HondenPage baasje sorayaloveZoë

Over sorayaloveZoë

honden foto van sorayaloveZoë Hoe meer je de mensen leert kennen, hoe meer je honden waardeert.

Ik ben Soraya en ben 34 jaar ik kom uit Rotterdam en ben een egte dierenliefhebster. Een paar jaar geleden hadden ik en mijn ex 6 honden, toen we uitelkaar gingen had ik er nog 2 maar helaas omdat mn 2 meisjes ginge vechten heb ik er nu alleen nog maar 1. Ik ben ook gek op slangen en ga binnen nu en een korte tijd :P een slang aanschaffen.

Mijn meisje is trouwens een engelse staf en ik hou zielsveel van haar.

Groetjes,

Soraya

Krabbels aan sorayaloveZoë

honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 14 maart om 14:54
Hoi! Heb geen internet meer thuis, dus t duurt allemaal wat langer:p Ik heb op een woensdag vrij, en natuurlijk in het weekend dus op die dagen zou het wel kunnen! En je mag ook hierheen komen!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 25 februari om 12:26
Grrr ik zie mijn krabbel niet! Anyway, hier in de buurt heb je niet iets leuks om te wandelen wat met het O.V. te bereiken is, bij jou in Rotterdam wel?waar ze lekker los kunnen? Misschien gaat er nog een vriendin van mij mee, met haar Rex, staat een foto van hem in mijn foto album. Hoop dat je dat niet erg vind
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 24 februari om 19:13
Ja we moeten eens een x afspreken, helaas hebben wij hier niet echt iets leuks om te wandelen wat bereikbaar is met het openbaar vervoer. Bij jou in de buurt wel? Misschien gaat mijn vriendin ook wel mee met haar hond, bij mijn foto's kan je hem zien, t is een herder!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 21 februari om 18:09
Ja, dat is toch ook leuk voor jou meissie, heeft ze er een vriendje bij, want Gino vind namelijk alle honden geweldig! Het enigste probleem is dat ik geen auto heb, dus ik zit met het openbaar vervoer...
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 20 februari om 22:37
Kan zoe met andere hondjes? Misschien kunnen we een x wat afspreken, om te gaan wandelen ofzo? Ook leuk voor de hondjes! Groetjess
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 19 februari om 13:20
Hoooi, ja gaat goed met hem hoor! Hij heeft sinds gisteren een nieuw vriendje erbij, mijn beste vriendin heeft een hondje uit het asiel gehaald, erg leuk beest, Mechelse Herder x Husky, gevonden in het park... :( Nee ik werk niet, maar ik ga naar school, deze week vakantie & als ik gewoon op school zit gaat Gino naar mn moeder! Ahh ja das wel sneu voor zoe, maarja centjes verdienen is belangrijk ja!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 22:52
Nou, elke x zie ik niet dat mijn krabbel geplaatst is & doe ik het overnieuw, en nu staan ze er opeens wel allemaal :S
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 22:51
Als je een berichtje stuurt naar de moderators, dan willen ze je vast wel even uitleggen hoe je een profielfoto moet zetten! En nee hoor, mijn vent is al zo goed als zindelijk, helemaal geen last van gehad! Ik wil ook nog een hondje erbij, als Gino wat ouder is en uit de pubertijd is, een teefje denk ik. Maar dat duurt nog een paar jaar!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 22:50
Als je een berichtje stuurt naar de moderators, dan willen ze je vast wel even uitleggen hoe je een profielfoto moet zetten! En nee hoor, mijn vent is al zo goed als zindelijk, helemaal geen last van gehad! Ik wil ook nog een hondje erbij, als Gino wat ouder is en uit de pubertijd is, een teefje denk ik. Maar dat duurt nog een paar jaar!
honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji schreef om 18 februari om 15:14
Hey,dat is wel spijtig dat jou ex ze heeft weggedaan,want het zijn echt schatjes.Alleen de rui is wel erg hè,maarja dat nemen we erbij.Zo te zien heb jij toch ook een mooie hond en binnenkort een slang,amaai zeg!Kusjes Annemiexxx
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 13:27
Ik denk dat je daarvoor niet geband wordt hoor, misschien moet je eens een van de moderators een berihtje sturen, die kennen je vast wel helpen! En ik wil ook 1x dat Gino papa wordt, maar dat wordt pas over 3,4 jaar! Wel leuk he een pup! En nee overal tegen plassen, nergens last van!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 12:14
Nee hoor, denk niet dat je daar een ban voor kan krijgen. Misschien kan je een van de moderators een berichtje sturen, denk dat hun je wel kennen helpen met je foto. Ik wil ook 1x een nestje van Gino, maar dat gebeurd pas over een jaar of 3,4! Is wel leuk he, en ik denk dat ik er ook 1 houd dan, maar dat is nog ver weg!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 11:23
Ja, als je de ''huisregels'' van HP niet naleeft, kan je geband worden. We moeten t wel gezellig houden hier natuurlijk! Gino is morgen 19 weken, dus nog een lief schattig pupje (A)!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 11:22
Ja, wanneer je de ''huisregels'' van HP niet naleeft, kan je een ban krijgen. We moeten het wel gezellig houden natuurlijk ;) Mijn knuffelbeest is morgen 19 weken, dus nog een pupje!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 18 februari om 11:09
Ja sommige mensen worden voor een tijd geband, omdat sommige mensen zich niet kunnen gedragen hier op t forum! Jahoor, Gino is nog steeds een heerlijk pupje, morgen 19 weken!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 17 februari om 21:54
Oo je woont in Rotterdam, dat is idd niet zo ver weg! Jij ook bedankt voor je complimentjes, & ik denk dat ik wel kan raden dat jou meisje er vast ook heel erg lief uit zag als pup! Want zo ziet ze er nog steeds uit!
honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino! schreef om 16 februari om 20:22
wauw, wat een knappe honden heb je op je profiel! echt heel mooi :)
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 14 februari om 09:25
Hi Soraya, als je ingelogt op je profielpagina bent, staat aan de rechterkant "profielfoto wijzigen" (bovenste optie)klik daarop, dan zie je een lege regel met daar achter "bladeren". Met je cursor in de lege regel staan en automatisch wordt een map op jouw pc geopend. Hier kies je een foto voor je profiel en dan klikken op "versturen" Ik zie wel of het gelukt is! Groetjes
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 13 februari om 12:51
Haha, je gelooft het vast niet maar 1 van Igor's vriendjes is een teckel, Igor past zich aan aan de hond waarmee hij speelt. Hij heeft één vriendje (AB) waarmee hij voluit speelt, de rest houdt hij zich redelijk in, gelukkig.
honden page profiel < Liesbeth & Igor >< Liesbeth & Igor > schreef om 12 februari om 16:45
O, wow, als we die twee van ons bij elkaar zetten hebben we zwart/wit - ying/yang haha, mooi beest hoor! Ook zo'n knuffel zeker? Groetjes Liesbeth en een klemmende knuf van Igor ;)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

sorayaloveZoë heeft 171 ontvangen.

Berichten en online status
sorayaloveZoë was voor het laatst online 11 jaar, 1 maanden, 1 weken, 5 dagen, 19 uur, 34 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^