HondenPage baasje Heidi & Bobby

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Poes moest even van een afstandje bekijken wat daar nu weer in huis gekomen was. Dat zwarte hoopje in de hoek is dus Bobby, net een dag in huis. honden foto Even gluren honden foto Mmmm, wat krijgt die hond allemaal voor lekkers? Dat lust ik ook wel. honden foto Als de favoriete hobby van het vrouwtje duiken is, kun je als hond natuurlijk niet achterblijven. Echt diep zal Bobby hier echter niet mee komen, want dit 'duikflesje' is eigenlijk een spaarpot. honden foto Bobby in het bos, lekker aan het rondrennen. honden foto Wijlen Sanne, een van de Westies van mijn moeder. Sanne is op 12 jarige leeftijd onverwacht aan een hartaanval overleden. Rust zacht, lieve Sanne honden foto Bobby voor het eerst in het fietsmandje. Inmiddels weet ze dat we dan lekker naar het bos gaan en begint al enthousiast te springen als ik het dekentje pak. honden foto Bobby kwam even kijken wat daar op schoot lag. En meteen dat o zo leuke poesje uitdagen. Maar zo'n felle reactie had ze toch niet verwacht! Toch ziet Mimi de kat er venijniger uit hier dan in werkelijkheid. Eigenlijk is het een soort spelen tussen die twee, dat over en weer gaat. honden foto Lief van vrouwtje dat ik het schaaltje uit mag likken, maar kon het niet een ietsje groter zijn? honden foto Van het meel gesnoept? Ikke? Hoe kom je erbij! honden foto Inmiddels staat Bobby's linkeroortje rechtop. Stiekem vind ik het een klein beetje jammer, ze had van die grappige flapoortjes. Maar het maakt natuurlijk niets uit, ze is me er net zo lief om. honden foto Bobby mee in de kano. Wiebel de wiebel, maar ze bleef rustig zitten, ondertussen alles met gespitste oortjes in de gaten houdend. honden foto Ben ik in beeld?? honden foto O, wat is ze zoet, als ze een lekker kluifje heeft. honden foto Mmm lekker, een gedroogd visje.

Verhalen van Heidi & Bobby in het Dogboek

Vervolgverhaal: Het verhaal van Rinus
Er was eens een hond. Zijn vacht had allerlei tinten bruin en leek met het weer mee te veranderen. B

Wedstrijdfoto's

Bobby lag zo zoet te slapen. Tot het moment dat ik afdrukte. Voor een lekker stukje fruit is Bobby altijd wel te porren. Moeders met toen nog haar twee Westies op de fiets. Komt vrouwtje weer met dat rare zwarte ding met dat flitsende licht aan. Toch eens even kijken wat ze nou wil. Dan zal ik vast mijn allercharmantste koppie trekken. Saai hoor, als vrouwtje cursus heeft. Maar gelukkig kan ik lekker met de bal spelen. En als ik dan hem dan heel hard laat piepen, verstaat lekker niemand meer wat er gezegd wordt. 's Morgens vroeg, de wekker gaat. Bobby heeft nog helemaal geen zin om op te staan en gaat er nog eens uitgebreid bij liggen. Nee vrouwtje, geen gordijnen open, weg met die camera, ik lig net zo lekker. Als je alleen nog even op mijn buikje wil kriebelen en onder mijn kin aaien, dan is het helemaal goed. Niks aan hoor, zo'n ding dat ze fietsmand noemen. En dan zo'n heerlijk zacht dekentje erin, mmm, ik wil wel vaker mee.

Clubs

Heidi & Bobby is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^