HondenPage baasje Elvire

Over Elvire

honden foto van Elvire Hoi,

Ik ben Elvire. Ik heb 3 honden. Scruffy 12 jaar, Ziva 7 jaar en Xandra 2 jaar. Als eerste kreeg ik Scruffy een kruising malthezer ze was 5 maanden toen ik haar kreeg en ze was achter gelaten in een kroeg.
Om een gegeven moment wou ik er een maatje bij voor Scruffy en via internet kwam ik bij de stichting SOSstrays in Belgiƫ waar ik mijn 2e hondje Ziva vond. Ziva is een kruising uit Griekenland en ik kreeg haar toen ze 3 maanden was. Een half jaar geleden kwam Xandra erbij.voor mij ging er een lang verwachte wens in vervulling een Zwitserse witte. Xandra is een herplaatser en kwam bij mensen vandaan die niks met haar hadden gedaan. Ze werd toen bijna 2 jaar en ze had nog nooit los gelopen. Ze was ook bijna altijd alleen thuis waar ze zichzelf allemaal kunstjes had geleerd die niet echt handig zijn. Nu een half jaar later heb ik al een aardige band met haar gekregen, ze vindt het heerlijk om te trainen.

Krabbels aan Elvire


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Elvire heeft 20 ontvangen.

Berichten en online status
Elvire was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 14 uur, 55 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^