HondenPage baasje kirsten&Bambi

Wat schreven de vrienden van kirsten&Bambi op het forum

honden page profiel DISHADISHA schreef in Even lachen.
d(^_^)b :-D
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
" Ik volg even mee! " Arran & Aedon :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
" Sint Anthonis, dat is best dicht bij! Misschien kom ik wel even kijken. " Vera Leuk! Er zijn ook een aantal hondenkraampjes om te kijken :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
Hoi! Op 1 en 2 december wordt er in december een sledehondenwedstrijd georganiseerd. Je kunt hier ook aan deelnemen in de canicross, bike-jöring, stepklasse of karrenklasses als je een (van oudsher) sledehond hebt.Ik zelf ga meedoen in de step 2 en de happy dog. De happydog is aan het eind van de dag en zonder tijdwaarneming dus echt voor de recreanten lekker mee steppen. :)Wie doet er nog meer mee? Ik heb een evenement aangemaakt: https://www.hondenpage.com/hondenagenda/7335/sledehondenwedstrijd-st.-anthonis-(ook-canicross-en-bike-j%C3%B6ring).phpGroetjes.
honden page profiel ArVArV schreef in Kerry Blue Terrier
Ik "ken" ze dus wel, ben bij 2 fokkers geweest, en ik vind ze ontzettend lief en mooi. Maar het zijn altijd momentopnames bij de fokker. Dus vandaar m'n vraag, en ik hoop op iemand hier die er 1 heeft en die me er meer over kan vertellen. Ik vind het wel ontzettende kroelkonten <3
honden page profiel ArVArV schreef in Kerry Blue Terrier
Wie heeft een Kerry, en kan me er meer over vertellen? Je ziet ze in ieder geval heel weinig.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Ik ben gaan bloggen.
Inmiddels zit ik alweer op zeven stuks. Ik probeer elke zondag een nieuwe te schrijven dus staat er aan het begin van de week een nieuwe blog online. Ik vind het heel erg leuk om zo mijn gedachtegang met de wereld te delen, helemaal om erachter te komen dat er mensen zijn die dezelfde gedachtegang delen.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Ik ben gaan bloggen.
" Wat is je bedoeling ? Anderen helpen .? " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin De bedoeling van mijn blog is vooral het simpel en kort verwoorden wat er bij het trainen van een hond komt kijken. Doggo bijvoorbeeld heeft geweldige artikelen, maar vaak lang, en met vakliteratuur. Iets wat voor fanatieke hondenbezitters geen probleem is. Maar mensen die alleen maar willen weten waarom hun hond niet wil spelen of geen aandacht heeft voor hun buitenshuis, is de drempel om een lang artikel door te lezen misschien wat te hoog. :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Allergie aan dierlijk eiwit
Mijn oudste reu heeft ook een voedselallergie. Sowieso rund en waarschijnlijk triggert kip ook wat. Op paard doet hij het goed. Hij krijgt brokken van trovet op basis van paardeneiwit, dit is een complete voeding en wordt aangevuld met paardenvlees als extra. Gedroogd paardenvlees gebruik ik als beloningen. Op deze manier kan hij het aan om "per ongelijk" voedsel van een nadere eiwitbron binnen te krijgen. Bijvoorbeeld vette vis om het magere vlees van paard te compenseren. Het is een lange zoektocht die begon met het elimineren van voedsel. Hij kreeg brokken op basis van een zeldzaam eiwit van veren heb ik mij laten vertellen. Dit ging perfect alleen niet te betalen als voedsel voor een langere tijd. Toen ben ik langzaam nieuwe eiwitten gaan uitproberen. Op dit manier kun je erachter komen waarop je hond reageert. Maar het kost veel tijd. Succes!  
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Ik ben gaan bloggen.
Oke, bloggen is al wel iets van een paar (zegmaar, een hoop) jaren terug. Maar ik had nooit echt iets om over te bloggen, want waarom zouden mensen het interessant vinden om te horen dat mijn wandeling met de honden flink blubberig was? Niet toch. Maar sinds een paar maanden ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijfje en had ik ineens een reden en een onderwerp om over te bloggen. Namelijk hondentraining en -gedrag. Ik ben super enthousiast. Dus bij deze; mijn blog.    -link verwijderd ivm reclameregels- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 10 november om 14:21 --
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Gezocht; Teven voor een tandvlees onderzoek.
" ik verwacht liz binnen nu en 4 weken loops (ze is al 2 maanden te laat ) ze word dan ook gedekt dus ik wil wel meedoen. " stippelteam Super!  Even mailen en dan ontvang je een uitgebreide uitleg over het onderzoek in je inbox.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Gezocht; Teven voor een tandvlees onderzoek.
Even een upje. Er zijn al een heel aantal deelnemers. Heel mooi! Er kunnen er nog een hele hoop bij. Daarbij hebben we Kyno Training bereid gevonden om een presentje te sponsoren aan de deelnemers die het volledige onderzoek afronden. Nog meer reden om mee te doen dus.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Gezocht; Teven voor een tandvlees onderzoek.
In de fokkers wereld gaat er een grootmoeders gezegde de ronde dat wanneer een gedekte teef drachtig is dat dit te zien is rond de 21ste dag aan het verbleken van het tandvlees. Dit fenomeen willen wij gaan onderzoeken en wij zijn dan ook op zoek naar teven die binnen nu en week 46 loops worden, (Een dekking is geen vereiste)Meer informatie zie onderstaande flyer:  
honden page profiel SilvySilvy schreef in Raad de kruising
Rottweiler x bordeauxdog x ridgeback
honden page profiel SilvySilvy schreef in Tekening van je hond
Mijn red merle aussie bied zichzelf ook aan!!! Super mooi hoe je t doet echt prachtig. En als je een hond wil met leuke kleur tekening en twee verschillende ogen dan is Fleurtje wat voor jou <3
honden page profiel SilvySilvy schreef in Animal Event 2017
Ik ben vrijdag geweest!! Helaas zonder hond dit jaar omdat we met een groep gingen zonder honden. Ik heb liz de dalmatiër gezien en djaira en Abby :) Veel heb ik niet gekocht wel een mooie sleutelhanger van mij en mijn schat en een mooi boek
honden page profiel ArVArV schreef in Met welk ras heb je niets?
Ik heb niets met border collies, eigenlijk met alle collies. Verder hou ik juist wel van harige honden, groot, klein, dat maakt me niet uit, al moeten ze dus niet een wil to please hebben, ik heb liever een eigenwijze hond met eigen wil hahahahaha.
honden page profiel SilvySilvy schreef in Het grote maak je eigen hondenspullen topic!
Wat leuk dat dit topic weer nieuw leven is ingeblazen Ik ga ook beginnen met het paracord knopen dus hoop wat mooie creaties neer te kunnen zetten
honden page profiel SilvySilvy schreef in Laura's Paracord Creaties
Ik volg!!! Leuk allemaal die setjes
honden page profiel SilvySilvy schreef in Hondenlijnen, fluitkoordjes & halsbanden - Nieuw!
Ik volg ook even!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in ontspanningsmassage bij jeuk.
Hallo Hallo. Ik vraag me iets af.Kan een regelmatige ontspanningsmassage bij de hond helpen tegen jeuk vanwege allergische reacties? Wat denken jullie?
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in twijfel over barf en kvv.....
Als je voor kvv overstapt op biologisch dan weet je nog niet hoe het dier tijdens de slacht is behandeld, idem voor je eigen vlees.. helaas (en dat geld ook voor de brokken die je voert) Stabij Gijs Eens. Biologisch vlees is vlees zonder toegevoegde medicijnen zoals antibiotica, meer bewegingsruimte en vaak ook ander (eigen geproduceerd) voedsel. Dit heeft niks met de manier van slachten te maken. Volgens mij gaat het zelfs naar eenzelfde slachthuis als "regulier" vlees. But correct me if i'm wrong.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Vertrouwen loslopen weg - hond komt niet maar rent weg
" Sommige honden kunnen het gewoon ook echt niet he? Ik wil je niet demotiveren maar zo heb ik het zelf ervaren. Ook al ga je op je kop staan.  Ik had een golden retriever die ook dt "probleem" had. Het ding was: écht weglopen deed hij niet. Hij hield ons in de gaten ook al wilde dit zeggen die twee speldenknopjes in de verte zijn mijn baasjes en ze zijn er nog.  Hij kwam altijd.. uiteindelijk, wel op eigen termen. Doodvermoeiend.. soms wil je niet zo lang ergens blijven. Wachten, tot hij eens een keer bedacht heeft dat hij ook vond dat het tijd was om naar huis te gaan voor een maaltijd of zo.    Ik heb zoveel geprobeerd, echt van alles goedschiks, kwaadschiks. Met onze andere hond erbij, zonder andere hond erbij. Snoepjes, worst, proberen te belonen als ie kwam. Maar hij kwam gewoon niet ook niet voor voer al stond ik daar met biefstuk. Dat terwijl het een enorme vreetzak was. Eenmaal los in het bos was het alleen nog maar dat en niets anders.  Richting de auto gaan hielp altijd wel eigenlijk, maar als hij dat dan vervolgens door had ging hij er weer van door. Het was een spelletje dat wij nooit gewonnen hebben. Ik heb uiteindelijk besloten hem dan maar wat vaker niet los te laten.  Toen hij wat ouder werd ging het wel steeds beter. Ik plande het uiteindelijk zo dat ik nog extra tijd over had om daar een poos op hem te wachten...    Dusja we zijn er samen uitgekomen zullen we maar zeggen...      " Superknuffelbeer Obi Eens, een herplaatser van mij ervaart veel paniek en stress als hij losloopt. Wat resulteert en de benen nemen, andere honden lastig vallen, en soms zelfs aanvallen. Je ziet aan z'n ogen dat hij totaal geen benul heeft wat hij moet doen. Aan de lijn is hij rustig en stabiel. Loslopen is voor hem dus meer een kwelling dan lekker veilig aan de lijn.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Vertrouwen loslopen weg - hond komt niet maar rent weg
"Hierkomen mag geen negatief gevolg hebben Hierkomen is altijd één feest en mag nooit betekenen; einde spel of einde wandeling. Stel je roept de hond in de bossen altijd hier en gaat dan naar huis, dan is hierkomen geen beloning meer, en zal de hond misschien minder goed hier komen een volgende keer. Daarom is het goed de hond bijvoorbeeld in de bossen diverse keren hier te roepen, even aan te lijnen en aangelijnd te wandelen om vervolgens hem weer vrij te laten. Hij leert dan; hier komen betekent dat ik daarna ook weer vrij mag. Het gevolg wordt dan onvoorspelbaar voor hem.     Hierkomen mag nooit gestraft worden Als je hond iets verkeerd doet en je roept hem bij je, voorkom dan om niet nog een keer nee of foei zeggen. Je straft de hond dan eigenlijk voor het bij je komen! In zo’n geval zeg je op neutrale toon goed zo, maar je bejubelt hem niet. Dit geldt ook voor de situatie waarin de hond langzaam of met omwegen en tussenstops uiteindelijk bij je komt. Je hond is de "boze" baas aan het kalmeren en je niet aan het pesten.     Grijp en vang spel Probeer de hond zo weinig mogelijk te grijpen en vangen om hem vervolgens aan te lijnen. Hij kan dit als een leuk spel gaan zien. Immers, zijn gedrag wordt beloond. ‘Als de baas voorover buigt om mij te pakken, neem ik de benen!’ In 9 van de 10 gevallen heeft hij succes; je grijpt mis. En weten allemaal dat als je succes boekt het heel verleidelijk is om dat wat je er voor moet doen in stand te houden. Zorg er daarom voor dat je in de aanleerfase de hond leert dat hij even bij de halsband wordt vast gepakt, hij een voertje krijgt en weer vrij gelaten wordt. Ook het aanleren om zo dichtbij mogelijk te komen voordat de beloning volgt, kan de vang-en-grijp acties voorkomen. "Bron: http://www.doggo.nl/artikelen/hondentraining/hierkomen-leer-je-hond-te-komen-als-je-hem-roept/
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Laparoscopische sterilisatie.
Hoe de hond de operatie ervaart is van vele verschillende factoren afhankelijk. Laat je de teef castreren of steriliseren. Is de hond erg actief en bewegelijk. Hoeveel tijd zit er tussen de loopsheden, is die tijd stabiel en kun je daarmee de rustperiode uitrekenen. Je zult dat voor jezelf en voor je hond moeten bepalen waar jullie je het prettigst bij voelen.     Ik heb mijn teef laparoscopisch laten castreren omdat ze een sporthond is en ik haar zo snel mogelijk weer fit wilde hebben. Echter, door haar onregelmatige loopsheid, schijnzwangerschap etc zijn er bloedingen opgetreden vlak na de operatie en moest ze alsnog "open". Hier is ze toen goed ziek van geweest. 10 dagen lang een kap om (shirt maakt ze stuk) en niet buiten bij de rest van de roedel werkte voor haar ontzettend frustrerend. Bij een laparoscopisch operatie had ze met 2 a 3 dagen weer terug in de roedel gekund. Ik zou voor elke volgende teef weer opnieuw een poging doen om haar laparoscopisch te laten opereren. 1 grote wond heeft in mijn ogen veel meer risico op scheuren, doorlaten van viezigheid etc dan 3 kleinere wonden.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Studenten met hond?
" @Remie echt waar?? Als kind heb je maarliefst twee hodnen meegekregen?? Ik herinner me nog dat ik dat als 12-jarig snuitje probeerde met een klein hondje.. nou ik werd eruit gebonjourd! (En maar goed ook natuurlijk) verbaasde me er zo over! " bente Ja dat klopt. Mijn ouders waren er wel bij hoor, dus ik stond niet alleen aan de balie. Maar het zou echt mijn hond worden, dat hebben we ook duidelijk vermeld. Gelukkig allemaal goed gekomen hoor, met behulp van een gedragstherapeut heb ik de honden goed kunnen opvoeden en inmiddels ben ik zelf hondeninstructrice. Maar het had heel anders kunnen lopen. Ik zou deze asiels niet snel aanraden helaas.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Animal Event 2017
"  Diva gaat alleen mee als ik een workshop doe en dan ook alleen een ochtend of middag wij zitten daar in een huisje dus kan haar even naar het huisje brengen en weer terug mocht het weer zo warm zijn gaat zij echt niet mee " Sigrid & Sandy en Diva Ja dat zijn goede oplossingen.   
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Berner sennen in een falt?
Mijn mening is dat het niet uit maakt hoe groot je woont, maar wat je met je hond doet. Ik ken genoeg mensen met een groot huis en tuin maar de honden krijgen maar weinig mentale en fysieke uitdaging terwijl iemand op een flatje heel de dag met zijn hond bezig is.Dus per definitie zou ik niet meteen zeggen dat je geen bernersennenhond op een flat kunt houden. Dat is dan afhankelijk van de hoeveelheid uitdaging die je de hond kunt bieden. Een hond is veel liever met jou bezig dan met zichzelf in de tuin (wat overigens na een aantal dagen niet meer interessant is)   Waar ik mij wel meer zorgen over zou maken is dat het onwenselijk is dat de hond gaat traplopen voordat hij echt uitgegroeid is (en daarna het liefst ook nog niet) berners worden groot, en zijn niet zomaar 3 hoog te tillen.. Om die reden zou ik nee zeggen.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Animal Event 2017
Ik had al gedacht dat er zo gereageerd ging worden.   Ik zeg niet dat ik jullie honden beter ken, dus waar dat vandaan komt weet ik niet. De vraag die ik stel is om even te beseffen hoe een hond dergelijke evenementen kan ervaren.   Heb je daar over nagedacht, en ben je van mening dat jouw hond dat allemaal prima aan kan, dan is er toch niks aan de hand.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Animal Event 2017
Laat alsjeblieft je hond thuis!   Als je aan een workshop mee doet dan begrijp ik het nog enigszins, maar tijdens vrijwel alle afgelopen evenementen was het ten eersten bloed heet, super druk en de paden zijn veel te smal. Je staat met een hele hoop mensen voor de entree te wachten, vervolgens sta je met een hele hoop mensen bij een demonstratie, workshop of kraam te dringen.. Ik verwacht niet dat dit deze Animal Event anders gaat zijn. Vraag je echt even oprecht af (dus zet je eigen persoonlijke belangen opzij) of je je hond een plezier doet met z'n dag..   http://www.doggo.nl/artikelen/recreatie/hoeveel-stress-showt-de-hond/  
 

Vrienden van kirsten&Bambi

honden foto van DISHAhonden foto van herthonden foto van Floor Verheij - de Haanhonden foto van Sanne (en Toby)honden foto van Doggyhonden foto van Silvyhonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van ***honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van ilovechihuahua'shonden foto van nicole de nhonden foto van joyce & tarahonden foto van Nadia & Xixahonden foto van Nikahonden foto van Caitlin & Bijou † honden foto van Femkehonden foto van Biancahonden foto van Lisa & doggshonden foto van Emihonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Susannehonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Jootjehonden foto van kwenda ,chihuahuahonden foto van Chico & Goahonden foto van sharonahonden foto van Samanthahonden foto van Amberhonden foto van ArVhonden foto van ---honden foto van kellyhonden foto van Michellehonden foto van nienkehonden foto van jan penninghonden foto van Jessie & Brutushonden foto van  Jet & Jan van Ginnekehonden foto van Antonhonden foto van I Love My Dogs honden foto van daniellehonden foto van desireehonden foto van ***...Kelly...***honden foto van Irishonden foto van Laurahonden foto van  MiniBendehonden foto van jannyhonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Mariahhonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Maria

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^