HondenPage baasje Angel, Google & Gadget

Over Angel, Google & Gadget

honden foto van Angel, Google & Gadget Alledrie langharig en knuffelbaar ;-)

Na jaren naar een hond verlangd te hebben, kwamen we bij de australian Labradoodle uit.

Na getest te hebben bij de fokker en een voor ons gevoel immens lange wachttijd, hebben we Google in ons gezin op mogen nemen. Google is een standaard australian Labradoodle, onze zwarte krullenbol ;-)

Na een jaar begon het te kriebelen en kwam er een zwart teefje op ons pad. Uit haar karaktertest bleek ook dat ze perfect bij ons en bij Google zou passen en zo hebben we gezinsuitbreiding gekregen. Haar naam is Gadget geworden ;-)
Deze zwarte dame heeft een prachtige fleecevacht en is stiekem een centimetertje groter geworden dan haar 'grote' broer ;-)

We zijn dolgelukkig met ons donkere duo!

Krabbels aan Angel, Google & Gadget

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget schreef om 10 december om 21:50
Krabbels zie ik echt bijna niet mensen. Heb je me wat te zeggen, dan is de kans groter dat ik een prive bericht lees ;-)
honden page profiel moosmoos schreef om 28 oktober om 10:24
Prachtbeestjes! Je kan onze Moos er zo naast zetten ;-). Moos is echter geen 'echte' labradoodle. maar volgens de dierenarts een zeer goed gelukte ;-). Gelukkig wel, onze zoon heeft er geen last van. Wat een heerlijk ras is het, karakter, uiterlijk etc.
honden page profiel Golden Girls Golden Girls schreef om 27 oktober om 22:02
waar heb je de riemen besteld?? vet cool!! en die foto met de duikende man en hond!! Wat een timing!!!!!!!!!!1
honden page profiel Gerda en Labradoodle BowieGerda en Labradoodle Bowie schreef om 13 september om 20:22
Wat zijn ze mooi Google en gadget, pracht honden!
honden page profiel MariekeMarieke schreef om 02 september om 15:39
Hi! Wat een geweldig leuke Labradoodles heb jij! Ik ben helemaal fan van dit ras en nu druk op zoek naar een fokker. Zou ik mogen vragen waar jij je honden vandaan hebt? Groetjes, Marieke
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 17 augustus om 15:49
Nee, geen mandje op zijn step haha ;) Ik step zelf niet, wel eens geprobeerd, maar geen succes. Het lukt me op de een of andere manier niet. De ene kant gaat wel (links op plankje, met rechts steppen), maar de andere kant is gewoon eng. Gevaarlijk. En daarbij vind ik het wisselen ook doodeng. Nee, ik wandel wel. Of fietsen. Auto gaat ook prima, allemaal veilig voor mij ;)
honden page profiel PinkiePinkie schreef om 15 augustus om 11:32
Wat een enorme leuke en originele namen heb je voor je honden!! super leuk!! Vooral de naam Google en Gadget errug leuk!!
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 11 augustus om 22:07
Hee, mijn vriend heeft bijna dezelfde step (zwarte Kickbike cross max 20, met van die dikke off road banden), twee weken geleden gekocht :D En dan heeft hij ook nog een 11 jaar oude zilveren Kickbike, met gewone (dunne) banden. Hij heeft 'm alleen niet gekocht om met Mellow te steppen (al zal ze het vast wel leuk vinden).
honden page profiel Sab.Sab. schreef om 13 juli om 23:17
Oooh, wat een schatjes! Wat lief, die krullen zo voor hun ogen <3
honden page profiel Angie, Jolie †, Sooki en Pipa SkyeAngie, Jolie †, Sooki en Pipa Skye schreef om 20 juni om 23:29
oh mijn god :o wat een schatjes!! écht waar :D prachtige honden heb je daar!
honden page profiel ElsEls schreef om 02 april om 16:12
Op heel veel verschillende site's hebben Ze mooi sierband. Google op Fournituren sierband, en je hebt Keus genoeg, zo heb ik het óók gedaan. Hoor nog wel. Doeii Groetjess
honden page profiel ElsEls schreef om 01 april om 18:55
Dankje wel, het is super leuk om te doen. Maar vindt jou rose bandje WOW te gek. Zo leuk met die bloem. Pas maar op het is verslavend! Doei groetjes Els
honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends schreef om 01 april om 12:26
Echt superleuk je mooie nieuwe roze bandje, en wat zal je veel aandacht krijgen op straat!! Niet naast je voetzooltjes gaan lopen he?
honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot schreef om 15 november om 21:16
Nee nog niet begonnen. Kijk eerst even wie ik t best kan koppelen. Ze moeten ook eerst even wennen aan dichter op elkaar lopen, dat doe ik nu al omdat ze met zijn drie zijn, maar tis nog erg wennen voor ze en er is nog verzet, maar op t fietspad kan t toch niet anders, heeft even tijd nodig:)
honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot schreef om 05 november om 18:37
Hee bedankt voor de tip v/d splitser, ze zien er tof uit! echt heel leuk! Dat kan ik zelf wel maken! Sleept t niet over de grond? Of heb jij hele korte splitsers? groetjes van Sylvia.
honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~ schreef om 04 september om 12:28
Ik maak me nergens druk om, dit is een forum en met veel verschillende mensen zijn er veel verschillende meningen. Op het moment dat ik me druk ga maken over dit, dan stop ik met forummen... Haha.... Groetjes, sandy
honden page profiel WendyWendy schreef om 19 april om 09:15
Wat een kanjer is Google toch! Binnenkort ff doggie daten he? :)
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef om 09 oktober om 16:05
mooie nieuwe foto van google daar kan je zijn kopje goed zien, die op het blauwe kussen. Ik vind hem veel op Koda lijken toen hij nog langer haar had. Een skatje.
honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. schreef om 07 oktober om 20:58
Nou, dan neem je er toch gewoon een bouvier bij. Hahaha... óf een 'koningsbouvier, net als Terry!
honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. schreef om 06 oktober om 16:35
Google is ook echt een heerlijke hond om te zien! Terry lijkt qua uiterlijk het meest op een bouvier. Maar als ze in de regen heeft gelopen, gaan de haren meer krullen. Dan kun je ook ('n beetje) zien dat ze een koningspoedel als moeder heeft.
honden page profiel ****LIAN ***SENNA********LIAN ***SENNA**** schreef om 06 oktober om 16:19
hoi angela oh sorry hij!!! (ha ha )ik dacht al aan een labradoodle ik vind ze zoooo leuk kennissen van ons hebben er 2 deze zijn ingevlogen vanaf tasmanie!!! en deze zijn ook zooo leuk 1 is lichtbruin en de andere is donkerder bruin...en is het ook echt waar dat ze NIET verharen????want ik heb een labrador (ook leuk) ,en daar kan ik op het moment wel een winterjas van maken zo verhaart ze..maar da's niet erg hoor heb ik er wel voor over!!! groetjes!!!!!!
honden page profiel Chantal_*_BinkyChantal_*_Binky schreef om 06 oktober om 16:06
wat leuk dat hij Google heet!
honden page profiel ****LIAN ***SENNA********LIAN ***SENNA**** schreef om 06 oktober om 15:44
wat een ontzettend leuke hond zeg,wat is ze voor een ras???? echt super mooi...is het een labradoodle??? greetzzzz lian en een poot van senna!!!!!
honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson schreef om 13 augustus om 10:37
Hey wat fijn dat het zo goed gaat, nu nog steeds alles goed? Word ie al groot? Tyson had ik een paar weken terug gemeten en heeft een schofthoogte van 50 cm en weegt op dit moment 19.6 kilo dus het word al een echte bink ;)
honden page profiel isabelle isabelle schreef om 31 juli om 00:57
Ha,ha,ha! Ja, ik was lekker bezig gisteravond ;)!Ik ging er al vanuit dat je het mij wel zou vergeven :) groetjes!
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef om 06 juli om 06:56
ja hij geniet van zij vachtje. Hij bruist van de energie. Hij weegt nu 16,5 kilo en zijn grote broer weegt 29 kilo. Wat een verschil he. Ben erg benieuwd hoe google opgroeit. Weetje hij kan nu zelfs beter frisbees uit de lucht vangen (misschien had hij toch wat te veel haar voor zijn ogen pfff)
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef om 05 juli om 21:52
Hoi, je kan op de foto goed zien dat google al aan het groeien is. Het is een prachtig hondje. Geniet van hem
honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson schreef om 04 juli om 13:40
Hey hey hoe gaat het met je?!! En je hondje?
honden page profiel nexzznexzz schreef om 02 juli om 16:15
Bedankt voor je leuke antwoord op mijn topic zomerhalsbanden. Er staat al een slotje op, dus vandaar dat ik even zo reageer. Ik maak de halsbanden alleen maar met een gesp sluiting. Dus geen kliksluiting. Ik wil de halsbanden toch een bepaalde look geven, vandaar dat ik gekozen heb voor een gesp sluiting. Groetjes Jantine
honden page profiel Kim en Laika!Kim en Laika! schreef om 30 juni om 15:37
wat aardig dat u er nog aan heeft gedacht :D We hebben vanmorgen onze bestelling ontvangen. Er was wat misgelopen met het betalen (aan onze kant) dus maandag opnieuw overgemaakt en vandaag al ontvangen :D
honden page profiel SilvySilvy schreef om 17 juni om 20:56
wat is hij een leuk hondje!! leuke keus!! echt super mooi.. ook die krulletjes
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef om 24 mei om 21:53
Ik vind zijn papa er gaaf uit zien. Mama lijkt op de foto krullenvacht te hebben. Wanneer komt google ook al weer? De belangrijkste poedel eigenschap, bij onze hond is blije gup. Echt onze hond is zo vrolijk en enthousiaste hond daar wordt je zelf gewoon vrolijk van. En ze zijn natuurlijk erg slim. Ik ga je volgen hoe als google bij je is en hoe hij zich ontwikkelt.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef om 20 mei om 09:21
Hoi Angel, Koda is 55,4 cm hoog (toevallig deze week opgemeten) en weegt 16,8 kilo. Hij is vrij tenger voor een reu. Zijn broer weegt ongeveer 7 kilo zwaarder. Leer je hondje wel aan de borstel wennen heb je later alleen maar plezier van. Ben benieuwd hoe de jouwe er uit gaat zien als hij groter is waarschijnlijk wel wat forser als de onze door de labradorgenen. Is mama een poedel en papa een labradoodle?
honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson schreef om 20 mei om 09:13
Hey hey hoe is het met je?? Tijdje niet gesproken inderdaad! Ik had het heel erg druk ik had gewoon even de puf niet meer om online te komen ;) Groetjes Silvana
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 14 mei om 18:46
Leuke lieve fotos. En google is echt een super leuke naam!
honden page profiel DIESELDIESEL schreef om 05 mei om 10:12
wat een lieve pupies zeg,ik zou er zo weer 1 bij nemen als ik dit zie
honden page profiel parravlissparravliss schreef om 05 mei om 09:41
echt een schatje van een hond heb je daar!!
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 05 mei om 09:22
Hé Angela, las dat je in de haarlemmermeer woont? Mijn kids zitten in halfweg op school, dus als je Google hebt, mogen we dan hem in het echt een keer komen bewonderen? Ben nu zo nieuwsgierig geworden. Zonder Igor uiteraard en als Google iets groter is kunnen we misschien een keertje afspreken, lekker dichtbij....Groetjes Liesbeth
honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson schreef om 28 april om 21:14
Hey hey hoe is het met je??
honden page profiel VivianeViviane schreef om 24 april om 19:09
zaanse schans lijkt me leuk bedankt he.leuke site heb je
honden page profiel RoméeRomée schreef om 20 april om 16:10
wat een scheetje!! <333
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 14 april om 16:30
Haha ja, al moet ik zeggen dat mijn hond als hele ukkie puk ook meer weg had van een cavia als een hondje :P Echt veel vorm hebben ze in het begin nog niet ;) Maar schattig zijn ze wel :D
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 11 april om 23:07
Ja meestal zijn puppies wel schattig, er zijn maar weinig rassen die lelijk zijn als ze klein zijn :P
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 11 april om 11:59
Wat een leuke puppy foto's! :)
honden page profiel BasBas schreef om 08 april om 13:32
Hai Angel jammer dat je zo in twijfel trekt of Bas wel een labradoodle is! Een mini en een normaal formaat verschillen nu eenmaal in afmeting en uiterlijk. Ik ken meerdere mini labradoodle's en die zien er net zo uit als Bas. Groetjes Baasje van Bas
honden page profiel BasBas schreef om 04 april om 22:34
Hoi angel, Ja ik ben een MINI labradoodle er zijn al meer mensen geweest die mij niet als Labradoodle inschatten maar ik ben er toch echt een! groetjes Bas
honden page profiel BasBas schreef om 31 maart om 20:24
Heel Doodlelig gefeliciteerd met de geboorte van jullie Doodle pup Doodle groetjes Bas
honden page profiel nienkenienke schreef om 31 maart om 19:07
heey gefeliciteerd hoor met google... laat je ons weten wanneer je weet welke het word?
honden page profiel Silvana & TysonSilvana & Tyson schreef om 31 maart om 17:27
Hey wat een goed nieuws!!! Je pup is geboren! Google! Wat super leuk zeg ;) Ben ik even niet aanwezig geweest en meteen raak!! Ben echt blij voor je! Nu aftellen tot het ophalen he!
honden page profiel Dees & dogsDees & dogs schreef om 16 maart om 19:08
hahaha aardig wandelingetje ;) Dees
honden page profiel Dees & dogsDees & dogs schreef om 15 maart om 23:14
Woon je toevallig ook in de buurt van Heemskerk? Ik weet zat leuke plekken! Dees
honden page profiel Dees & dogsDees & dogs schreef om 10 maart om 23:52
he leuk je woont vlak bij mij!! Heemskerk is mijn plekkie Dees
honden page profiel NiqueNique schreef om 09 maart om 21:58
moet nog veel leren hier op de hondenpage. maar dat gaat me ook nog wel lukken
honden page profiel NiqueNique schreef om 08 maart om 21:27
he he einelijk gelukt moet nog veel leren
honden page profiel NiqueNique schreef om 08 maart om 21:24
ja het is gelukt he he
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 01 maart om 23:34
Ahhh, dat pakje van Maja de bij! Wat een schatje zeg!!
honden page profiel SilvySilvy schreef om 27 februari om 15:26
wat voor een hondje wordt het eigenlijk en hoe gaat hij heten?? ben zo benieuwt zeg

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Angel, Google & Gadget heeft 5890 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Angel, Google & Gadget zeer positief gewaardeerd bij 101 waarderingen.

Berichten en online status
Angel, Google & Gadget was voor het laatst online 9 jaar, 7 maanden, 2 weken, 1 dagen, 5 uur, 46 minuten, 54 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto collage van de bewerkingen van Google's broers en zusjes honden foto Onze kerstkaart van 2012 honden foto Google is mee geweest naar het castlefest. Dit was een poging om te kijken of ie het wel wilde. Geen enkel probleem voor hem ;-) honden foto hondenplons 2012 swalmen honden foto honden foto Lekker slapen :-)
Angel, Google & Gadget heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Labradoodles


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^