Puppy vermelding van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Staffordshire Bull Terrier puppy's van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Puppy's
Ras Staffordshire Bull Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 03 maart om 02:04

Kennel
Kennelnaam: * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier
Beschrijving: Quinlent Lagavulin x Stand Your Ground No More Drama Ouders zijn vrij van L2hga en HC,moeder is PL vrij getest. Nog enkele pups beschikbaar, reu en teef Beide ouders zijn gedreven hondjes om mee te sporten en hebben een heel stabiel karakter in omgang. Ze zijn actief in Dogfrisbee,stafford athletics,... De moeder loopt agility op wedstrijdniveau in de belgische competitie net zoals haar moeder en broers. Ze is ook heel gedreven in shaping en geen enkele trick is haar te moeilijk! Onze hobbykennel " Stand Your Ground " is gelegen in Belgisch Limburg. Sint-Truiden ligt op 40minuten van Maastricht en een klein uurtje van Eindhoven. Een gedeelde passie voor agility en powerbreeds bracht ons bij de SBT. Al snel waren we beide verkocht aan het ras. Geweldige hondjes om mee te trainen en een onuitputbare will to please. Ze kennen maar 1 snelheid en strakke tijden werden een wekelijkse gewoonte. Onze sport zou er nooit meer hetzelfde uitzien met de SBT erbij. Na een hele resum testen kwam ons 1ste nestje,hiervan ging meer dan de helft de hondensport in. En met succes! We zijn zeer trots op onze hondjes en hun nageslacht. Onze honden leven als lid van het gezin bij ons in huis en kregen allen een sterke basis gehoorzaamheid en shaping als pup. De staffordshire bull terrier is een echte allrounder in de juiste handen. Wij steken enorm veel tijd in de socialisatie van onze pups. De pups mogen vanaf 3weken uit de werpkist onder toezicht en we starten met de benchtraining met en zonder moeder vanaf 5weken. Bezoeken de school,kinderopvang en maken verschillende ritjes met de auto,bus en trein. Dit om hun een optimale start te geven. Wat kan u verwachten? De pups worden ontwormd op 2,4,6 en 8weken. Ze krijgen op 6weken hun 1ste enting en chip. Mogen het nest verlaten vanaf 8weken. Buiten Belgie pas vanaf 15weken Onze pups verlaten het nest met: LOSH Stamboom van KMSH,FCI erkende kennelclub DNA Profiel Progenus voor alle pups,dit is nog steeds niet verplicht in Belgie Chip en europees paspoort Gezondsverklaring Dierenarts Garantie op erfelijke ziektes Mapje met gezondheidsuitslagen ouders Puppypakketje met vetbed erbij(snoep,speeltjes,...) Lijn en halsbandje Voer voor de 1ste maand,vers en brok Indien u meer info wil kan u ons mailen of bellen op het nr +32491643095. We hebben naast onze website ook een pagina op facebook waar u alles kan opvolgen,Stand Your Ground Kennel. Of via ons persoonlijk profiel mag uiteraard ook.

Contact
Website: http://www.standyourground.eu
Telefoon: 0491643095

Adres
Woonplaats: Sint-Truiden

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
3 en 4jaar. Beide gezonde honden uit goede lijnen. U kan meer info vinden op onze website

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Genetisch vrij van L2hga en HC,PL vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Enting,chip en dna swap op 5weken. ontwormen op 2,4,6 en 8weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Niet vroeger dan 8weken. Wij houden ons strict aan de europese wetgeving ivm rabies. Pups voor het buitenland mogen dus pas vertrekken op 15weken!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We fokken max 2x met een teefje. Daar we meerdere teefjes hebben kan het voorvallen dat we 2nestjes op een jaar hebben.

Hoe en waar groeien de pups op ?
in onze woonkamer tussen onze andere huisdieren

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier bekijk de gehele fokker vermelding van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Staffordshire Bull Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- OCD
- Patella luxatie

Alle advertenties van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

03-03 Staffordshire Bull Terrier pups
12-08 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^