Puppy vermelding van The Kids Best Frend's kennel

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat The Kids Best Frend's kennel geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje The Kids Best Frend's kennel zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van The Kids Best Frend's kennel

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 27 november om 02:02

Kennel
Kennelnaam: The Kids Best Frend's kennel
Beschrijving: Americaanse Staffordshire Terrierpups uit een uitmuntende combinatie. De pups zijn in bezit van een FCI stamboom, europees paspoort, ingeent, gechipt en ontwormt. Ook zit er een koopcontract garantie bij. Beide ouder zijn Ataxia vrij en in bezit van een MAG test en gezondheids testen. Onze pups groeien op in huiselijke kring in een gezin. Voor meer informatie bezoek ons website of neem contact met ons op. The Kids Best Frend's Kennel [email protected] Mobiel nr 06-45021083 LET OP!!! Alleen reactie op zeer serieuze mensen .

Contact
Website: http://www.am-staff.nl
Telefoon: 0645021083

Adres
Woonplaats: Den Haag

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Voor moeders is dit de eerste dekking. Voor vader de derde. Vader heeft wel al eerder goede nakomelingen voorgezet.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders hebben ED en HD. En zijn Atacia vrij. Ook hebben ze de MAG test in 1 keer gehaald.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden bij ons op hun gezondheid getest, door een dierenarts. En krijgen alleen Puppie inentingen die zi nodig hebben van af 6 weken, 9 weken en bij 12 wekwn de cocktail.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Bij ons is dit vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit ligt er aan hoeveel pups ons nest is. Maar een teef krijgt 1x een nest. Is dit een heel goed nest en alles is goed gegaan. Willen we na anderhalf jaar nog wel een de teef voor een 2e keer laten dekken.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring. Worden daar ook in de eerste periode krant zinnelijk gemaakt.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over The Kids Best Frend's kennel bekijk de gehele fokker vermelding van The Kids Best Frend's kennel

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

The  Kids Best Frend's kennel The  Kids Best Frend's kennel

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen

Alle advertenties van The Kids Best Frend's kennel

27-11 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^