HondenPage baasje Eser

Over Eser

honden foto van Eser Eser heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Eser

honden page profiel FemkeFemke schreef om 17 januari om 12:29
Wat een prachtige chihuahua heb je zeg :)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef om 16 januari om 14:24
Oja dat bijten is trouwens heel normaal hoor! Het is nog een baby en houdt van spelen.. Hij moet wel zijn grenzen kennen.. Als hij wat te hard gaat bijten laat je hem even afkoelen.. dan nergeer je hem gewoon even.. Ik weet ook niet of je van plan bent om op puppy curcus te gaan? Ik raad het je wel aan hoor, Met benji heb ik het niet gedaan. Maar er zit een hoop werk aan als je hem zelf op wild voeden.. Probeer je pup trouwens ook mee te nemen naar drukke plaatsen om hem te socializeren.. Voor benji heb ik een speciale honden tas.. Toen hij pup was deed ik hem daar in en ging ik door de stad lopen.. Heeft heel erg geholpen hoor! Hoe sneller ze aan harde geluiden, mensen, andere honden & druk verkeer wennen hoe beter. In het begin zal beertje het wel eng vinden.. Maar daar went die snel aan, zoalang jij hem maar gerust steld dat er niks aan de hand is! Groetjes.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef om 16 januari om 12:40
Hoi eser.. Wat super goed zeg dat je hondje al bijna zindelijk is.. En de kou buiten maakt niet uit.. Als die zijn 3 entingen heb gehad mag die gewoon naar buiten, een chihuahua lijkt wel heel teder maar het is een sterk hondje! Als die het toch koud heb geef je hem gewoon een jasje aan.. Mijn chi voeld zich te goed voor een jasje en wild dus echt geen jasje aan! Als die zijn laaste enting nog niet gehad heb kun je hem wel naar plaatsen meenemen waar niet veel honden komen.. zodat die geen ziektes enze op kan lopen.. Ik verzorg mijn chi hellemaal zelf ja.. Nageltjes knippen is nog niet nodig geweest.. als je gewoon lekker vaak met hem buiten loopt slijten zijn nageltjes vanzelf door het steen en hoef je ze niet te knippen. Wassen doe ik 1x per maand met speciaale honden shampoo. Knippen doe ik niet, kammen wel 1x per week. Benji is nu 1jr 04-12-08. Hij is nu alleen een beetje ziek.. Ben donderdag met hem naar de dierenarts geweest en hij heeft last van bruikkrampjes en is ontwormt en heeft speciaal voer gehad. Je kan je hondje wel zelf ontwormen geen probleem. Maar als je het eng vind of het niet durft kun je ook naar de dierenarts gaan. die gooit dan een pilletje in ze strot en het is gebeurt.. Benji wild namelijk de pasta niet doorslikken dus voor hem haal ik ook altijd ontwormings pilletjes. Trouwens.. laat je chi anders 3x per dag even 10min in de tuin zodat die een beetje kan wennen..Maar wees niet bang hoor een chi is heel sterk en kan echt wel tegen een beetje kou! Groetjes.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef om 07 januari om 01:27
Hoi eser, wat een schattig hondje, lijkt inderdaad veel op die van mij. Ik weet niet of je chi al krantzindelijk is? Zo ja, kun je de kattebak op de plaats van de krant neerzetten en daar in de kranten leggen. Zo nee, moet je dus vanaf het begin beginnen... Na het eten, drinken, spelen, slapen je pup op de kattenbak zetten. Warneer die niet plast en hij eraf gaat om een ander plekje te zoeken, hem gewoon weer op de kattenbak zetten, heeft die een keer een plasje of een poepje gedaan ergens anders, niet straffen de pup weet niet wat die verkeert heeft gedaan. Als die zijn plasje voor de eerste keer op de kattenbak doet heel goed belonen, met een stukje kaas of een lekker snoepje, en prijs hem hellemaal de hemel in. hij zal het na de eerste keer nog niet door hebben, maar de aanhouder wint uiteindelijk! Maar vergeet niet, en chi is ook een hond en moet dus ook regelmatig naar buiten, Mijn chi heb ik ook zindelijk gemaakt op de kattenbak en daarna buiten. nu gebruik ik de kattenbak niet meer en is die 100% zindelijk. Hoe heet je hondje? en hoe oud is die. is egt een schatje hoor! Ik hoop dat je aan deze info genoeg heb, en als je nog vragen heb hoor ik het graag van je! Veel plezier met je lieve pup. Groetjes en pootjes van benji & hogy.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Eser heeft 50 ontvangen.

Berichten en online status
Eser was voor het laatst online 12 jaar, 1 dagen, 13 uur, 4 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^