HondenPage baasje Jolanda

Over Jolanda

honden foto van Jolanda Ik heb een hond, Spiky een Jack Russel van alweer 10 jaar, pfff gaat de tijd toch snel. En ik wacht op een hond uit Spanje, Smiler een asbakkenrasje.

Krabbels aan Jolanda

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 28 december om 10:12
Hoop dat je hier nog komt, want zou heel graag willen weten hoe Smiler het stelt ? Is zo'n dotje zeg !! Echt een knapperd ! Ben blij dat ook hij weer een lief huisje vond ! Geef je beide kanjers een dikke knuffel van me !
honden page profiel HannekeHanneke schreef om 02 januari om 09:13
Las op het forum dat hij 11 januari thuiskomt! Wat ontzettend leuk voor jullie en voor de hond. Het is echt een scheet om te zien! Veel plezier met hem!
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 26 december om 11:47
Wat een schatje is Smiler. En zo aan de foto te zien past die naam erg goed bij hem! Super goed dat jullie hem gaan adopteren. Wat zal hij blij zijn met zijn nieuwe familie!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jolanda heeft 48 ontvangen.

Berichten en online status
Jolanda was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 3 uur, 26 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^