Norfolk Terrier puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Norfolk Terrier Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Norfolk Terrier puppy's

Momenteel worden er geen Norfolk Terrier puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Wij hebben uit verschillende nestjes 6 norfolk terrier pups. Allen goed gezond en levershunt getest. Ingeent en ontwormd met stamboom. Rode en black and tan reutjes. In de leeftijd van 4 weken tot 5 maanden. Zijn supergoed gesocialiseerd en leven in huis.

Op 27 januari zijn bij ons 3 Norfolk Pups geboren. 2 reutjes en 1 teefje. De pups groeien bij ons in huis op en worden gesocialiseerd met kinderen van alle leeftijden. Dit is het eerste nestje van ons teefje Kees. Kees is 3 jaar. Zij voldoet aan de voor de Norfolk Terrier Club Nederland geldende kwalificaties om te mogen fokken. De vader is nederlands en internationaal kampioen. De pups hebben inmiddels een goed adres gevonden.

Meer weten over de Norfolk Terrier ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Norfolk Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Norfolk Terrier? Kijk dan bij de Norfolk Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Norfolk Terrier Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Norfolk Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^