Hoe slapen jullie hondjes s nachts?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Koda ligt beneden in de bench als hij moet laat hij zich wel horen(maar hij hoeft nooit 's-nachts). En dat hoor je echt wel.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe slapen jullie hondjes s nachts?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel NikaNika

honden foto van Nika

Wat een luxe allemaal ;-)
Hier slapen ze in de keuken, maar ze zijn gezellig met twee.
Onze slaapkamer is heel koud dus dat zouden ze niet zo leuk vinden. En we slapen op een zolder met een gevaarlijk trapgat waar ze naar beneden kunnen vallen.
Anders zou ik ze wel bij ons op de kamer laten slapen.

honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa

honden foto van Taiko & Kiya Thalassa

Taiko ligt beneden en de gangdeur is open. Wanneer we de gangdeur dicht doen, blaft hij iedere keer om de 5 minuten...echt heel irritant :P En het is maar goed ook dat de deur open staat, want 1 keer kwam hij midden in de nacht naar boven gerend, waardoor ik wakker werd. Hij begeleidde me weer naar beneden naar de achterdeur...hij had diarree ;-)

honden page profiel hans masthans mast

honden foto van hans mast

mijn honden slapen met hun ogen dicht,en dat kunnen zij verdomt lang vol houden

gr hans

honden page profiel hans masthans mast

honden foto van hans mast

mijn sledehonden leven met zijn alle buiten zowel zomers als s winters,ook met regen ,storm,wind,vorst,ijzel,en al wat er nog meer is,zij hebben een grote speelweide,wat er op dit moment uit ziet als een maan landschap,en een apart gedeelte waar hun nacht hokken staan wat over kapt is, maar meeren deel slapen zij het liefst buiten onder de sterren hemel,lekker dicht tegen elkaar aan,dan zie je ook dat deze honden echt roedeldieren zijn,iedere hond houd zich aan de rangorde,zowel in het team als daar buiten,dit wil niet zeggen dat alles wat ze doen altijd goed is,zeker niet, het is wel altijd opletten geblazen,zeker als er de lucht van loopse teven rond hangt dan moet je wel eens hard op treden,om de hamonie onder elkaar goed te houden

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Geen vaste plaats. Overal wat ze zelf prettig vinden.

honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Op dit moment gescheiden van elkaar, de ene nacht de een 1 inde woonkamer, de andere nacht de ander in de woonkamer. Maar dat komt doordat Jay-Dee loops is.

Maar normaal liggen ze in de gang, onder de trap (omdat daar de kussens liggen) met verder wel de volledige ruimte van de hele beneden etage.

Ze liggen op de kussens als we gaan slapen, maar dat kan zomaar veranderd zijn als je weer naar beneden gaat, geen idee, maakt ook niet uit, ze mogen het zelf weten!

honden page profiel alex en ladyalex en lady

honden foto van alex en lady

als een roosje naast mij in bed.
heerlijk met haar koppie in mijn net wordt ik dan smorgens wakker.
gaan we samen naar beneden en dan loopt ze meteen door naar haar kussen om weer verder te slapen.
tot ik haar wakker maak om naar buiten te gaan.
en dat kan zijn om 9 uur 10 uur 11 uur is zo een luie donder smorgens is nog erger dan ik ben. :-D

honden page profiel ka-girlka-girl

honden foto van ka-girl

Hier slaapt mijn JR in de woonkamer en de husjes lekker buiten in hun grote hokken :-D Als er wat is, hoor ik dat. Ze gaan dan zachtjes huilen en ben daar blijkbaar erg alert op geworden en hoor dat gelijk en schiet dan mijn bed uit haha (mijn kamerraam zit aan de kant van de tuin).

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Hier slapen de honden bij mij op de slaapkamer. Ze zijn in principe vrij om te liggen waar ze willen maar meestal ligt Ashley in de mand naast mijn hoofdkussen op mijn bed...


(al een wat oudere foto maar goed dit is Ashley's mandje)

En Abby onder mijn bed en Eevee op de sofa naast mijn bed. Al liggen moeder en dochter tegenwoordig ook wel vaak samen in de werpkist naast mijn bed op het kussen dat daar in ligt...

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Als kind denk ik dat ik meer met een hond op bed dan zonder geslapen heb. Ook nooit last van gehad.

We hadden Kylie al zo'n 8 maanden.. Ze was al zo'n 16 maanden oud en sliep zonder problemen 's nachts in haar mand beneden.
Boven in de slaapkamers was ze nog nooit geweest. En zo vonden we het goed. Om goed te slapen heb je een beetje plaats en een beetje privacy nodig :-)

Toen werd het Nieuwjaar en een aantal jongens bleven de ganse nacht vuurwerk afschieten in de straat, dicht bij onze woning.
Kylie aan't bibberen en piepen... En toen hebben we de fout gemaakt om haar mee naar boven te nemen... voor een keertje...

Maar vanaf dan stond ze regelmatig boven en was het niet zo makkelijk om haar dat af te leren.

Wat we eraan overgehouden hebben is dat ze degene die 's ochtends nog slaapt al eens mag gaan 'oproepen'... wat er heel vaak op neerkomt dat ze zich ook stilletjes neerlegt en verder meeslaapt.

Dat was niet de bedoeling... maar och, er zijn ergere dingen in het leven ;-)

honden page profiel SadahSadah

honden foto van Sadah

Mijn honden slapen in de woonkamer... Niet omdat ik er niet uit zou willen als er wat is (graag zelfs) maar ik heb twee grote honden en ik wil niet dat ze traplopen. Als ik ze in de gang opsluit hebben ze weinig ruimte en komt Izzie (labrador) naar boven en dat wil ik dus niet. Ik ben geen vaste slaper en hoor het eigenlijk vrij snel als er iets niet in de haak is... Er is mij dan ook nog nooit iets ontgaan 's nachts. Maar ik kan me voorstellen dat je het zo prettig vindt.

Groetjes Sadah

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

In de woonkamer met een groot pluizig kleed, een mandje, zijn kussentjes en een bank tot zijn beschikking.
Die dingen kunnen hem alleen gestolen worden want het liefst sleep hij alle kussentjes mee zijn bench in en valt daar diep in slaap. Die bench is zijn eigen 'grotje' en daar word hij te allen tijde met rust gelaten. Hij is daar eigenlijk altijd. Met het deurtje open! :-D

Anoniem (Gast)

Chico ligt lekker bij mij in bed, meestal onder de dekens tegen mij aan. Dan ligt hij tegen mijn buik of tegen de achterkant van mijn boven benen. Lekker warm. :-)
Hij is een ontzettende koukleum. Soms ligt hij op de dekens en als het koud is, dan wordt hij wakker, duikt onder de dekens en worstelt zich tegen mij aan, helemaal trillend van de kou.
Ik kruip dan lekker tegen mijn schatje aan. Heerlijk. Ik zou niet anders willen. Hij is gelukkig niet zo groot.

honden page profiel StefanieStefanie

honden foto van Stefanie

Diva slaapt in haar mandje met dekentje en haar balletje bij mij in de slaapkamer.. Zou haar graag bij mij in bed hebben maar mag niet van de vriend. Niet hygiënisch zegt hij.. :(

honden page profiel StefanieStefanie

honden foto van Stefanie

Diva slaapt in haar mandje met dekentje en haar balletje bij mij in de slaapkamer.. Zou haar graag bij mij in bed hebben maar mag niet van de vriend. Niet hygiënisch zegt hij.. :(

Rhona (Gast)

Hoi, onze hond van 11 maanden slaapt beneden en wij boven, hij sliep altijd bij ons in de kamer, en dat was erg makkelijk als hij naar buiten wilde....Maar sinds een week of 2 wil hij gewoon niet meer mee naar boven, dus toen hebben we hem maar laten liggen, en dat
gaat hel erg goed!!!Hij ligt denk ik heerlijk stiekem op de bank :-)

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Met de oogjes dicht in haar mand.

Anoniem (Gast)

Mijn hond slaapt lekker in de garagage,
Hij wil nergens anders slapen,
Heb geprobeerd hem te laten slapen in de woonkamer de gang ezo , maar hij wilt dit absoluut niet, nu slaapt hij naast het konijnenhok van mijn kinderen.

honden page profiel PriscillaPriscilla

honden foto van Priscilla

Dino slaapt in de bench. De bench staat in de gang beneden. Wij slapen boven.

als er iets is ben ik wel wakker hoor. sliep ik maar een keer ergens doorheen :(
We hebben ook 2 katten, het is voor hem wel fijn om een rustig plekje te hebben waar de katten niet bij kunnen. De katten zijn s nachts nogal actief namelijk. Als hij droomt en een geluidje maakt ben ik wakker hoor :-D

honden page profiel Nicky_The (niet meer actief)Nicky_The (niet meer actief)

honden foto van Nicky_The (niet meer actief)

Wij slapen boven in de slaapkamer, met de slaapkamerdeur open. Onze poes kan er namelijk niet tegen als wij onze slaapkamerdeur dicht doen.

De honden slapen in de woonkamer, met de gangdeur op de haak. Zo kan mijn herder de deur niet open krijgen en kunnen de honden dus niet met hun neus in de kattenbak die op de gang staat. Maar mijn poes kan wel via de woonkamer naar de keuken toe voor haar eten.

Als de honden rond gaan lopen hoor ik ze wel, maar ik reageer er absoluut niet op! Ze redden het gerust wel de nacht door. Zo veel kan er niet gebeuren!
1x was de kleine ziek en die had diarree door de hele woonkamer. Die stank kwam helemaal naar boven toe! Dus toen stond ik om 4.00 uur op te ruimen en de vloer te stomen..

Ze slapen overigens in een mand.

honden page profiel GeenZinMeerGeenZinMeer

honden foto van GeenZinMeer

Het deurtje van de bench staat open. Toch weet mijn hondje elke nacht de bank weer te vinden waar zij heerlijk op slaapt.

honden page profiel davendaven

honden foto van daven




whahahahaha raar he gerard ;-) :-D :-D

honden page profiel Josette Van RanstJosette Van Ranst

honden foto van Josette Van Ranst


mijn 2 sloebers slapen bij mij op het bed bovenop het dekbed
ons jefke aan mijn voeten en ons maya dicht tegen mijn hoofdeinde alle 2 voor mij zo dat ze eerst zijn moest er iemand binnen komen , en zij slapen de ganse nacht door , het gebeurt bijna nooit dat ze s'nachts buiten moeten :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe slapen jullie hondjes s nachts?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: vergeetachtig stout baasje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^