HondenPage baasje Tommie

Over Tommie

honden foto van Tommie Hallo.
Leuk dat je een kijkje op mijn profiel neemt!


Mijn vriendin, ons zoontje (7) en ik hebben twee honden. Sinds eind augustus (2009) hebben we Daisy in huis. Een klein bastaard hondje, geadopteerd uit spanje. Daisy is een hondje met een verleden, ernstig verwaarloosd en getraumatiseerd. Binnen korte tijd is ze (gelukkig) enorm opgeknapt. Bij aankomst was ze een zielig hoopje hond met een witte waas over haar blinde oogje en ze liep erg kreupel. Tegenwoordig trekt ze slechts af en toe met een pootje en dat haar ene oogje blind is valt alleen nog op op fotos. Haar vacht glanst weer zoals het hoort.
Sinds half december 2009 hebben we eeen tweede hondje geadopteerd, Lola, ook uit spanje. lola is als pup gevonden op straat. Een erg lief aanhankelijk allemansvriendje. Het is wel duidelijk dat behalve het feit dat ze vermoedelijke op staat geboren is, verder niks ernstigs heeft meegemaakt. Sinds de aanwezigheid van lola laat Daisy ook steeds meer hondegedrag zien, ze wordt wat speelser en waakser.

Ze leren een hoop van elkaar en dat is erg leuk om te zien.

Krabbels aan Tommie

honden page profiel deesjedeesje schreef om 16 juni om 15:33
Wat is milly toch een mooie hond...
honden page profiel HILLHILL schreef om 11 januari om 16:33
bedankt...zijn mn alles,die van jouw zijn ook super,
honden page profiel HILLHILL schreef om 11 januari om 11:07
leuk he topics hahahahhaha eff gezellig praten,,nou tommy welkom hoor groetjes hill en de doggies
honden page profiel sorayasoraya schreef om 09 januari om 18:32
Hebben die van jou last van de kou?Mila helemaal niet ,ze gek op de zon,elk zonnestraaltje pakt ze mee in huis.Maar ze vindt de sneeuw ook helemaal geweldig.Lekker gek doen!!Groetjes Soraya&Mila.
honden page profiel sorayasoraya schreef om 09 januari om 16:31
Hoi,Leuke hondjes heb je hoor!!Leuk hè die hondjes uit het buitenland.Ik vind ze altijd extra veel uitstraling hebben.Groetjes Soraya&Mila(ook uit Spanje)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tommie heeft 154 ontvangen.

Berichten en online status
Tommie was voor het laatst online 10 jaar, 10 maanden, 4 weken, 1 dagen, 5 minuten, 52 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Milly: onze opvanghond honden foto honden foto lOLA 5 MAANDEN OUD honden foto lOLA 5 MAANDEN OUD honden foto lOLA 5 MAANDEN OUD honden foto
Tommie heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: lola


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^