Lila te zenuwachtig, we zijn wanhoop nabij!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Oh Loesje, wat ben ik blij dat we met z'n allen bij je door zijn gekomen.

Petje af hoor om het zo anders te doen als wat je normaal doet. Ga zo door en je zult zien dat alles goed komt.

Trouwens, de mensen die hier op les komen die moet ik vaak trainen. De honden kunnen het wel maar wij als mensen begrijpen ze verkeerd.

Liefs van Esther

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lila te zenuwachtig, we zijn wanhoop nabij!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel loesjeloesje

honden foto van loesje

ind wik wist hoe het moest...en lila heeft andere behoefdes dan mn vorige hond, ik had ff trap onder mn billekes nodig zeg maar om mn ogen te openen...
voel me zo dom en schuldig...lila heeft geweldig gedaan...en we gaan zo door...
en is zo geweldige hond...zo lief en ik moet haar begeleiden op de manier zij het nodig heeft en niet dat ik denk dat zij nodig heeft. dom ik help andere mensen om te trainen en kan niet eens mn eigen hond helpen...blij ik deze forum heb geopent om mn ogen open te doen en lekker goeie trap onder mn kont heb gekregen...had ik dus nodig. super mensen bedankt! ik ga er mee verder en als ik weer tips of zo nodig heb...of verhaal kwijt wil....weet ik mn weg te vinden... echt...zelfs mn andere hondje jille is blijer...en zo snel al verandering...had ik niet verwacht...ik dacht....gaat me veel energie en veel tijd kosten....blijkbaar had ik dat dus lekker mis...kan ik misschien als ik goed aanpak...toch behendigheidswetstrijden doen whaaa...wilde ik zo graag,,,maar eerst enne voor ik aan andere beging!

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hey Loesje,

Soms tref je een hond waarvoor je aan jezelf moet werken. En dat is denk ik ook geen toeval ;-) de liefde voor een hond kan een veel krachtiger motivatie zijn om te veranderen dan wat dan ook.

Ik moest veel aan mezelf veranderen om een goed baasje te worden voor Christo, maar het lukte me. Het zal jou ook best lukken, misschien niet in één keer, maar als je eraan blijft werken, vast en zeker! En wie weet pluk je er de vruchten van op andere gebieden in je leven.

Fijn dat je duidelijkheid hebt gekregen! Groetjes,

Linda.

honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie

honden foto van mischa, esha & fitzie

Hi Loesje,
Moet echt even kwijt: petje af! Het is erg moeilijk hand in eigen boezem te steken en je eigen gedrag kritisch onder de lope te nemen!

Keep it up :-D

Grtz, Mischa

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Net als jij Loesje en ook net als Linda moest ik ook aan mijzelf werken om een goede relatie te krijgen met Tessa, de kelpie. Zij was ook heel anders dan de cavaliers en zo je zie. Het gebeurt een ieder wel een keer.

Ik ben blij dat je nu weet waar het aan ligt en dan wordt het eenvoudiger om dit aan te pakken.

Lila is het waard en jij ook.

Groetjes van esther

honden page profiel loesjeloesje

honden foto van loesje

ind denk ik ook...ben al blij met wat we vandaag bereik hebben....bennog van mn stuk en ga zeker door....ik geef niet op....
de meeste honden worden weg gedaan omdat de baasjes er verkeerd mee om gegaan zijn...en geen tijd energie enzo in willen steken...ikke wel daarom ook deze forum! ik geef niet op, ik heb keuze gemaakt voor lila en daar houd ik me aan...ik heb voor haar gekozen en zij niet voor mij..ik kies opvoeding,voeding en hondenschool...ik regel en kies alles hoe haar leven zal gaan...dan moet ik ook zorgen dat ik het goed doe en niet in gebreken ben,
lila is samen met jill en mn man en zoon mijn gezin...
ik ben geen opgever,als ik lila op geef... wat komt er dan van haar terecht? haar weg doen was en is geen enkel optie he....dat kan ik niet aan...en lila ook niet..ja ze lijkt ind op de baasje...zeggen ook buren en vrienden en mn man...whaa zo lief is ze...( ben ik ook hoor)

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Hoi Loes,

Ik kan er niks meer aan toe voegen. Ga zo door, vertrouw in jezelf en in je hond en het gaat helemaal goed komen met jullie!
Blijf je ons op de hoogte houden?

Groetjes,
Nienke

honden page profiel loesjeloesje

honden foto van loesje

doe ik zeker....ik zal zeker zo nu en dan iets laten weten hoe en wat...ja ik ben een mens die ook naar zich zelf kijkt en na gaat denken. he dit kan anders....
eerst naar jezelf kijken dan naar een andere wijzen en soms is nodig om anderen naar je zelf te laten kijken zoals in mn geval...ik had ff die duidelijke zetje nodig! lila ligt nu lekker bij me...liefdebijtjes te geven...heerlijk... makelijke hond wilde ik...en ik ga ook zorgen dat ik die krijg...mezelf eerst aanpakken...super...heb wel ff moeten huilen omdat ik zo dom verkeerd bezig geweest ben! jeetje wat heb ik dr aan gedaan denk ik bij mezelf...maar mag er niet veel bij stil staan! kan belemerd zijn voor toekomst! toch?

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Loesje,

Laat het los. Christo was in het begin bij mij ook niet gelukkig. Daarom ook ben ik als de wiedeweerga aan mezelf gaan werken. Ik geloof dat onze dieren voor ons kiezen. Lila heeft jou gekozen - ze heeft het er kennelijk voor over gehad. :-) Het komt wel goed.

Dat van die behendigheid lijkt me leuk om alvast te gaan rondsnuffelen hoor. Gewoon even vragen bij de vereniging in kwestie of je langs de zijlijnen mag toekijken, dan krijg je vast de smaak te pakken.

groetjes

Linda.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**


Oh, wat fijn dat je de hond nu beter begrijpt... O-)
en al zo snel resyltaat zien... :-D

Petje af hoor,voor jullie...

Knap hoor, Esther en Nienke.. O-) ;-)

Heel veel succes, lieve groet, Ilja

honden page profiel loesjeloesje

honden foto van loesje

die behendigheid is lila een echte hond voor...we doen het samen wel eens...en ze vind geweldig!
ja we gaan ook samen naar hondenschool...en daar doen ze het ook en ik kan ind aan de zijlijn mee kijken...geweldig zo iets...winnen hoeft voor mij niet...zo ben ik niet in gesteld...zolang leuk is...kan goed tegen mij verlies...weet ik gelijk waar ik aan moet werken dan..gaat me trouwens om het plezier er van....dat vind ik belangerijker dan winnen...

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

ga eens naar een gedrachddeskundige vaak helpt dat :'(

honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy

honden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy

Succes en ga er voor!!!! Ik ben wel benieuwd hoe het verder gaat dus ik blijf je volgen O-)

Anoniem (Gast)

Ik zie dat het artikel al van een tijd terug is,maar als jullie nog geen oplossing gevonden hebben voor lila bel me dan.ik lees express niet teveel,omdat ik vooral voortga op de reacties van de hond.
haar gaan opsluiten in huis las ik ergens(terrariumhondje)dat is uiteraard goed bedoeld van die mensen,maar dat mag je zeker niet doen,want dan ga je dat zenuwachtige gedrag stimuleren,ze moet gewoon op een rustige manier leren omgaan met prikkels van buitenaf en ook in huis.veel honden hebben dit probleem,ze is nog niet om te zeggen een probleemhondje hoor,maak u maar geen zorgen!
vriendelijke groeten
krisje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lila te zenuwachtig, we zijn wanhoop nabij!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^