HondenPage baasje Wyts & Rj

Over Wyts & Rj

honden foto van Wyts & Rj Dit is Ed {beschermer en waker over het erfgoed) een mix Boerboel/Bordough X Mechelse Herder.

Ed is uitgekozen vanwege z'n gemoedelijke , speelse labrador kwispelen..en z'n vrolijke gestaag terug komen als één van de nesthondjes.. en dat terwijl hij al een mooi plekkie had gevonden..en drie keer was gaan liggen.. ik denk..dat moeten we hebben..

bij het spelen gaf hij blijk van spelplezier..speels op de zij .maar wel assertief als het uitmonde in irritant vals gejengel.. opeens stond hij ferm over dat andere hondje..zonder te bijten.. ik had genoeg gezien..

Ed heeft een stevige bouw..zei het wel een tikkie los onder de borstkast ..krachtige achterflankpootjes..
springt moeiteloos een anderhalve meter hoog op een bigbag.. is geen echte graver( meer) , vind jagen leuk.. maar ik merk dat het minder wordt.. de kippen negeert-ie goed na één duidelijk AF!.. zo gaat dat met alles..tegenwoordig test-ie de bijtweerstand van objectjes met één of twee beten..en wacht dan of het goed was..of niet.. ( meestal niet).

Een zeer sociale hond.. vooral naar andere kleinere honden..en ook naar reuen.. maar gaat vol in de tegenaanval bij een grom.. kent dan eigenlijk nog geen achteruit..ook vluchtgedrag heb ik nog niet gezien..ontwijkt wel handig.. geen blinde agressie in ieder geval.. heel af en toe laat hij ook merken als hij iemand niet vertrouwt.. gromt dan een beetje en verliest ze niet uit het oog.. of blaft.. onstuitbaar door het gesprek ( twee keer gebeurd in 17 maanden)

Ed z'n opvoeding..

Alhoewel Ed..wel eens een correctie krijgt..en het tot op zekere hoogte werkt om bepaald gedrag te te voorkomen.. ben ik er niet zeker van dat m'n aanpak de juiste is.. ik weet dat een roedelleider het goede voorbeeld moet geven.. maar Ed is geen natuurlijke volger.. loopt graag voor-op..

een gewone wandeling is een kwelling voor hem.. hij wil los en snuffelen.. gelukkig hebben we relatief veel veilig ruimte in de omgeving..

Ed is zowel hond als mens-gericht.. wil met veel mensen even kennis maken.. snuift dan gewoon even een neus vol op.. en een knuffeltje weetie wel te waarderen.. gaat d'r dan echt even voor
staan/hangen.. kortom..een "gewone" hond..

Krabbels aan Wyts & Rj

honden page profiel jannettejannette schreef om 08 februari om 18:56
ja wij zijn ook totally in luv met indy, hij heeft echt een super karakter, als wij mensen tegen komen of honden gaat indy altijd liggen,wel op zijn buik en kwispeld er op los! mensen vragen ons ook altijd wat voor een ras hij is, vorig jaar heeft iemand ons ongelogen E1000,- geboden voor indy, nou never nooit niet, zo een hond met zo een karakter krijg je niet gauw terug! geef ed maar een dikke knuf van moi! grtz jannette
honden page profiel jacqueline jacqueline schreef om 08 februari om 17:23
Vaak krijgen we de vraag, go wat v'reen ras is da? Soms zijn mensen bijzonder geinteresseerd, zeker een man die ik tijdens het ophalen van mijn zoontje van school tegen kwam. Nou weet ik van eerdere gesprekken met hem dat hij gewent was om te gaan met herplaatsers. Ik kwam hem vanmiddag tegen en gaf aan dat er een broertje "in de aanbieding" is. Blijkt hij net een hond er bij te hebben. Wie weet..... Willen de basen van onze broer-en zus-honden het beest wel kwijt?
honden page profiel jacqueline jacqueline schreef om 01 februari om 21:47
Ik lees net je berichtje (bij Jannette )dat er een broertje van onze honden slecht verzorgt wordt, en dat je een oproep doet voor een nieuw adres ter herplaatsing. Heb je dit via Corinne gehoord??? Vaak kom ik mensen tegen die Kira een mooie hond vinden, wie weet loop er 1 bij die zin en tijd heeft. Met Kira gaat alles goed, ze is lief en straalt dat ook uit. Hoe is het met Ed?? groet, Jacqueline
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 11 januari om 12:47
Wat een leuke profielfoto! Erg lief
honden page profiel jannettejannette schreef om 09 januari om 22:42
hoi hoe gaat het met jullie? alsnog de beste wensen voor 2011! met indy gaat het fantastisch,wat een heerlijke hond met een fantastisch karakter, we zijn zó trots op hem! we zijn nu aan het zoeken voor een vriendinnetje voor hem, het wordt een bullmastiff of een cane corso, spannend hoor! groetjes en een knuf voor ed!
honden page profiel elinaelina schreef om 20 november om 20:06
ja daarom viel je profiel foto ook op bij mij!! ja bandogs mooi hoor ;-)
honden page profiel elinaelina schreef om 19 november om 00:32
mooie hond heb je!!
honden page profiel sylvana&mikasylvana&mika schreef om 07 november om 11:40
hallo bedankt voor je berichtje .. ach t is ook nog maar een pup gaat allemaal ook wel goed komen ;) xx
honden page profiel sylvana&mikasylvana&mika schreef om 05 november om 22:02
ik straf polly met mijn mond.. xx
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef om 02 november om 07:55
hey, wat een prachtige hond heb je zeg. echt een prachtige kop heeft ie. leuke fotos ook op je profiel, met het pakken van die kong haha. liefs naomi
honden page profiel ashaasha schreef om 24 oktober om 12:49
ps die van jou heeft een hele mooie gezicht die ogen echt om van te smelten!!!
honden page profiel ashaasha schreef om 24 oktober om 12:49
tja tyson ziet er groot uit en zo maar in het algemeen wel heel lief alleen niet voor alle reuen. wel frolijke reuen en onderdanige reuen maar honden die stoer doen wil hij eerst op zijn plek zetten en dan is het over. maar ja wel vervelend want je moet de hele tijd op letten maar ja dat weet je als je zo een hond neemt. voor vrouwtjes is hij de liefste en pikt alles zo lief. voor de rest luisterd hij goed maar af en toe heeft hij zijn spruitjes en dan moet je weer van voor af beginnen. hahaha een hond met toch wel veel werk maar ja ook wel een hele schat heel geduldig en super slim dat is het probleem ook zijn slim heid hahahaha
honden page profiel ashaasha schreef om 22 oktober om 13:49
wat voor ras is je hond of zie ik toch een mix? groetjes asha
honden page profiel jannettejannette schreef om 12 september om 10:42
hoi, bedankt voor jullie tip,zal het eens proberen met indy,alhoewel indy er wel 1 is van "als ik niet wil,doe ik het niét! ",ook als hij waakt in de tuin,vindt ik het genoeg na 10min. blaffen,roep hem,maar dan reageert hij totaal niét!héérlijke hond,maar wel met een ijzeren karaktertje haha. ja zoals ik al schreef,vijverdraad is ideaal én goedkoop,we hebben het én om de tuin én om de vijver, kost nog geen 100euries bij elkaar, en indy heeft dáár véél respect voor! fijn dat het al weer beter gaat met ed, wij zeggen ook altijd houdini tegen indy,hij is zó snel?! grtoetjes en een dikke knuf voor ed, zou hem wel eens in het echie willen zien jullie ed, denk dat de reünie niets wordt,mss zo maar eens afspreken? nou doei,doei.
honden page profiel jannettejannette schreef om 10 september om 21:25
hallo, sorry voor mijn late reactie,heb 3weken geen internet of telefoon gehad door blikseminslag,héél vervelend allemaal, nu sinds 1 uur gelukkig weer on-line!!!! hoe gaat het met ed???al weer een beetje opgeknapt? wij hebben de stroomdraadjes bij een tuincentra gekocht,écht ideaal! denk niet dat ik indy óóit kan leren vrij telopen,de doerak!heb al van alles geprobeerd,maar zodra hij vrij is,heeft hij paddestoelen in zijn oren,hahaha. geef ed een dikke knuf van mij en tot gauw weer, grtz jannette en een poot van indy.
honden page profiel jannettejannette schreef om 22 augustus om 11:20
hoi, las net jullie reactie in topic over elektra draadjes,ed is dus óók een wegloper?indy idem, wij gebruiken de stroomdraadjes voor vijvers,kan je zo lang maken als je wilt, we hebben zelfs een draad langs terras/oprit zónder stroom, en daar komt indy niét in de buurt, hij weet zwart draadje krijg ik een tik, werkt hier super. zelfs de draden laag bij de grond komt hij niet in de buurt, mss iets voor jullie?! hoe is het nu met ed?hopenlijk niet téveel schade op gelopen bij zijn uitbraak! grtz jannette.
honden page profiel jannettejannette schreef om 17 juni om 14:10
hallo, was ff benieuwd hoe het met jullie gaat, al zó lang niets meer gehoord, ben bang dat de rëunie ook niets meer wordt zo!, vindt het wel jammer, mss dat ik nog iets van jullie hoor?! mvg jannette
honden page profiel jannettejannette schreef om 14 mei om 22:27
hoi,hoi, hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van ed,groetjes van jannette en indy.
honden page profiel jannettejannette schreef om 25 april om 19:25
op de één of andere manier zijn jullie verdwenen van mijn vriendenlijst,heb geinformeerd,maar is veranderd,moet nu jullie toestemming vragen,dus bij deze.....
honden page profiel jannettejannette schreef om 25 april om 17:28
hallo hoe is het met jullie?, en met ed?, lekker aan het puberen?!
honden page profiel sonjasonja schreef om 25 maart om 13:51
wij wonen ook in doetinchem
honden page profiel jannettejannette schreef om 19 maart om 12:32
hoi,hoi, wij wonen in gronau,net over de grens bij enschede. ik zit ook op het forum boerboelplein,is erg interressant en informatief wat de bb betrefd,kijk daar maar eens,ik sta als jan-rich ingeschreven,grtz j.
honden page profiel jannettejannette schreef om 16 maart om 11:47
ow,sorry mijn pc loopt steeds vast,vandaar 3x geplaatst,moet schoongemaakt worden,en heb geen tijd....
honden page profiel jannettejannette schreef om 16 maart om 11:46
hallo wyts?!leuk dat je ook reageerd met ed,ziet er weer heel anders uit dan indy,hihi,hij is donkerder.indy is ook een erg lieve hond,luisterd in huis goed,maar buiten wil hij nog wel eens aan de haal gaan met mij,hij kent de basis commando's,maar vrij laat ik hem alleen als er geen andere honden of mensen zijn,want dan luisterd hij niet meer,ppfff!!!hij is supervriendelijk tegen alles en iedereen,je kan foto's van indy hier op de site zien,en een rëunie lijkt me erg leuk,waar wonen jullie???? grtz jannette.
honden page profiel jannettejannette schreef om 16 maart om 11:46
hallo wyts?!leuk dat je ook reageerd met ed,ziet er weer heel anders uit dan indy,hihi,hij is donkerder.indy is ook een erg lieve hond,luisterd in huis goed,maar buiten wil hij nog wel eens aan de haal gaan met mij,hij kent de basis commando's,maar vrij laat ik hem alleen als er geen andere honden of mensen zijn,want dan luisterd hij niet meer,ppfff!!!hij is supervriendelijk tegen alles en iedereen,je kan foto's van indy hier op de site zien,en een rëunie lijkt me erg leuk,waar wonen jullie???? grtz jannette.
honden page profiel jannettejannette schreef om 16 maart om 11:46
hallo wyts?!leuk dat je ook reageerd met ed,ziet er weer heel anders uit dan indy,hihi,hij is donkerder.indy is ook een erg lieve hond,luisterd in huis goed,maar buiten wil hij nog wel eens aan de haal gaan met mij,hij kent de basis commando's,maar vrij laat ik hem alleen als er geen andere honden of mensen zijn,want dan luisterd hij niet meer,ppfff!!!hij is supervriendelijk tegen alles en iedereen,je kan foto's van indy hier op de site zien,en een rëunie lijkt me erg leuk,waar wonen jullie???? grtz jannette.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wyts & Rj heeft 370 ontvangen.

Berichten en online status
Wyts & Rj was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 6 dagen, 3 uur, 12 minuten, 6 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^