Ze verzinnen iedere keer weer wat nieuws (Joy en Luna vertellen)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Joy & LunaJoy & Luna

honden foto van Joy & Luna

Nou de laatste dagen ontdekken we weer wat rare dingen.

Een paar dagen geleden waren we bij oma en opa op visite altijd heel gezellig. Maar wat er gebeurde opa stond op en pakte een paar stokken deze maakten een raar geluid en waren niet zoals de stokken in het bos.

Nee deze stokken vertrouwden we niet volgens ons wilde hij opa pakken. Wij blaffen om de stokken weg te jagen. Maar wat deden vrouwtje en oma die haalden ons erbij weg en lieten de stokken opa meenemen.

Gelukkig brachten de stokken opa ook weer terug. Vrouwtje pakte de stokken en legden ze op de grond. Mochten we even snuffelen vervolgens pakte ze de stokken en namen die stokken vrouwtje mee huh?. Toen pakte oma de stokken en gingen die stokken met oma mee. Oh toen hadden we het door hoor die stokken namen niemand mee de mensen nemen de stokken mee. Opa ook nog maar een rondje toen geloofden we het wel ons een beetje voor de gek houden. We lieten ze maar met hun stokken die ze krukken noemden. We zullen opa nog eens een keer verdedigen pfff.

Vandaag zei vrouwtje oma komt zo langs met een baby. Jullie hebben nog nooit een baby van dichtbij gezien he. Staat oma voor de deur wij stonden al te trappelen. Deur gaat open wij kijken elkaar eens aan van: oh is dat een baby die komen we zo vaak tegen wat een ophef om niets. Niet interessant van oma krijgen we een snoepje veel leuker ;-) Ze zetten de baby op plaats haalt oma er opeens wat uit wij blaffen, want dat moet de baby toch pijn doen. Vrouwtje lachen nee zegt ze dat is de baby. Dat andere is een wandelwagen. Huh? het moet niet gekker worden. Wij eens kijken bij de baby. Leuk joh er vielen allemaal snoepjes op de grond. Kijk zoiets moeten ze hier ook eens aanschaffen O-) Toen mochten we aan zijn voetje snuffelen. Luna vond het maar stinken. Nou ik Joy mocht ook even: Luna had gelijk rook maar raar. Toen kwam er geluid uit de baby wij schrikken, maar daar kwamen de snoepjes weer. We hebben niet tegen vrouwtje gezegd, maar we herkenden dat geluid dat horen we hier buiten ook wel eens. Nu weten we ook wat voor iets dat geluid produceert. En wij vinden mensen al raar blaffen nou deze baby blafte helemaal raar we konden er echt geen touw aan vastknopen.

Daarna moest de baby weer in de wandelwagen wij eromheen lopen. Vreemd hoor de baby was nergens meer te vinden. Mochten we nog even van bovenaf kijken. Oh daar was ie gebleven O-)

Nou ja we zullen maar denken weer wat ontdekt.
Het enige wat we ons nu afvragen: waar haal je toch zo'n babysnoepgooier vandaan O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ze verzinnen iedere keer weer wat nieuws (Joy en Luna vertellen)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala 3 doggies

honden foto van Shawna & Nala

Hahaha leuk verhaal heb gelachen!

Vooral dat laatste zinnetje: waar haal je toch zo'n babysnoepgooier vandaan haha!;-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik vind dat je het heel leuk hebt verteld over de honden en de baby. :-)

honden page profiel Sharon & NikitaSharon & Nikita 3 doggies

honden foto van Sharon & Nikita

Oh wat een leuk verhaal.

Ik lig toch echt wel in een deuk na het laatste zinnetje hoor :-D
De babysnoepgooier :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ze verzinnen iedere keer weer wat nieuws (Joy en Luna vertellen)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Badderen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^