Niet weer !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel annemarieannemarie

honden foto van annemarie

Mijn boxer timo maakt steeds zijn honden bench kussen kapot, of ik nu de bench weg haal en een normale kussen er neer leg, of ik hem nu een grote bot of speeltjes geef, of ik er nu 4uur mee ga wandelen, niks helpt voor mijn gevoel.
zodrag ik denk ah zou weer eens voor de zoveelste keer een kussen mee nemen voor in de bench zodat hij niet op de blote vloer hoeft te liggen is het weer raak.

ik ben al eens zo boos geweest dat ik hem gewoon op een ouwe laken heb laten slapen maar zelfs die scheurt hij!
een onder legger van een matras er in gedaan, ook stuk, douch matjes, ook stuk

hoe kan het tog zijn dat hij steeds alles in de bench stuk bijt?
er liggen speeltjes in die ik wissel, een doek waar die aan kan bijten waar die niks mee doet, ik heb altijd een bot voor hem en wissel vaak af zodat hij zich niet verveeld.

moet ik hem leren in een honden mand te leggen? verder heeft die nog nooit een tafelpoot, speelgoed of wat dan ook kapot gebeten!

ben het alleen zo beu om steeds duren honden bench matten te kopen voor niks... maar op de kale vloer is ook al weer wat:S

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Niet weer !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Ik denk dat je hond nog heel jong is? En de kiezen nog moet wisselen?

Wat je nog zou kunnen proberen is een stuk vloerbedekking in de bench te plakken met twee zijdig tape. Goed passend maken zodat hij het niet makkelijk kan lospeuteren.

Geef de hond voldoende kauwspullen, dat hebben ze nodig als ze hun kiezen wisselen. Na die periode neemt het sloopgedrag meestal zienderogen af.

honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Dani

Je hond heeft een doek om in te bijten? Kan dat niet een reden zijn dat hij de link legt dat het doek het zelfde als het kussen is?? Of heb ik het mis? O-)

honden page profiel Helma en BalouHelma en Balou

honden foto van Helma en Balou

Je hoeft toch geen dure benchmatten te kopen??Ik heb van oude dekbed overtrekken verschillende kussens gemaakt ligt hij heerlijk op en niet duur :-D

honden page profiel Ester, Odie's baasjeEster, Odie's baasje

honden foto van Ester, Odie's baasje

Hier idem maar dan in de mand. Het bench kleed laat hij met rust in de bench. Maar als we het bench kleed in zijn mand leggen gaat hij er ook mee aan de haal. O-)
Trouwens Odie is allang klaar met wisselen en botjes genoeg in de mand.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Gewoon zonder deken laten slapen. Dit gedrag is er nu ingeslopen en dat is heel moeilijk weer af te leren. Hoe lang laat je hem alleen? Te lang alleen zijn, kan verveling en frustraties geven bij een hond.

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker

honden foto van chris

Is de benchdeur open of dicht?

honden page profiel annemarieannemarie

honden foto van annemarie

de bench is de ene keer open de andere keer dicht, hij gaat er uit zich zelf in als we gewoon thuis zijn en hij op zijn plaats wilt liggen, gaan we naar bed dan gaat de deur dicht overdags mag die rond lopen wat die wilt.. ik ben huismoeder dus ik ben vaak altijd thuis
als ik weg ben is het even een boodschap doen maar geen uren achter elkaar...

die doek is niet het zelfde als het kussen, heb eigenlijk altijd zon doek gehad omdat die daar mee sleept, speeld en doet.. net als je sokken in een knoop legt en ze daar mee gaan slepen zo moet je het zien..

als wij alleen weg gaan laat altijd iemand anders de hond uit en als ik een hele dag weg ben dan is vaak mijn zusje hier zodat de hond ook zun aandacht krijgt. als we met het hele gezin weg gaan dan breng ik de hond altijd naar me ouders dus hij is nooit helemaal alleen! verwende... haha

hij graaft wel zun deken/kussen op en dan pak gaat die het slopen, dus mischien een stuk vloer bedekking er in tapen is mischien nog niet zon slecht idee?
en ja honden kussens zelf maken.. mijn moeder heeft al eens van lakens en een vulling wat gemaakt maar alles sloopt hij haha

vloerbedekking tot het gedrag veranderd is denk ik wel een optie..
voor nu beloon ik hem ook niet maar moet ik hem nu vanacht echt op de bench vloer laten slapen vanwege dit gedrag of kan ik nu al beginnem met de vloer bedekking?

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team

honden foto van Shepherd Story Team

Mijn witte herder heeft een keer een kussen gesloopt, daarna kreeg hij van mij een hele oude deken die hij vervolgens ook ging slopen, ik haalde de kleine stukjes uit de bench en legde datzelfde deken weer terug. Natuurlijk werd dat steeds kleiner en Rowan steeds groter. Hij lag gewoon op de ijzeren benchplaat. En ik heb er geen medelijden mee gehad. Het stukje deken wat hij nog had mocht hij wel houden maar dat was niet groot genoeg om op te liggen op den duur. Toen ook dat helemaal weg was lag hij op de ijzeren benchplaat en zo heeft hij echt een half jaar gelegen hoor. Geen medelijden, hij ging er gewoon zelf in liggen. Na die tijd kan ik in zijn bench leggen wat ik wil maar hij sloopt niets.

Het enige wat hij doet is de kleedjes opzij schuiven. Daar ligt hij tegenaan, maar hij ligt zelf liever op de ijzeren plaat. Dus zielig vinden wij het ... maar hij echt niet.

Ik denk als je nu vloerbedekking er in gaat vastmaken dat hij net zo lang werkt tot hij dat ook gesloopt heeft. Het gedrag zit er idd in .... en iets wat je niet er uit kan krijgen maakt de uitdaging om dat wel te doen alleen maar groter. Dat lijkt bijna een aanmoediging om maar door te gaan met slopen. Nu eerst zorgen dat hij niets aan kan wat hij kan slopen in de bench!

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker

honden foto van chris

sloopt hij het alleen als de duer dicht is of ook als je de deur open laat?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

waarom leg je er iets in als je weet dat je hond het stuk maakt ? het is zomer, lekker zonder die kussens dekentjes kleedjes, helemaal niets erin. net zolang tot tie niet meer baldadig is en vernielzuchtig.

je kan wel een bedje neerleggen in de kamer waar je zicht op hebt, dan kan je corrigeren als tie vernielzuchtig wordt, zo leert tie dat dat niet kan en mag.

honden page profiel KitaKita

honden foto van Kita

" Mijn witte herder heeft een keer een kussen gesloopt, daarna kreeg hij van mij een hele oude deken die hij vervolgens ook ging slopen, ik haalde de kleine stukjes uit de bench en legde datzelfde deken weer terug. Natuurlijk werd dat steeds kleiner en Rowan steeds groter. Hij lag gewoon op de ijzeren benchplaat. En ik heb er geen medelijden mee gehad. Het stukje deken wat hij nog had mocht hij wel houden maar dat was niet groot genoeg om op te liggen op den duur. Toen ook dat helemaal weg was lag hij op de ijzeren benchplaat en zo heeft hij echt een half jaar gelegen hoor. Geen medelijden, hij ging er gewoon zelf in liggen. Na die tijd kan ik in zijn bench leggen wat ik wil maar hij sloopt niets.

Het enige wat hij doet is de kleedjes opzij schuiven. Daar ligt hij tegenaan, maar hij ligt zelf liever op de ijzeren plaat. Dus zielig vinden wij het ... maar hij echt niet.

Ik denk als je nu vloerbedekking er in gaat vastmaken dat hij net zo lang werkt tot hij dat ook gesloopt heeft. Het gedrag zit er idd in .... en iets wat je niet er uit kan krijgen maakt de uitdaging om dat wel te doen alleen maar groter. Dat lijkt bijna een aanmoediging om maar door te gaan met slopen. Nu eerst zorgen dat hij niets aan kan wat hij kan slopen in de bench! "

Hier ben ik het helemaal mee eens, je wilt geen kleed prima dan geen kleed.

Slopen stopt vanzelf en als er niks te slopen valt dan is de lol er snel af.

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker

honden foto van chris

Slopen doet de hond niet omdat hij het voorwerp niet hoeft!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Niet weer !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: wandeling Noord Holland
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^