HondenPage baasje Hein & Melanie Palm

De laatste reacties in het hondenforum

Hein & Melanie Palm heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Moeder en dochter na 6 maanden weer eens samen, een grappig weerzien met mams en haar 12 vriendjes... honden foto Bree, mama van Nanook. Woont in Groningen. Info omtrent Bree via ons en in overleg met de eigenaar te verkrijgen. honden foto Onze allereerste Border MAX i.m., wat was je een super vriend mijn manneke, een kameraad waarmee ik kon lezen en schrijven. In 10 jaar misschien 5x aan de riem en voor de rest zo vrij als een vogel.
Maybe in time, we'll meet again my friend. untill then sleep gentle. honden foto Rising Phoenix Anakin [ger.] honden foto Rising Phoenix Alpha [besch.] honden foto Hayley is 24 en 25 maart gedekt door Canen Kai. Het is nu dus afwachten wat moeder natuur voor haar in petto heeft.... honden foto Onze eerste Blue Merle [1 van 2], Bindi [mama van Spot], woont tegenwoordig in Grunningen. honden foto Rising Phoenix Aurora [Ik blijf bij mama wonen] honden foto Canen Kai, de vader van Nanook. Woont in Groningen, info via ons en in overleg met de eigenaar verkrijgbaar. Staat ook op anadune.com honden foto Spotje met 5 weken... honden foto Nanook met 18 weken... honden foto Spotje, zoon van Bindi en Bowie, woont in Rotterdam sinds zaterdag 12 maart.
honden foto Nanook - Onze nieuwste aanwinst, hier 7 wkn nu 18 weken en al te rap om een fatsoenlijke foto te maken. Dat gaat wel lukken, maar nu nog even niet. honden foto Rising Phoenix Abayomi [ger.] honden foto Hayley - Wat is dat toch voor een ding bij je oog? Ik ben ech niet schieuwnierig, ik BLIJF LIGGEN!!
Hein & Melanie Palm heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Eerste nakomelingen Rising Phoenix

Verhalen van Hein & Melanie Palm in het Dogboek

Algehele voorbereiding op de grote gebeurtenis.....
Gisteren is Hayley voorbereidend geent met cocktail en rabies zodat ze bij de dekking volledig kla

Wedstrijdfoto's

Hein & Melanie Palm heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Hein & Melanie Palm is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^