijving Zo ligt meneer het liefst! Ja, ook slapend! Voor het eerst in de buurt van water, springt meneer erin, om er nooit meer in te gaan ook! Toen lekker bij de baas drogen Eindelijk door dat een tennisbal leuk is! Doodop na een drukke dag, heerlijk op me warme dekentjes Lekker wandelen in een bijna kaal bos Hier waren we beide zo moe van een drukke lange dag dat we beide uitgesteld op de mat lagen.
Te belachelijk voor woorden, mijn vriend heeft snel een foto gemaakt haha Athos in de achterbak, maar kijkt ook van: Moet ik in deze kleine ruimte?? Op 1e kerstdag, tegen zonsondergang, heerlijk samen wandelen. En samen poseren voor een foto! ff tijdens de proefrit naar huis, kijken wat Athos er van vond. Nou foto zegt genoeg he...! Bang voor een paard wat voorbij kwam Zie ik daar nou een konijn??

Clubs

Samantha & Athos is lid van de volgende club(s):
De Duitse Doggen Club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^