HondenPage baasje Heidi & Bobby

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Alsof ze er is neergezet om even te poseren. Maar dat werkt natuurlijk nooit bij een pup. honden foto Inmiddels staat Bobby's linkeroortje rechtop. Stiekem vind ik het een klein beetje jammer, ze had van die grappige flapoortjes. Maar het maakt natuurlijk niets uit, ze is me er net zo lief om. honden foto O, wat een knuffels honden foto Mmmm, wat krijgt die hond allemaal voor lekkers? Dat lust ik ook wel. honden foto O, wat is ze zoet, als ze een lekker kluifje heeft. honden foto Samen met Mimi de poes. honden foto Bobby heeft nu zo'n beetje haar laatste tandjes gewisseld. En vrouwtje, heb ik netjes gepoetst? honden foto Alsjeblieft, vrouwtje, een leeggeplukte knuffel voor je. honden foto Bobby mee in de kano. Wiebel de wiebel, maar ze bleef rustig zitten, ondertussen alles met gespitste oortjes in de gaten houdend. honden foto Dit is Kimmy, een van de Westies van mijn moeder. Kimmy is nu zes jaar en wil nog wel eens op Bobby's uitdagingen ingaan en mee spelen. honden foto Van het meel gesnoept? Ikke? Hoe kom je erbij! honden foto Bobby met 9 weken oud, heerlijk aan het spelen. honden foto Lief van vrouwtje dat ik het schaaltje uit mag likken, maar kon het niet een ietsje groter zijn? honden foto Hier heeft Bobby nog één flapoortje. honden foto He he, niet in mijn oor bijten!

Verhalen van Heidi & Bobby in het Dogboek

Vervolgverhaal: Het verhaal van Rinus
Er was eens een hond. Zijn vacht had allerlei tinten bruin en leek met het weer mee te veranderen. B

Wedstrijdfoto's

Bobby lag zo zoet te slapen. Tot het moment dat ik afdrukte. 's Morgens vroeg, de wekker gaat. Bobby heeft nog helemaal geen zin om op te staan en gaat er nog eens uitgebreid bij liggen. Nee vrouwtje, geen gordijnen open, weg met die camera, ik lig net zo lekker. Als je alleen nog even op mijn buikje wil kriebelen en onder mijn kin aaien, dan is het helemaal goed. Niks aan hoor, zo'n ding dat ze fietsmand noemen. En dan zo'n heerlijk zacht dekentje erin, mmm, ik wil wel vaker mee. Komt vrouwtje weer met dat rare zwarte ding met dat flitsende licht aan. Toch eens even kijken wat ze nou wil. Dan zal ik vast mijn allercharmantste koppie trekken. Saai hoor, als vrouwtje cursus heeft. Maar gelukkig kan ik lekker met de bal spelen. En als ik dan hem dan heel hard laat piepen, verstaat lekker niemand meer wat er gezegd wordt. Voor een lekker stukje fruit is Bobby altijd wel te porren. Moeders met toen nog haar twee Westies op de fiets.

Clubs

Heidi & Bobby is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^