Vraagje over vers en natvoer.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Mijn schoonvader heeft nadat hij zijn Malthelze na 14 jaar moest laten inslapen vorige week Vrijdag weer een pupy gekocht.Dit hondje was opgevangen door een pleeg gezin daar hij erg verwaarloost was.Samen zijn we hem gaan halen om te kijken of onze Cismo er ook mee overweg kon,daar als pa weg is hij bij ons zal zijn.Dat gaat dus echt super goed.Nu wilde pa hem eerst hetzelfde geven aan voer als onze Cismo dus vers vleesvoer,maar wat doet hij nu hij geeft ook brokken tussen door en wil nu over gaan op brokken en Nat voer.Zijn oude hondje kreeg dat ook ....Wie kan mijn een tip geven dat vers voer beter is voor de kleine pup..Wij hebben al vanalles gezecht hier over maar hij doet toch zijn eigen ding...Hebben jullie nog tips wat hem kan overtuigen om alleen vers voer te geven.Want Rico vind het zelf heeeeel erg lekker..Groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vraagje over vers en natvoer." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Laat je vader hier eens kijken
http://www.voernatuurlijk.nl/Indexnl.html

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Dankjewel ik Kopier dit en neem het dan naar hem mee..Groetjes Anita.

honden page profiel Gerina, Timo en ZendéGerina, Timo en Zendé 3 doggies

honden foto van Gerina, Timo en Zendé

Waarom is vers voer beter? Timo krijgt zijn hele leven (1 1/2 jaar :-D ) al Royal Canin voor chihuahua's en hij is super gezond.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Hallo Gerina ik heb niks tegen brokken,maar hij wil nu brokken en natvoer gaan geven en volgens mijn heeft hij niks aan natvoer daar zit veel water in..En ik wil voorkomen dat hij vanalles door elkaar gaat geven want dat kan toch niet goed zijn.Cismo kreeg eerst ook brokken maar at die niet meer en hij had steeds ooronsteking en vanaf ik ver ben gaan geven nooit meer.Ik ben dus niet tegen brokken ieder voor zich zelf uit maken.Maar ik wil dat Rico gezond blijft.verder niks.Groetjes Anita.

honden page profiel hans masthans mast 3 doggies

honden foto van hans mast


vers vlees voer is ten aller tijden beter als brok,ook wat voor hond het is,of hij groot of klein is dat maakt niet uit,alleen als het voor kleine hondjes bestemt is moet je het fijner laten malen een hond is een canivoor weten we nog?dus een vlees eter van naturen en geen brokken eter,ik heb het op deze side al diverse keren verteld aan vlees zitten twee grote voor delen en dat is ten eerste beter voor de hond en ten tweede goedkoper voor de eigenaar,dus vlees voeren
















als













als je





























/

honden page profiel MexxMexx 3 doggies

honden foto van Mexx

Een voordeel is dat pups minder poepen en plassen op vers>> eerder en makkelijker zindelijk te krijgen.
Daarnaast stinken ze niet zo uit hun bekje :-p

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik geef onze honden 3 keer per week vlees voer Enegique en brokken van proplan.En ze doen het er prima op. :-)

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Spit deze site even helemaal door:

www.carnivoer.nl

honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus 3 doggies

honden foto van Suzan, Bo & Guus

Hoi Hoi,

Mijn honden krijgen eigenlijk alleen maar brokken. Puur om het feit dat ze niet over nat voer kunnen. Beide zijn ze erg gevoelig voor de gel die er om heen zit. Nou kun je bij de supermarkt vers vlees uit de vriezer halen. Het ziet er uit als een soort gehakt, maar is speciaal voor honden. Deze kun je in allerlei soorten smaken krijgen en is als ik me niet vergis 0.50 cent per bak! Dit meng ik altijd met droge brokken en die van mij genieten er echt van!! Ik beperk het altijd tot 1 a 2 keer per week.

Wat ik ze verder geef zijn kuipjes van de Albert Heijn. Dit is gewoon vlees met hééél weinig gel, ook dit meng ik met brokken, gaat super!!!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

laat je vader de site van ..lotgering.nl.. eens bekijken, daar staat waarom er vers vlees wordt gegeven, en ook hebben ze vers vlees voor pups. kant en klaar, kan je geen buil aan vallen.


www.lotgering.nl. :-D

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah 3 doggies

honden foto van Amber & Lootah

Of laat hem dit eens lezen... Erg interessant onderzoedk van een dierenarts ;-)http://www.icreo.com/student/Nl/eindwerk/Thesis-Erwin.pdf

honden page profiel ellisellis 3 doggies

honden foto van ellis

Zie hierboven twee goed informerende links over vers voeren. Ik ben ook over stag gegaan. Mijn hond is pas 6,5 maand, maar na verdiepen in brokken, ze kreeg Royal Canin, langzaamaan meer kvv gaan inslaan en zag haar smullen. Merk echt veel verschil, vacht ziet er geweldig uit, tanden (nog)geen tandsteen, oren altijd schoon, geen vieze ogen. En haar vacht, je ruikt niets, geen hondenlucht, geen stank uit bekje. Gezondheidsvoordelen toch wel duidelijk aangetoond in die stukken.
Brokje erbij, dan wordt toch een brok zonder graan aangeraden en geperst of gebakken, tja denk dat je gewoon naar de spijsvertering moet kijken welke de voorkeur heeft. Hier laat ze de brok staan als hele maaltijd. Heb ze in huis als beloninkje gooi ik ze weleens de kamer in, speelt ze ermee en eet uiteindelijk wel op. Wil wel Acana keer proberen, voor 1 dagje in de week ofzo.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Dank jullie wel voor al de fijne antwoorden.
Ik ga hem nogmaals proberen te overtuigen.
Zoals jullie misschien nog wel weten was Cismo ook een slechte brokken eter en had hij als pup steeds een oorontsteking ,vanaf z`n 8 mnd oud ben ik overgestapt op vers en eerlijk is eerlijk nooit geen vuil oor meer gezien en hij eet beter.Hij zou nooit een vreed zak worden maar dat hoeft ook niet hij eet.En verharen doet hij ook niet meer.En ook is hij spierwit zonder rode ogen of rode poten.Terwijl ik veel hondjes zie die echt rood zijn.Of dat aan het voer ligt durf ik niet te zeggen.Maar onze Cismo is nog steeds wit,ik haal zijn vers voor hem bij de ark van noa en die worsten zijn goed ,en hij vind ze erg lekker.En ik heb Rico de eerste week ook deze worst gegeven en ook hij had binnen nou tijd zijn bak leeg.Dus vind het jammer dat dat Pa hem nu alleen brokken en Ceasa geeft nat voer.Want dat nat voer is alleen water ,en gelukkig heeft hij een achter tuin anders was het echt moeilijk om hem zindelijk te krijgen.Maar goed ik ga me best doen voor dit hondje wat al een slechte start heeft gemaakt .groetjes Anita.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vraagje over vers en natvoer." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Helemaal trots op Olliver
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^