HondenPage baasje Samantha & Athos

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Echt een plaatje!! (L) honden foto Ik moedig NL wel aan hoor baas...met me ogen dicht... honden foto Mag ik daar heen??? honden foto Baas vind het maar niks dat dreigen van mij! haha honden foto Kroelen?!! Jaaah! (met me broertje) honden foto ff kroelen!! 14-05 honden foto Dikke kop honden foto Sleeping honden foto Mooie man!!! honden foto Brr... water! honden foto wegkijken voor grote hond.. honden foto Athos in de tuin honden foto Nog eens springen honden foto Vrouwtje zegt: vogels! honden foto Das wel bij de baas drogen!

Verhalen van Samantha & Athos in het Dogboek

Een echte Duitse Dog?
Af en toe dan moet ik weer denken aan wat de fokker zei; een Duitse Dog doet vaak waar hij zelf zin

Wedstrijdfoto's

Verplicht ff rusten met het warme weer... Mooi zitten Doodop na een drukke dag, heerlijk op me warme dekentjes Liefde is, samen in slaap vallen na het spelen Jammer van de ogen, maar hij hielp met de wc rollen aanvullen. En ze waren allemaal nog heel!! Veel te warm baas...! Geen Beschrijving Athos in de achterbak, maar kijkt ook van: Moet ik in deze kleine ruimte?? Toen hij net bij ons was, was hij helemaal op na een drukke dag met allerlei nieuwe indrukken Prachtige foto van mijn maatje! ff tijdens de proefrit naar huis, kijken wat Athos er van vond. Nou foto zegt genoeg he...! Athos hielp me met het oud papier en karton in een doos te doen, waar we dit verzamelen. Samen spelen met Sky Athos vind het heerlijk om in de sneeuw te vroeten! Zo liep hij grotendeels rond als er sneeuw lag! Is dit Hands baas??

Clubs

Samantha & Athos is lid van de volgende club(s):
De Duitse Doggen Club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^