HondenPage baasje Myrthe & Yebo

Over Myrthe & Yebo

honden foto van Myrthe & Yebo Na flink wat lange reizen in Afrika en wat rustiger leven in Nederland besloten we een hondje te "nemen".
We hebben een eigen bedrijf dus het opvoeden van een pup...geen beter moment in ons leven om zo'n hummeltje alle aandacht te geven.
Onze keuze viel al snel op de basenji; een Afrikaans ras, uit Congo. Het formaat en het figuur van de hond! Wauw!
We hebben de knoop op een oktoberdag gemaakt....en de basenji is van nature maar eens per jaar loops...in oktober/november...
We hadden een fokker gevonden en kwamen, na een bezoekje..op de lijst te staan. Maar helaas...moeders kreeg 1 pupje te weinig, althans...voor ons dan. Geen pupje. Maar we kregen via via te horen dat er in België een nestje zou zijn waar nog geen melding van was gedaan bij de club. De fokster wilde eerst zelf even de pups volgen om te bepalen welke ze zelf wilden houden.
Maar we mochten langskomen.
We zagen een nestje liggen van 5 kleintjes: 1 rode, 3-3 kleurtjes en 1 brindle. Mijn man en ik wezen meteen de brindle aan....daar lag ie!
De fokster zei dat het een reutje was! Yes! Dat was onze keuze. Ze vertelde dat de reu voor haar "niet interessant" was, foktechnisch gezien. Dus die was voor ons!
Met 1,5 week wisten we dus al dat dat ons Yebootje zou worden.
Er moesten nog stamboomnamen gegeven worden. De fokster wilde Afrikaanse namen geven, ze moesten beginnen met een G, maar ze had zelf niet zo veel inspiratie.
Ik heb toen wat namen op een rijtje gezet, waaronder mijn favoriet: Gahiji, wat jager betekent. En die naam....heeft onze Yebo dan ook gekregen als stamboomnaam.
Inmiddels zijn we 3 jaar verder. Yebo is een hele leuke, lieve en super intelligente/gevoelige hond, maar naar vreemden erg terughoudend. Dat moet je weten en dan kun je er mee omgaan/ er een weg in vinden. Nu gaat dat ook prima.
Op dit moment heeft ie alleen een ontsteking aan zijn tussenwervelschijf waardoor hij stram is en pijn heeft. Met ontstekingsremmers en aan de lijn uitlaten proberen we het te verhelpen.
Hij is nu een stuk vrolijker/vriendelijker dan een paar weken geleden. Wat wil je, als je aangeraakt wordt terwijl je hartstikke pijn hebt...de schat!
Iedereen die wat meer over dit bijzondere ras, of over Yebo zelf wil weten: laat het even weten.
Groeten van Myrthe & jodel van Yebo

Krabbels aan Myrthe & Yebo

honden page profiel Jits Jits schreef om 15 november om 07:56
Hey! Dank je! Ik ben zelf ook blij met de foto, vind Atta er erg tevreden uitzien maar dat kwam omdat hij vlak voor de foto heel hard had gerent haha ;) Yebo lijkt me trouwens een geweldige hond! Ik heb helaas nog nooit een basenji in het echt mogen zien, maar het lijkt me een superras en natuurlijk verschrikkelijk mooi. Spannend ook dat hij mee gaat naar Afrika (en dat je er zelf ook heen gaat natuurlijk!)! Zal wel een van de weinige NL hondjes zijn die zo ver is afgereisd... ;) Een heeeeeel voorspoedige reis toegewenst alvast, geniet er van!
honden page profiel Safi KengeeSafi Kengeegoedgekeurde fokker schreef om 18 oktober om 14:45
hoi!!! Zo leuk om nog een Basenji te zien op een forum! Yebo is ook al zo een lekker ding! :)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 03 augustus om 23:42
Heeeeeeeeey YEBOO, ik ben er van tussen de komende weken, ik laat je weten hoe het was "op vakantie"!! Poot van Odie!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 27 juli om 22:36
Heey Yebo en M, 'T is komkomertijd achter de pc. Alles oke daarzo??
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 12 juli om 10:47
Heej Yebo, nee man ik heb er zwaar geen zin in, ik heb juist zo lekker de slag te pakken met dat zwemmen van mij, en daaar in dat opvang gebeuren kan ik niet zwemmen:(, het is zelfs zo erg dat wanneer ik zwem mijn baasjes mij roepen en ik niet kom omdat ik dan water in mijn oren heb zitten, pas als ik ze zie weg lopen dan kom ik er aan en schud me lekker uit als ik bij ze ben. Ik baal echt dat dat straks 2 weken afzien word. En jij heerlijk op de tuin met alle twee baasjes om je heen om je te bedienen ?? Wow .. ruilen??
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 07 juli om 10:17
Heeeeeeeeeeej Yebo .. wat sta jij leuk op de foto met je stok man!!!! Wel meegenomen naar huis toch zeker? grtjes Odie
honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 schreef om 30 juni om 13:26
Oh jeetje! Ik had helemaal niet gezien dat je een krabbel had gestuurd! Excuses voor de late reactie O-) beetje dom van mij! Ik had je topic gezien! Zag er wel leuk uit hoor, toch 6 van z'n exclusief ras! (Tsja je ziet ze toch niet heel regelmatig, in iedergeval ik niet...) Ik weet niet of je toen nog naar het strand bij Ijmuiden bent geweest? Ik was helaas die dag niet op 't strand! Ik wilde toen wel gaan, maar besloot toch naar het bos te gaan... Echt heel jammer hoor! Als je weer gaat wel melden hoor! Dan ga ik kijken of ik ook heen kan! Zou Yebo graag in het echie willen zien! Groetjes Suze!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 27 juni om 18:41
Wat was Yebo aandoenlijke pup zeg... en die rimpels gelukkig zijn ze bijgetrokken ;-) Een "skotsje":-D
honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 schreef om 10 juni om 09:15
Oh haha lijkt me ook erg leuk ja! Zoveel Basenji's op het strand! Ik moet zeggen dat ik er niet vaak een zie! Beach inn is inderdaad heel fijn! Vind het ook altijd prettig dat de honden daar gewoon mee naar binnen mogen!! Wel leuk zeg! Misschien kom ik je wel een keer tegen!
honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 schreef om 07 juni om 14:26
Hoi! Ik zag dat er een foto was van Yebo in IJmuiden? Kom je daar vaker? Ik loop daar namelijk ook veel met mijn meiden!!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 18 mei om 15:39
Yebo,... Vrouwtje zegt dat honden niet meemogen lopen, ik begrijp dat wel want ik vind alles en iederen leuk! Is wel zwaar balen, dat wel. Ach overdag doet het vrouwen baasje echt haar best hoor, ik mag lekker lang spelen en lopen. Dankje dat je me mooi vind :-)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 18 mei om 14:33
Een Teek oei oei oei, daar was je dus optijd bij! En dat likken hmm ben even vergeten hoe het was:-(. Kamperen jottum, heb ik laatst ook gedaan, toen het heel koud was en het vrouwtje vond dat de stoek kussens en 3 fleece kleden mijn bench niet warm genog hielden voor de nacht( vorst) mocht ik in de sleurhut slapen daar heb ik even flink in moeten ruften wanteh ik moet mijn plekje natuurlijk wel afbakenen! Ik hoop dat het mee valt met de temperatuur, ik hoorde de papa van een vriendje en mijn vrouwtje net praten over het weer ze lachten er bij dus volgens mij komt het goed. Als ik je niet meer kan krabbelen, wens ik jou nu alvast veel plezier met je baasjes!! waf Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 18 mei om 12:04
Hey Yebo... Hoe is ie knaap!!??? Ik hoor dat je tegenwoordig spullen weg kan toveren ;-) knap hoor!! Met mij gaat het ook goed, de baasjes lopen deze week de vierdaagse dat is heel leuk voor hun maar niet voor mij, ik mag niet mee dus als ze thuis komen ben ik helemaal uitgerust en klaar voor een flinke wandeling alleen hunnie niet, zij lopen dan een korte route met me :-( nouja gelukkig ga ik overdag wel lekker lang uit, zopas nog fijn met vriendje Loekie gespeeld hij heeft van dat gele haar waar je lekker in kunt hangen. :-) Jij nog wat leuks bij de poot gehad ??? woef Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 05 april om 09:46
Heee Yebo vriendje! Hoe is ie kerel?? Hier alles oke, nouja met mij wel maar die baasjes van me zijn steeds zo boos als ik een mooie kuil voor ze graaf, ik haal dan ook wat van dat groene spul voor ze weg en verslind dat lijkt me voor hun ook prettiger als het gewoon modder blijft, nou hoorde ik gisteren iets over kippen?? Zouwe van die beesten krijgen denkje ?? Ik ben benieuwd als ik er eentje te pakken krijg mag jij ook een stukje ..JAMMM. Ben jij al wezen hommels jagen ?? Enne hoe staat het met de dames??? Pootje ( met modder ) van Odie
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 25 maart om 18:41
Kwam toevallig op jou foto pagina terecht heb ik eindelijk is gezien met wie ik klets Valt niet tegen hoor ha ha ha
honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba schreef om 25 maart om 11:08
Wat een mooie hond en idem foto's zeker ook die in Africa, een moppie om te zien!!
honden page profiel Shiba fanShiba fanbijna goedgekeurde fokker schreef om 22 maart om 14:04
erg leuk om te lezen hoe jullie Yebo zijn thuis gevonden heeft!
honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji schreef om 18 maart om 09:52
Ja Kaleo begint echt een leuke boef te worden. En hij zoekt zijn grenzen op. Gisteravond begon hij ineens te grommen en venijnig te happen. Daar heb ik wel even van laten merken daar niet van gediend te zijn. 5 minuten later kwam ie weer aankakken om zoete broodjes te bakken :-) Kort daarop viel hij op mijn schoot in slaat dus volgens mij wordt meneer gewoon sjaggie als hij moe is. En idd, voor grote honden niet bang (tenminste, hij doet alsof) maar o wee als ik met hem in het donker door het bos loop, dan is hij niet meer zo'n held. En je ziet hem groeien! Commando's oefenen vind hij heel leuk, behalve aan de riem lopen, dat is nog steeds een drama! *zucht* Zal vast wel een keer goedkomen ;-)
honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji schreef om 16 maart om 13:28
Hai Myrthe, Ik had je laatste krabbel niet gezien! Solly! Met Kaleo gaat het heel goed. Hij begint wat duivelse karaktertrektjes te vertonen :-) Op puppycursus deed hij het heel erg goed en dat voor een Basenji! Hij is een one-chance-man. Je krijgt een kans en verbrui je die, dan is het over en uit. Zo was hij heel open en gewillig naar een labradorpup op de cursus, maar die schopte Kaleo in zijn lompheid en enthousiasme onderuit. Ja, bakbeest die 3x zo groot was of zo. Wat doet Kaleo? Die springt er zonder pardon boven op en begint te grommen. Ik echt zo kijken van, huh? Is dat mijn held-op-sokken-Kaleo die 's avonds bang is in het bos? Hij laat de kaas niet van zijn brood afvreten ;-)
honden page profiel profiel verwijdertprofiel verwijdert schreef om 15 maart om 11:00
bedankt voor het plaatsen van deze webcam- leuk om te zien groetjes
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 11 maart om 11:00
M. wat let je ..?( lijstje)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 11 maart om 10:57
Hey Yebmans, ik zou dat niet doen hoor ..verstoppen ofzo, straks vergeet ze je mee te nemen naar buiten, daar is het zo fijn nu. Echt Yebo jodel anders ff wat ofzo .. je moet echt naar buiten hoor.! Vrolijke blaf van Odie :-)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 10 maart om 21:01
Hey Yebo ..Maatje, gisteravond mocht ik de bench al uit ik was lekker zacht joh t vrouwenbaasje heeft mij op schoot getrokken en kon niet van mij afblijven YEAH !! Dus jouw vrouwenbaasje kon je geen aandacht geven vandaag?? Verven?..is dat in de keuken waar die lekkere luchtjes vandaan komen als het donker aan het worden is ?? Nog wat streken uitgehaald bij met mannenbaasje dan ???? Ik in iedergeval wel nou ja niet bij het grote mannenbaasje hoor, maar bij die kleine die ik altijd plaag ik geloof dat ze hem Jarno noemen. Hij had voor mij iets op de grond laten vallen kon ik er mooi mee spelen, althans dat dacht ik ..toen ik eenmaal mijn tanden er in zetten begon dat knaapje foeiii te roepen dus liet ik het los. Knap hè? Dus toen ik trots naar hem keek kwamen er opeens druppels uit zijn ogen. Ik hoorde nog iets van; spelletje, nintendo, fifa 11. Geen idee wat ut was hoor. Weet jij het misschien, jij bent al zo groot en wijs. Een poot van Odie vol onbegrip.
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 09 maart om 18:23
Heey Yebo vriend, how is life?? It sucks hierzo; denk je de baas een plezier te doen door ff een bad te nemen in de sloot.. is het niet goed genoeg en moet ik alsnog in een "uitstortgoot"..eerst vond ik het nog wel leuk, maar toen in kans zag wilde ik er uit springen het baasje hield me echter tegen. Nu lig ik onder een handdoek en op een handdoek en mag ik niet eerder uit de bench dan wanneer ik droog ben .. pffffffffff heb jij dat ook wel es???? Natte poot Odie
honden page profiel RoosRoos schreef om 09 maart om 16:49
Hoii, Wat leuk een basenji! zelf heb ik een drentschepatrijs hond Vigo Kuzz
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 07 maart om 18:46
Ik laat um maar niet aan Odie zien .. gaat hij miss naast zijn kussentjes lopen :-).
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 07 maart om 16:44
WOW een ingelijste Odie ;-) Thanks!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 07 maart om 16:02
Idd wie weet.. maar welkom ben je zeker! Senda heeft een top dag gehad, sochtends gevoetbalt, gewonnen met 2-1 waar van 1 gescoord. Jarno heeft ook gewonnen ( jarno is vaste keeper) met 3-1. De dag was dus helemaal TOP.
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 07 maart om 15:52
O Oh Myrthe wat ben jij erg, ik ben gewoon eerlijk ik maak geen valse beloften! En wat ik zei .. wie weet doen we eens gek ;-) Leuke topic, mooie beesies op de foto!!!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 07 maart om 15:08
Vorig jaar op mijn verjaardag, kado gekregen > dagje Texel met z'n allen ( foto's staan wel op mijn profile) Odie was nog maar 15 week ofzo, t was geweldig. Maar ook uitzonderlijk dus ben bang dat dat niet gaat lukken, we hebben een sleurhut, meestal gaan we de Oostkant op als we een w-endje weg gaan.Wie weet doen we eens gek en gaan ri zee ;-)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 maart om 14:25
Lieve Myrthe en Yebo, Bedankt voor het leuke kaartje van "tante sjaan". Ziet er super leuk uit, dat zal het eten ook wel geweest zijn.?!! Liefs E*
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 25 februari om 16:29
Ik vind Basenji's geweldig!!!!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 25 februari om 10:24
BOEH !!! :DD
honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji schreef om 16 februari om 21:51
Haha, volgens mij zijn er hier maar 2 andere Basenji eigenaren :-D Dat wordt dan een rustig clubje! Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar de Basenji-streken die we gaan meemaken. Ik weet van Roos dat wanneer ze vind dat ze te weinig aandacht krijgt, ze met haar pootje tegen haar baasje gaat meppen. Hoe Johan dat vertelde, ik zag het helemaal voor me! Maar ja, die pootjes hè... kunnen ze zo heerlijk schattig en ondeugend mee doen :-) Bijna vrijdag! Dan zien we hem weer!
honden page profiel Yvonne en de Iertjes.Yvonne en de Iertjes. schreef om 16 februari om 21:16
ja effe gekeken naar de Azawakh maar die is ook mooi zeg. Jeetje naar Australie, wat geweldig. ja ik vind het ook heel leuk om al die rassen hier voorbij te zien komen. en 1 ding hebben we allemaal gemeen, we zijn allemaal knettergek op onze hondjes.
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 16 februari om 11:42
Euh.. * bloos bloos *
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 15 februari om 21:37
Hé, indringers in mijn krabbel(spam)hoekje hmmm
honden page profiel Yvonne en de Iertjes.Yvonne en de Iertjes. schreef om 15 februari om 21:20
Hallo Myrthe. Bedankt voor je krabbeltje. net even op mijn gemak naar je foto's gekeken, wauw wat mooi zeg. Vooral in de woestijn, echt prachtig. Je hebt daar een hele mooie hond, nog niet gedacht aan een tweede erbij? Deze zie je vast niet veel hier. Groetjes Yvonne.
honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji schreef om 15 februari om 15:21
Jaaaaa! We zijn druk bezig met aftellen! 27 februari mogen we Kaleo eindelijk gaan verwelkomen :-D Maar eerst vrijdag nog even lekker gaan spelen met alle pupseltjes. De speeltjes staan al in de aanslag ;-)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 15 februari om 10:40
Bla bla bla bla blaaa blaaaa
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 14 februari om 21:28
Hey muts, CU 2morrow!!
honden page profiel Criz & de Shelties	Criz & de Shelties schreef om 06 februari om 21:22
Hey, hoe is het met je familie in Cairns? Hebben ze veel schade? Hopelijk gaat het goed met ze! Groetjes
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 03 februari om 15:47
Yebo maatje, wat ik nou weer heb .. ik heb gespugt ja je leest het goed..KOTS blehgg. Baasje ging druk in de weer om het op te ruimen, dus mocht ik weer even naar buiten. Dus ging in naar mijn favo plek op het gras heerlijk weer met mijn "vangst" van eerder deze dag spelen een sping beest hij sprong niet meer hoor daar had ik al voor gezorgt. Knap hè? O maar echt lang mocht ik er niet meer mee spelen, ik werd geroepen en moest in de bench. Toen vrouwtje terug kwam zei ze dat ik noot meer een kikker mocht vangen en ze keek ook nie meer zo lief naar me. Snap jij dat nou ?? Onwetende Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 03 februari om 10:02
Goeiemorgen vriend, ik ben al heerlijk een half uurtje buiten aan het dollen .. heb al veel sooi gevonden ... los liggen de hedera ..enne een stukje boomwortel ...stukjes hout ..! Het zonnetje op mijn bolletje ..Life is good :D
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 februari om 16:15
Yebo, hoe is het met je vrouwen baasje ?? Ik ga even een blokkie om doen. Daarna begint meestal zoals ze het hier noemen "spits uur", dat betekend dat er allemaal lekkere luchtjes voorbij komen en ze samen aan tafel zitten te bikken. Dan MOET ik in de mand en als ik dat niet blijf doen moet ik in de bench. Dus "spreek" je later nog wel even. Blaf, Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 februari om 15:50
Maar Yebo, je laat je vrouwenbaasje toch niks lezen hier hè..?? Heb jij al wat te bikken gehad tussendoor? Ik heb net een stukje pens op LOVE IT jammer dat vrouwtje het raam altijd open zet als ik dat krijg. Na een poosje gaat ie wel dicht maar dan is die heerlijke geur van pens he le maal weg. smak smak Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 februari om 15:31
Yebo "echte man" ik heb nog niks raars aan mezelf gevonden, mischien als ik vanavond in de bench lig ik even op onderzoek uitga ( hopen dat ik die achterlijk blauwe trui nie meer aan hoef ). Het volume van die caaf is over(stem)blafbaar, dusse noworries. Enne wat hij eet.. bleghh.. dat hoef ik nie dus hij zelf zal ook wel niet te pruimen zijn. Langs komen jaaaa moet je zeker doen kunnen we kijken wie de meeste dames voor zich laat vallen hierzo in drachten, jij mèt en ik zonder "zaakje?" Moet je me dan ook even gaan uitleggen wat een "zaakje" is, het klinkt nl erg belangrijk. Hoest met vrouwtje? Wilde ze niet lopen met je vw d'r zorgelijke koppie?? Jammer 't was mischien net wat ze nodig had ...Tip; zorg dat zij vanavond ff een flink eind met je gaat wandelen, gaat dr koppie mischien anders staan. Suc6!
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 februari om 14:44
Mijn bench staat in de bijkeuken naast dat was ding. Mijn mand staat in de kamer, die kamer grenst aan het kantoor en alles omvat stenen, deze zijn gebouwd door het strenge baasje, op een heerlijk stuk grond in het frieseland, dat ze Drachten noemen geloof ik. ;)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 februari om 14:39
Bumper is mijn vriend !!! Eneuh ik heb nog niet de kans gehad um te likken :D Hij meld wel altijd even als de koelkast opengaat, ideaal zo un "seincaaf". T schijnt dat ze gewoon te koop zijn in de dierenwinkel ergens naast de brokken. Snuffel snuffel..Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 02 februari om 13:03
Hey Yebo vriend, lekker wezen lopen met je baasje en je vriendje Jippe? Dan voor nu lekker slapen. Oh enne heb de hele ochtend dat "ding" al uit, k moet hem alleen nog even vinden dan ga ik um verstoppen;). speur je later..Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 01 februari om 14:16
Tot later maatje, ik hou me taai enne bedankt dat je er voor me was. trusten Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 01 februari om 14:10
Yebo, baasje heeft dat "ding" in dat was ding gedaan .. het zal toch niet zo zijn dat ik hem weer aan moet :S Ondertussen doe ik net of ik slaap. Enne ik ga voortaan heel lief luisteren misschien doen ze me dan nooit weer weg. zzzzzz zzzzz Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 01 februari om 13:59
Hee Yebo, Maat helaas had ik niet in de gaten dat we naar de dierendokter gingen, ik dacht vanmorgen fijn we gaan naar Touraq mijn vriendinnetje, dus ik vlot in de auto, ik kreeg geen koekje toen ik instapte, dat had een aanwijzing moeten zijn. Dus ik aan gekomen bij de dokter, ik dacht als ik nou even hier en daar een plas doen mag ik vast niet blijven .. helaas baasje bacht me naar een bench en ik kreeg nog een aai over mijn bolletje en weg ging ze. De dokter heeft me inslaap gebracht en wat er toen gebeurde weet ik niet. Ik werd wakker met een baby rompertje aan tjonge jonge wat een drama. Dus toen baasje eindelijk me kwam halen heb ik die romper even onder gepiest, toen ik thuis kwam deed ze hem gelukkig meteen uit. En nu ben ik thuis ... waarom ik weg moest ...ik weet het niet, maar ik ben er weer ben nog wel wat suf en had veel honger. Ik hoop niet dat ik dat ooit weer mee moet maken ... > slapen en wakker worden met een romper. Een suffe Odie.
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 31 januari om 16:25
Yebo vriend, bedankt voor de info. Ik vond het baasje al zo "liefig" vandaag. Maatje, je hoort van me! Odie
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 31 januari om 14:04
Dat is ook zo, hij mag echt niet klagen hoor...morgen wel wanteh dan euh gaat de DA hem van zijn mannelijkheid ontdoen. Gelukkig weet hij nog van niks.. hahaha.. naja we zullen zien hoe het gaat. Groetjes
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 31 januari om 09:13
Yip!! Wij hebben het ook leuk gehad, zaterdag moest Odie wel veel en vaak alleen zijn, ivm voetbal en een feesie ( hij mag nie klagen doorde week is ie amper alleen ). Maar zondag heeft hij heel wat kilometertjes buiten gemaakt het was hier nl ook geweldig weer. grtjes en tot snel @ the chat ;)
honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje schreef om 27 januari om 17:45
Joehoe Vriendjessssssssssssssssssss :D Veel plzr morgen op je vrije dag met "The Yebster" grtjes Ester en "Odie geef es een pootie"
honden page profiel zonnetjezonnetjegoedgekeurde fokker schreef om 21 januari om 12:49
whaha, tnx. Leuke hond heb je touewns, ik kende dat ras nog niet. Altijd leuk eens wat bijzonders te zien.
honden page profiel Lily De KegelLily De Kegel schreef om 17 januari om 12:34
Je hebt een mooie hond, het zijn hele mooie foto's van hem in het woestijn !! WAUW !!!
honden page profiel hans masthans mast schreef om 16 december om 10:09
mythe even een vraagje,weet jij toevallig iemand die mij weg wijs kan maken,in het verkrijgen van een ENGLISH-FOXHOUND zijn er toevallig fokkers van dit ras in NL? als je iets weet daar over,dan verneem ik dat graag gr hans
honden page profiel Mijn Working Border ColliesMijn Working Border Collies schreef om 10 december om 10:16
Thanks voor je leuke reactie op mijn topic... Het schapendrijven is mijn lust en mijn leven, en gelukkig vinden mijn honden het ook geweldig om te doen..!!! Groetjes Wendy
honden page profiel hans masthans mast schreef om 09 december om 00:05
weet jij misschien waar FOX-HOUND,S te verkrijgen zijn in nederland, of ergens anders
honden page profiel Daisy & MiloDaisy & Milo schreef om 08 december om 15:33
Wat een mooi hondje!! Hiep hiep!!!! Hoera!!!!!
honden page profiel hans masthans mast schreef om 07 december om 17:39
myrthe die engelse fox-hound,daar heb ik misschien,wel intresse in of is die niet te koop,hoe ben je daar aan gekomen,of zit er in nederland iemand die deze honden fokt,zo ja dan zou ik daar graag het adres van willen van hebben als het kan,al vast bedankt
honden page profiel hans masthans mast schreef om 06 december om 11:44
myrthe even een vraagje wat is het ras van de hond die er wit bruin en zwart uit ziet op de foto
honden page profiel nouschka & Devilnouschka & Devil schreef om 26 november om 12:39
nou heb ik gelijk ook weer wat geleerd ik wist namelijk niet dat dat zo genoemd word maar die van jou s ook een schatje en ook een hele mooie kleuren liefs nouschka en een lebber van devil amstaff en spike boxer+ amstaff
honden page profiel nouschka & Devilnouschka & Devil schreef om 26 november om 12:17
even een vraagje wat is een brindle zon hond heb ik niet als dat een soort hond is
honden page profiel Criz & de Shelties	Criz & de Shelties schreef om 26 november om 12:10
Oh wauw dat is ideaal, dat de hond tegen dat klimaat kan! Ik ben nog nooit in Afrika geweest (ohja wel in egypte), maar 4x4 doen ze hier ook heel veel, sowiezo in de outback! Dat wordt vast n succes! Het ongedierte hier is idd een ander verhaal, hier rond sydney zie je af en toe de red back spiders, slangen en natuurlijk in t noorden nog veel meer! En dan praten we nog niet eens over de krokodillen in 't noorden... Qua honden had ik hier van tevoren totaal nie bij nagedacht, maar t gevaarlijkste is hier (vooral deze tijd van 't jaar) de teken, de paralysis tick, van september tot maart moet ik elke 2 weken een pipetje in de nek doen. er overlijden elke zomer heel veel honden door die teken! en de hartworm, krijgt hij ook elke maand een tabletje voor. Verder hoor je ook wel redelijk vaak honden die door slangen gebeten zijn, al dan niet giftige. ' Het vergt wel enige tijd, moeite en zeker een zak met geld om dit alles te voorkomen!
honden page profiel Criz & de Shelties	Criz & de Shelties schreef om 26 november om 10:52
G'day, how you going? :) ff op z'n Australisch! Gaaf hoor, met de kerst deze kant op! Is het je 1e keer Down Under? Je gaat wel een bijzonder stuk van Australie bezoeken, ben zelf nog nooit zo ver in 't noorden geweest (cairns) en Perth trouwens ook nog nooit geweest! 1 ding is zeker: koud zul je 't nie hebben, dus laat die winterkleren maar gerust thuis, hihi! Mijn hond gaat er nu al zowat aan onderdoor, aan die hitte, en het is nog maar net lente! Dat wordt nog wat! Ik hoop dat je een hele fijne tijd hebt Down Under, want het is natuurlijk een prachtig, bijzonder land! Groetjes!
honden page profiel Daphne met Dajo & JaguarDaphne met Dajo & Jaguar schreef om 18 november om 09:04
Dankje voor de Info ! Groetjes Daphne en een poot van Dajo enn Jaguar
honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah schreef om 17 november om 22:34
Een Basenji!!! Ik vind ze geweldig!!! :D
honden page profiel stefaniestefanie schreef om 16 november om 20:18
Hey, Ik vind dat Luka ook wel wat weg heeft van een bassenji.Misschien is het daar wel een kruising van. Ik heb jammer genoeg nog geen broertjes of zusjes gevonden...het is heel moeilijk om die te vinden. Jou hondje is ook super schattig :-)
honden page profiel Daphne met Dajo & JaguarDaphne met Dajo & Jaguar schreef om 16 november om 17:08
Dankje voor de info !! ben hellemaal verliefd u op hond hihih XX
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef om 16 november om 12:25
Precies, ik zou het niet anders kunnen zeggen. :)
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 16 november om 11:26
hallo allemaal, bedankt voor de complimentjes over Yebo, ik vind hem zelf ook supermooi!!!;-)
honden page profiel Daphne met Dajo & JaguarDaphne met Dajo & Jaguar schreef om 09 november om 20:50
Hooii ff een vraagje Oveal staat eem Basenji moet veel beweging hoelang laat u de hond uit ?? Groetjes daphne en poot van dajo & jaguar
honden page profiel meganmegan schreef om 06 november om 08:27
Uw hond is erg leuk
honden page profiel Yvonne Levi & Tygo& KenzoYvonne Levi & Tygo& Kenzo schreef om 05 november om 15:04
hoi Myrthe wat een mooi hond heb je zeg.
honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy schreef om 02 november om 23:05
Hele mooie hond heb je! , je ziet ze niet vaak lopen
honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies schreef om 02 november om 16:11
wat is het toch een knappe vent!
honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! schreef om 02 november om 16:06
Dank je ;-). Staat er toch al weer even op hoor ;-). Krijg nog steeds leuke reacties erover ;-).
honden page profiel ZLLDZLLD schreef om 20 september om 16:12
Basenji's zijn echt leuk!
honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ schreef om 29 april om 16:11
Hee wat leuk nog een Basenji!1

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Myrthe & Yebo heeft 2916 ontvangen.

Berichten en online status
Myrthe & Yebo was voor het laatst online 7 jaar, 3 maanden, 4 weken, 13 uur, 17 minuten, 26 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Houding van de hond, yoga honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto Wat een verschil in Basenji's!
Myrthe & Yebo heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Yebo in Africa!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^