opeens hoge koorts b ij kliene honden en rillen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jannyjanny

honden foto van janny

wat kan ik doen ben al dieren arts geweets maar die wist het niet wat ie hebt heb 78 euro uitgegev en helpt nog niet erg wie kan meadvisreen wat tedoen

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "opeens hoge koorts b ij kliene honden en rillen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat is er precies aan de hand, je hond heeft koorts blijkbaar, hoe lang al, heeft ze dat vaker? Hoe is ze verder, eet en drinkt ze goed, hoe ziet haar tandvlees er uit, piept ze, is ze onrustig, drinkt ze veel?

Wanneer ben je bij de DA geweest? Wat heeft deze precies gedaan?

Als een behandeling van de dierenarts niet helpt, is het de bedoeling dat je even terug belt om een nieuwe afspraak te maken of in elk geval melden dat er geen verbetering is.

honden page profiel Jess & moJess & mo

honden foto van Jess & mo

euh,ik snap het niet helemaal..
Je hond heeft hoge koorts en rilt?
Je bent er al mee naar de dierenarts geweest,
maar die heeft er niets aan gedaan????
Ik kan me bijna niet voorstellen dat een dierenarts je met een zieke hond naar
huis stuurt zonder goede raad of medicijnen?
Of je vertelt niet alles,of je wil er niet meer geld aan uitgeven..
of je moet naar een andere dierenarts!

honden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilma

Ik ben het met monenzli eens. Ik vind het eerlijk gezegd, een beetje een vreemd verhaal. Maar in ieder geval beterschap voor je hondje.

honden page profiel ChickaChicka

honden foto van Chicka

Zou of terug gaan, of bellen voor overleg, of een andere dierenarts raadplegen

Je stuurt toch geen zieke hondje, die rilt van de koorts etc, zo mee terug als dierenarts zijnde zonder iets te doen aan je zieke hondje.

Ben ook benieuwd naar de antwoorden die er zijn op de vragen van Dobry

Sterkte en beterschap voor je hondje

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

hoe hoog is de koorts? De normale lichaamstemperatuur bij hondenlijn tussen 38 en 39 graden... zit je hond rond 41 graden... meteen naar de DA... niet morgen, NU! Vanaf 41 graden kunnen andere organen het zwaar te verduren krijgen....zit de temperatuur rond 40 graden... dan kun je je hondje een beetje afkoelen door de pootjes vochtig te maken.... maar houd het goed in de gaten

En drinkt je hond nog wel genoeg? Is het antwoord "nee" of "heel weinig? hoelang is dat al zo? Is het al een halve dag... ook je DA bellen, en je hondje helpen door geregeld wat water in zij bekkie te spuiten.... dat kan heel goed door bijvoorbeeld een lege schone plastic ketchup fles te gebruiken (het makkelijkste is een grote injectie-spuit... maar ja... niet iedereen heeft dat in huis).....

Naar mijn mening is het allerbelangrijkste op dit moment de temperatuur en het drinken.... als je bij een van beiden het gevoel hebt dat het niet goed is.... meteen je DA bellen.... is je eigen DA dicht... bel de spoeddienst.



Kayleigh (Gast)

Mijn chihuahua heeft 40,1 graden koorts wat moet ik doen.?En mijn lhasa apso die is erg blij en happy maar als ze rustig ligt of ze speelt gaat ze ineens heel erg kotsgeluiden maken ik dacht dat het Kennelhoest was maar dat bleek dus niet wat is het dan??

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Ik zou even naar de dierenarts gaan.
Dit is een oud topic(uit 2011) dus je kan misschien beter zelf een vraag stellen.
Succes

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze kunnen elkaar aangestoken hebben, een virusje dat beiden nu hebben, je hondje heeft behoorlijke koorts, bel je dierenarts op en vertel dat de koorts hoog is.

en daar moet je niet mee wachten, er is altijd op zaterdag een vervangende dierenarts, dus bellen en vertel hoe hoog de koorts is.

het is nu half negen, zou je straks toch nog even willen vertellen hoe het gegaan is ? nu niet, maar als je bij je dierenarts geweest bent.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "opeens hoge koorts b ij kliene honden en rillen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^