Darco valt de andere, oude hond steeds aan om ermee te spelen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DarcoDarco

honden foto van Darco

...maar de oude hond wilt dat niet. Het gaat hier om een kruising van Maltezer & Shih Tzu van 8,5 jaar oud. Nu hebben wij Darco (onverwachts) 3 weken binnen. Hij moet niet veel van Darco weten want 't is een echte salonheld dat voor 90% van zijn tijd slaapt en is absoluut ook geen speelvogel.

Op sommige momenten is hij echt wild en hapt hij naar de andere hond. Soms ziet hij hem zelfs aan als een botsauto... (zo van de keuken beginnen spurten, doorheen de eetkamer, tot in de living (het is een open ruimte op de 1ste verdieping) en als wij zijn naam roepen, met vinger omhoog, kijkt hij ons zelden aan en doet hij gewoon zijn eigen gang.

Misschien dat hij overprikkeld is op dat momment, maar ik kan hem moeilijk IEDERE keer in zijn bench gaan steken. Want hij vertoont dit gedrag ook wel eens nadat hij genoeg gerust heeft in zijn bench (ca 2u meestal).

Iemand tips?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Darco valt de andere, oude hond steeds aan om ermee te spelen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: HD bij een 'Jack Russel' Black&Tan
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^