HondenPage baasje Kirsten

Over Kirsten

honden foto van Kirsten Kirsten heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Kirsten

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 03 mei om 22:51
Ik geloof dat ik nu al verliefd ben op je Podenco <3
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 18 april om 13:19
Las net dat je een Podenco hebt geadopteerd en dat hij binnenkort bij jullie komt !! Super vind ik dat, weer eentje gelukkig !! En Podenco's zijn zulke mooie en lieve honden ! Bij ons in het asiel zat er ook ooit eentje, een echte lieverd ! ben heel benieuwd naar de jouwe en hoop dat er fotootjes gaan volgen !! Alvast gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst bij de familie !! ;-)
honden page profiel TitiaTitia schreef om 08 mei om 14:45
Wat een lievie!!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef om 22 april om 09:33
Mijn Luca is van een broodfokker uit Gemert, hij was ziek en klein, amper 5 weken, mijn Romeo daarentegen, ruwharig, heb ik van een erkende jackfokster, Ursula Driessen uit Grashoek (Venlo), maar zij is helaas een paar maanden, nadat ik mijn boy meegenomen had, overleden. Toen zij stierf, 31 jaar oud, stond op de jack site een prachtig in memoriam met een van haar nr. 1 jacks, precies mijn Romeo. Romeo was uit het laatste nest en zijn ouders hebben al vele prijzen in de wacht gesleept en hij is een krachtige, prachtige boy, nu net 2 jaar oud. From Kings Rebbels heette de kennel. Een van haar honden Collin heeft nog een teefje gedekt en dat nest is ook via de site naar nieuwe baasjes gegaan, zodat die gezonde lijn van Ursula doorgaat. Het zou jammer zijn, als dat over ging. Mijn Romeo mag als hij zover is, ook een teefje dekken, begeleid door de rasvereniging. Ik ben alleen nog niet zo ver, om hem een teefje te laten dekken. Als u een goede fokker van jacks wilt benaderen, kan dat via de nvjrt, waar nestjes aangemeld zijn of honden die herplaatst kunnen worden. Bent u zeker van een gezond pupje met papieren. Want jacks zijn toch prachtig. Ik ben een enorme jack fan. Het verhaal van mijn Luca staat bij mijn profiel.
honden page profiel Liz Sita & ChicaLiz Sita & Chica schreef om 21 april om 20:22
Zijn er 2 ;) alleen die bruine is stiekem een Jack Hussel... geen idee met wat... meeste hier zeggen met een beagle maar daar zie ik de link nog niet echt van in..... Jouwe heeft ook een erg schattig koppie!! Ga je nog meer foto's plaatsen?
honden page profiel Lopes Lopes schreef om 21 april om 16:41
wat een lieverd op je profiel foto !!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Kirsten heeft 410 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Kirsten zeer positief gewaardeerd bij 6 waarderingen.

Berichten en online status
Kirsten was voor het laatst online 10 jaar, 7 maanden, 1 weken, 3 dagen, 16 uur, 45 minuten, 56 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^