Gezocht GEZOND Chocoladebruine of zwarte labrador retriever

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fam NootdorpFam Nootdorp

honden foto van Fam Nootdorp

Gezocht GEZONDE Chocoladebruine of zwarte Labrador Retriever ???? We zijn een stel van begin 50 en zijn op zoek naar een lieve Volwassen of wat ouder puppy van Labrador.

Geen dieren of kinderen in huis. Wij wonen in een landelijke omgeving in Nootdorp geen tuin maar buiten is de prachtige natuur en bos omgeving (geen auto's) en ik (de vrouw) werk niet meer dus ik kan mij wijden aan de beweging en oefening.

Wat we verwachten is in ieder geval een logeerpartijtje om te kijken of er een echte match is en we laten de hond nakijken door een dierenarts om te kijken of hij/zij gezond is.

Bent u door omstandigheden op zoek naar een fijne nieuwe plek voor uw labrador of die van een familielid of bekende, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een hoop aandacht, liefde en genegenheid te bieden voor de juiste hond.

Mvg

 Zuid Holland

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Een hond ga je hier niet vinden.

Ga naar de rasvereniging en neem contact daar op. Zij kunnen jullie vast verder helpen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Beschikbare herplaatsers

U kunt alleen informatie inwinnen over de te herplaatsen honden. Wij houden geenwachtlijst van aanvragers bij. Met het aanvraagformulier herplaatser kunt u alleenreageren op honden die op deze pagina staan.
Voor vragen kunt u terecht bij Ingrid Muller [email protected]

 

Volgende forumvraag: Hondje van 2 jaar in huis nemen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^