HondenPage baasje Han & Zarah

De laatste reacties in het hondenforum

Han & Zarah heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Het was een dagje dat het heel fel regende en we waren uitgegaan, het resultaat... ;) honden foto yannick nog eens! honden foto Als ik echt op de foto moet... =p honden foto Dat was een flosje van toen ik nog bij m'n mama was! Die had ik mee gekregen , ik vond het wel leuk want toen voelde ik me veilig als ik de geur van men mama, broertjes, zusjes en papa rook! ;) honden foto honden foto We waren op vakantie op een boerderij ik vond het reuzenleuk!
ik mocht vaak los, van het baasje, op de boerderij maar soms eens vast zoals op deze foto! honden foto Ik kom eraan en MET de frisbee! honden foto op het einde zag de kudde er zo uit! =) honden foto Langs boven getrokken... honden foto Evan wachten wanneer hem dichter naar me toe komt... honden foto in de auto op weg naar huis honden foto Nu had ik hem bijna! honden foto THE HIGH-FIVE!! honden foto de wandeling in heusden-zolder honden foto the HIGH-FIVE!

Verhalen van Han & Zarah in het Dogboek

Opstel van Zarah
Hallo! Donderdag had ik examen van Nederlands en voor de categorie schrijven moesten we over een av

Wedstrijdfoto's

Ooh, Wat een schuin hoofdje! ;) Hier is ze nog maar 8 weken! Het was de eerste dag dat ze hier thuis was... Geen Beschrijving De stoere blik! Geen Beschrijving Geen Beschrijving hier is zarah zo goed als Ik en Zarah al even geleden ;)

Clubs

Han & Zarah is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^