HondenPage baasje Heidi & Bobby

Over Heidi & Bobby

honden foto van Heidi & Bobby Hallo, ik ben Heidi en Bobby is mijn eerste eigen hondje.

Soms valt het me toch wel een beetje tegen, een hond vraagt een hoop, tijd, aandacht, opvoeding, ze moet uitgelaten worden, je moet er rekening mee houden als je weg gaat, maar je krijgt er wel ontzettend veel voor terug en ik zou haar echt niet meer willen missen. :-)

Inmiddels is ons huishouden versterkt met de poes Mimi, die heel toevallig net de dag voor Bobby's eerste verjaardag opgehaald kon worden.
Mimi en Bobby zijn dikke maatjes en spelen vaak samen.

Krabbels aan Heidi & Bobby

honden page profiel Jantina, Laila & LunaJantina, Laila & Luna schreef om 16 april om 00:09
Hoi Heidi, Dankjewel voor je complimenten. Ja helaas heeft Laila te veel mee gemaakt, maar we blijven vechten tot het weer zo gaat zoals het moet. alleen is dat afwachten als dat ooit helemaal goed komt. Nou fijn dat je er goed onder voelde. Dat is ook belanrijk. Ja tegenwoordig moet je goed opletten. want met die fokkers wereld kan je niet altijd meer van op aan dat het goed is.. Ik heb ook gezegd. Ik wil naar Laila en Luna nooit meer een hondje van marktplaats. Tenzij die mensen aangesloten zijn bij Raad van beheer. of ik ga een hondje halen uit asiel. daar is het ook altijd goed. en dan kan je het zien als dat je weer een hondje hebt geholpen. Super bedankt voor je reactie terug,. Je hebt zeker een heel mooi hondje! Groetjes Jantina Laila en Luna
honden page profiel Jantina, Laila & LunaJantina, Laila & Luna schreef om 15 april om 20:28
Wat he jij een mooie hondje zeg. en snap niet waarom van die pubers jou hondje hebben uitgescholden, slaat nergens op. Zal ik je eens wat zeggen?? Wij hebben ooit de zelfde ras puppies gehad van een boomer hondje van ons. die Boomer had samen met een yorkie terier puppies gemaakt. Ik vraag me af waar je je hondje weg hebt en hoe oud die is. Groetjes Jantina
honden page profiel jessiejessie schreef om 14 januari om 16:52
Hoi, wat een leuk hondje heb je. Ik zag dat het een kruising met cairn is. Mijn Dutchy is ook een kruising cairn. Groetjes Jessie
honden page profiel Heidi & BobbyHeidi & Bobby schreef om 13 mei om 20:27
Sonja, wat naar van Iggy+. 10,5 is al een hele leeftijd, maar toch is het altijd te vroeg. Gelukkig hebben jullie Chelsea nog. Ik hoop dat zij nog lang bij jullie mag blijven. Wat je vraag over Bobby betreft, ik weet niet precies wat er nog meer inzit. Haar vader is een Cairn Terrier, lijkt een beetje op Chelsea, ook kwa kleur. Haar moeder is volgens de eigenaar ook een Cairn Terrier, maar ik vond haar daar niet heel erg veel op lijken. Veel groter, slappe oortjes, beetje onbestemd ras, maar wel erg lief.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 13 mei om 10:16
Hoi Heidi, Je schreef dat Bobby een kruising is, maar je schrijft alleen dat er een Cairn Terrier in zit, maar wat is dan de andere helft van de kruising? Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.
honden page profiel Bernadette en BoemerBernadette en Boemer schreef om 12 mei om 22:31
Goh, zag de foto's van Bobby op HP. Je schrijft dat hij iets van een Cairn terrier is. Mijn Boemer is ook een kruising en ook Cairn terrier. Ik vind dat ze wel wat gelijkenissen vertonen! Groetjes, Bernadette en Boemer.
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 12 mei om 12:50
Wat een lievertjes, ik heb zelf een West High Land White Terrier gehad, ze hete Iggy+, maar ze is vorig jaar op 26-11-2009 de leeftijd van 10,5 jaar overleden aan de gevolgen van 15 zware epileptische aanvallen in 3 dagen tijd, nu hebben we alleen onze Cairn Terrier genaamd Chelsea nog, zij is ook al 10,9 jaar oud, ze is altijd met Iggy+ samen geweest, van pup af aan. Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 09 mei om 21:39
Heee wat een geweldig leuk hondje zeg! Dat word later vast een leuke boef! Liefs!
honden page profiel Sarah, Aïcha + en MicaSarah, Aïcha + en Mica schreef om 09 mei om 20:44
Mooi hondje hoor :-) die duikfles (spaarpotje) is echt tof :D
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 03 april om 15:33
Hoi Heidi, Wat een lievertje. Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea.
honden page profiel MadeliefMadelief schreef om 03 maart om 18:08
Wat een leukerdje!
honden page profiel Bernadette en BoemerBernadette en Boemer schreef om 02 maart om 19:50
Wat een schatje! Hij lijkt wel een beetje op Boemer. Boemer is een kruising Sky terrier/ Malthezer. Trouwens ook een lieverd. Groetjes, Bernadette en Boemer.
honden page profiel Thera & BartjeThera & Bartje schreef om 02 maart om 19:49
Wat een leuke foto's en wat is Bobby een schatje om te zien! Groetjes Thera

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Heidi & Bobby heeft 1334 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Heidi & Bobby zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Heidi & Bobby was voor het laatst online 10 jaar, 7 maanden, 2 weken, 2 dagen, 52 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^