HondenPage baasje Maurits

Over Maurits

honden foto van Maurits Maurits heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Maurits

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef om 13 maart om 16:56
mooie TM! groetjes van TM Sarah en haar vrouwtje.
honden page profiel KeesKittyKeesKitty schreef om 12 november om 14:22
prachtige newfoundlandr!! groetjes
honden page profiel zonnetjezonnetje schreef om 25 mei om 17:42
Joh wat een mooie hond! Ik kende dit ras nog niet, maar ik hou wel van grote honden!
honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker schreef om 23 mei om 16:45
Wat een geweldige hond Maurits. Zowie zo zijn die grote jongens zeer indrukwekkend!!Groetjes Annelies
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 23 mei om 09:28
wat een prachthond heb je, dank je voor je reactie, wij hebben ook een houten vloer en idd boris heeft ook wel zijn dolle momenten, we hebben een groot laken op de grond gelegd, en als hij zo'n moment heeft gaan we ff spelen op het kleed. gr ina.
honden page profiel Patricia<3TM Patricia<3TM schreef om 21 mei om 17:35
Ja wij zijn afgelopen woensdag naar de 'vakantieboerderij' geweest in Reek. Mega leuk verblijf voor de honden!! In een bosrijke omgeving, in huiselijke sfeer, helemaal top! Yunnan en Losar hebben 't goed gehad daar. Omdat die 2 van ons zo ontzettend graag met andere honden spelen leek het ons leuk om ze bijv. 1 x per maand een dagje weg te brengen als extraatje! Daarnaast is het erg handig als we bijv. een keertje zonder honden een weekend weg willen, we ze met een gerust hart kunnen achterlaten op een plek waar ze zich prima vermaken! Dus nu laten we ze even wennen en brengen we ze over 2 wk weer een dagje weg. Dus die van jou gaat 3 dg per week naar Bergharen? Hoe vindt jouw TM dat? Was ze ook beetje terughoudend de 1e keer of viel dat mee? Groetjes
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 18 mei om 23:07
Ja nu zie ik haar helemaal :-)) Wat een beauty zou er zo verliefd op worden!!!
honden page profiel Patricia<3TM Patricia<3TM schreef om 18 mei om 21:51
Ja slopen kunnen ze als de beste (kijk maar eens wat ik geschreven heb bij dat stukje van 'muizengif'....heb ik een KLEINE greep gedaan van onze 'slopers'...haha En wij hebben dus 2 slopers rondlopen die elkaar ophitsen! hihi Toen ze nog heel klein waren en bij de fokker vandaan kwamen hebben we een 'kennel' gekocht voor hun eigen bescherming, daar voelden ze zich veilig, maar na een maand of 2 hadden ze dat wel weer gezien...toen geprobeerd om ze allebei binnen te laten...geen groot succes dus. Ze zijn liever buiten...en ja gelukkig is onze tuin geheel afgezet met hoge schutting! En graven dat ze kunnen! hihi daar kan geen shovel tegenop hoor! Wat ze ook uitvreten...'t blijven schatjes! Wij hadden in het verleden 2 honden (reuen) die zijn 14 en ruim 15 jaar geworden...na 1,5 jaar zonder hond was het voor ons duidelijk...we misten de gezelligheid..toen op karakter gaan zoeken en kwamen op die manier uit bij de TM! Geen dag spijt gehad!! Hele andere honden dan de 'doorsnee-hond' echt waar!! Morgen gaan ze voor het eerst een dagje 'proefdraaien' op een hondenvakantieboerderij, eens kijken of ze dat leuk vinden een dagje met andere rakkers rondrennen! Ben benieuwd!
honden page profiel Patricia<3TM Patricia<3TM schreef om 18 mei om 21:20
Ja die van ons zijn reutjes (nou ja "tjes"...hihi). Ze komen van dezelfde fokker ja maar niet uit hetzelfde nestje. Losar (de blonde) is biologisch 'n "oom" van Yunnan (de donkere), grappig he?! En "oom Losar" is ondanks dat ie 'n stukje kleiner is dan Yunnan toch wel 'de leider'. Gaat prima hoor! Al die verhalen van 2 reuen gaan niet samen...Tibetanen dus wel! Heel herkenbaar trouwens de manier van liggen van die van jou...Yunnan ligt nl ook altijd zo! Ik zal een wat meer foto's plaatsen van Yunnan toen ie "klein" was...echt herkenbaar!
honden page profiel Patricia<3TM Patricia<3TM schreef om 17 mei om 21:24
Joh deze lijkt echt op onze Yunnan en wat schetst mijn verbazing: die van jou is exact 2 jaar jonger hihi! Leuke foto's!
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 14 mei om 22:22
Wat een geweldig mooie kop heeft je hond!! (de rest zal ook wel mooi zijn maar die zie ik niet:-))
honden page profiel Martina en ChinookMartina en Chinook schreef om 14 mei om 18:52
Wat een koppie zeg. Toen ik een documentaire over Tibet heb gezien met daarin de Tibetaanse mastiff was ik verkocht. Het is uiteindelijk een Samojeed geworden omdat ik bang was dat geen honden zijn voor beginners en eigenwijs maar ik geloof dat een samojeed qua karaktereigenschap niet veel verschilt. Misschien ooit nog een Tibetaan erbij.
honden page profiel Patricia<3TM Patricia<3TM schreef om 06 mei om 16:16
Hey, wat een herkenbaar koppie: ook je hart verloren aan dit geweldige ras!?! Klopt het dat deze Tibetaan ook in Wijchen woont? Groet Patricia (en haar 2 "Wijchense" Tibetanen)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Maurits heeft 190 ontvangen.

Berichten en online status
Maurits was voor het laatst online 10 jaar, 11 maanden, 5 dagen, 15 uur, 56 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^