Puppyforsale.nl gaat strijden tegen broodfok & malafide hondenhandel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Marktplaats paradijs voor malafide praktijken... (Gast)

Dierenleed, mishandeling, oplichting...het mag allemaal op marktplaats, als je de advertentie maar betaalt...

Waarschuwingen worden verwijderd....
Er zou eens aandacht moeten worden besteed aan het feit dat Marktplaats zoveel gelegenheid geeft tot criminele praktijken...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puppyforsale.nl gaat strijden tegen broodfok & malafide hondenhandel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy

honden foto van Rhianne + Falkor & Joy

Applaus!

Liz (Gast)

Op de site Zoover, geeft iedereen ook zijn (ongezouten)mening over campings, bungalowketens en hotels. Die zullen daar ook niet blij mee zijn. Moeten tenslotte ook geld verdienen. Dus ik denk dat de broodfokkers toch weinig kunnen beginnen. Je mag toch gewoon je mening geven.

honden page profiel *~ Izzy ~**~ Izzy ~*

honden foto van *~ Izzy ~*

Liz, inderdaad daar heb je gelijk in. Die bedrijven komen zelfs in "Red mijn vakantie" en eigenlijk nog geheel terecht ook als je dat soms ziet.

Ray (Gast)

Het zijn niet alleen de broodfokkers, die mensen belazeren.
De zgn nette (hobby)fokkers met hart voor het ras dat ze fokken kunnen je ook aardig beduvelen, onder het mom van wij weten welke pup bij u past. Als leek vertrouw je de fokker en later blijkt dat je bent bedonderd want je pup voldoet niet aan alle raskenmerken.Ik heb dit tot 2 keer toe zelf aan den lijve ondervonden. Ik heb nu een vieze nasmaak als ik er aan denk en heb het gevoel dat het geld gewoon uit mijn zak is geklopt. Er moeten echt strenge regels komen voor alle fokkers.

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker

honden foto van Nadine

de site word onmiddelijk naar mijn fb gestuurd waar hij heel snel zal rond gaan.
bedankt.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Super site!!

honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko

honden foto van Samantha & Aiko

Top!!!

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam

honden foto van Annet & Sam

Goede site!

honden page profiel u-will-b-in-my-heartu-will-b-in-my-heart

honden foto van u-will-b-in-my-heart

Wat een een Fantastisch initiatief van je !! Je moet dan ook wel weten hoe je zo een site kunt maken, das niks voor mij maar ik ben erg blij dat je het gedaan hebt ik zag vandaag weer een advertentie op MP en had er iets over gezet maar is door de Modjes er weer afgehaald omdat het anders vol komt hier opHP met die mededelingen.

Als mensen eens wisten hoe die arme fokteefjes erbij zitten en in wat voor een gezondheidstoestand. Ik zag t afgelopen zaterdag op National Geographic ging over broodfok, de teefjes hadden zulke erge oogontstekingen dat er vele al blind aan geworden waren en ook veel hadden tandvleesontstekingen waardoor ze niet konden eten of de tanden uitvielen. Echt vreselijk om te zien, deze teven worden vaak in deze soort fokkerijen geboren en gaan er dood dus weten ze vaak niet beter.. ze leven in hokjes die niet groot genoeg zijn om in te staan en om te draaien, meer niet.
Dan vinden ze het raar dat de pups erg snel ziek worden .. ze hebben immers totaal geen weerstand mee kunnen krijgen van hun moeder omdat ze deze simpelweg gewoon niet had.

Ik ben blij dat je dit mensen oinder de aandacht wil brengen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puppyforsale.nl gaat strijden tegen broodfok & malafide hondenhandel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: stage Nederland
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^