Puppy vermelding van Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tibetaanse Mastiff puppy's van Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies

Puppy's
Ras Tibetaanse Mastiff
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 21 juni om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies
Beschrijving: Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies geboren in een fokfamilie. Ouders ge├»mporteerd uit de meest prestigieuze rassen van Rusland. Moeder en vader met veel kampioenstitels. Puppies zijn perfect sociabilised, gewend aan kinderen, andere honden en katten. Ze zijn al eens per maand ontwormd en worden bij hun vertrek voor de tweede keer ontwormd, en gechipt, inge├źnt met hun Europees paspoort.

Contact
Website: http://
Telefoon: +32488537550

Adres
Woonplaats: Leeuw-saint-pierre

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader is 5 jaar oud en de moeder 3

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
We hebben nog geen tests gedaan

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
We moeten minimum 7 weeken wachten om iets te geven of om een intenting te doen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op minimum 2,5 maanden

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 keer per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
In een apparte kamer waar ze in een omsluiting zitten

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Tibetaanse Mastiff puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tibetaanse Mastiff en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppiesPrachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppiesPrachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppiesPrachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppiesPrachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppiesPrachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppiesPrachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Prachtige Tibetaanse Mastiff (Do-Khyi) puppies

21-06 Tibetaanse Mastiff pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^