Puppy vermelding van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 12 augustus om 02:03

Kennel
Kennelnaam: * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier
Beschrijving: We plannen 2 hele leuke combinaties voor begin 2017. Ik heb bewust wat langer gewacht om 1 nestje te plannen zodat we onze eigen reu konden gebruiken. Beide met een uitstekend karakter en natuurlijke aard in omgang met mens en dier. In de kleuren black en liver,kleine kans op tan.Vader en moeder zijn HD getest en vrij van FN en PRA,beide vrij bevonden van oogziektes via de jaarlijks verplichte oogtest ECVO. Alle pups verlaten het nest met een FCI stamboom van KMSH en indien nodig een export pedigree,dna profiel,europees paspoort,documenten over de ouders enleuk puppypakketje,voor enkele weken aan voer en garantie op erfelijke aandoeningen,gezondheidverklaring van de dierenarts en een mapje met uitleg over het ras en vele trimadressen voor de optimale verzorging van je lieverd.Deze kwaliteitsvolle pups zijn enkel voor serieuze liefhebbers en zoeken een zachtaardig gezin!!! Mogelijkheid op showkwaliteit!We fokken volgens de regels van de rasclub. Pups voor het buitenland mogen het nest verlaten op 15 weken,na de 21dagen wachttijd na de rabiesenting. Deze pups zullen ondertussen behandeld worden als onze eigen pups en overal mee naartoe gaan zoals oa de hondenschool,bakker,wandelen,... Zodat de inprentingsfase optimaal benut is zonder enig nadeel voor de toekomstige baasjes. Hiervan kan u foto's vinden op mijn facebookprofiel en kan u zien hoeveel tijd we steken in de socialisatie van onze pups. Als instructeur gehoorzaamheid en agility zien we wekelijks problemen die zich kunnen voordoen door een slechte socialisatie of dingen die misgingen in de inprentingsfase. Als Fokker neem ik die dingen heel serieus zodat alles perfect verloopt voor onze lieve cockerkindjes. U kan ook foto's vinden van het vorige nest op onze website of via facebook. U kan ons vrijblijvend bezoeken na afspraak,we staan garant voor een duidelijke uitleg over het ras,opvoeding en gedrag,verzorging en vachtverzorging,voeding en levenslange hulp aan onze pupkopers. Bezoek onze website voor meer info Ergens in 2017 doen we opnieuw een leuke combinatie met het halfzusje,ook die info kan u vinden op onze website,dan verwachten we weer kwaliteitsvolle pups in de kleuren liver en liver and tan.

Contact
Website: http://standyourground.eu
Telefoon: +32(0)485814116

Adres
Woonplaats: Sint-Truiden

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder is bijna 4jaar,dit is haar 1ste nestje. De vader is onze jonge springintveld van 17maand.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle verplichte test zijn gedaan,HD A FN Normal PRA B. Vrij van jaarlijkse oogtest. Bewijzen kunnen ingezien worden op aanvraag.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Alle teefjes uit het nest worden getest op PRA,dit zonder extra kosten voor de kopers. Pups worden geent en ontwormd volgens een normaal schema. Alsook verlaten ze het nest met een DNA profiel.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze pups mogen ten vroegste het nest verlaten op 8weken. Exportpups op 15weken na rabiesenting

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben meerdere honden maar we houden ons aan de regel van 2nestjes per jaar. Daar we tochwel veel tijd steken in de socialisatie van de pups.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien op in de woonkamer. Ten midden van onze andere honden en de vele geluiden die goed zijn voor hun socialisatie.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier bekijk de gehele fokker vermelding van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

* Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- Gonioscopie (glaucoom)
- HD
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van * Stand Your Ground * English Cocker Spaniel and Staffordshire Bull Terrier

03-03 Staffordshire Bull Terrier pups
12-08 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^