HondenPage baasje Myrthe & Yebo

De laatste reacties in het hondenforum

Myrthe & Yebo heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto Yebo toen ie net een dagje bij ons woonde honden foto Yebo op het strand van IJmuiden honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto 1e halsband van May honden foto honden foto
Myrthe & Yebo heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Yebo in Africa!

Verhalen van Myrthe & Yebo in het Dogboek

Myrthe & Yebo heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Tijdens onze basenjiwandeling is het de eerste minuten altijd aftasten...om elkaar heen draaien. Wat voor vlees er in de kuip is. Om daarna..met z'n allen om het hardst te rennen.
Yebo maakte even duidelijk dat ie met rust gelaten wilde worden...om later heerlijk samen te spelen... Basenji's hebben een prachtig strak krulstaartje wat de meeste tijd plat op de rug ligt.
Alleen als Yebo heel moe is zakt ie een beetje uit....of als ie heel hard rent: dan wordt het staartje echt als roer gebruikt! Yebo was helemaal in zijn element in Libië, de Sahara woestijn.
Toen ie een kamelenbot vond was ie de koning te rijk! Met Yebo en Tendai in het Waterland.
Heerlijk rennen en af en toe doen alsof je hééél goed luistert! Normaal zijn Yebo en Yana helemaal weg van elkaar, maar als de haas van het coursen in beeld komt....is er nog maar één ding!
Yebo coursed ook met windhonden...en...hij doet niet voor ze onder!

Clubs

Myrthe & Yebo is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^