Laat een persoon altyd de hond(en) uit bij jullie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

haha zoals bij de meeste hier zorg ik voor onze sky, zowel de nachtdiensten *(puppy he die wil snachts wel heel graag nog even plassen!)* als overdag, alleen als ik even boodschappen doen ben en mn vriend is thuis dan laat hij sky even uit, als sky een ongelukje heeft en ik ben thuis dan mag ik het opruimen, ben ik er niet dan ruimt mn vriend het wel op O-) Hij vind de hond super maar dan wel het knuffelen stoeien en gek doen! het uitlaten, vooral als het regent daar begint hij niet aan! de hond is er ook echt voor mij, mn vriend gaat om 8uur de deur uit voor zn werk en is savonds half 7 op zn vroegst weer thuis.. ik werk zelf maar 3 uurtjes in de week en vond het wel heeeeel erg stil in huis, ben van huis uit altijd honden gewent.. dus vandaar dat we zijn gaan kijken voor een hondje! en hij vind sky helemaal super maar de zorg is voor mij, logisch ook wel toch ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Laat een persoon altyd de hond(en) uit bij jullie" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel AnnamariaAnnamaria 3 doggies

honden foto van Annamaria

We laten de honden in onze tuin uit om hun behoefte te doen, we hebben een ruime tuin met een kleine weide voor de pony en nog een stukje bos van 1000 vierkante meter.
Ze kunnen met zijn tweeën heerlijke rennen en spelen, maar Aiello vind het toch geweldig als er iemand meeloopt de tuin in, dan gaat hij helemaal los.
Als mijn man na 16.00 uur thuis komt gaan we altijd samen eerst een wandeling maken met de 2 honden, we moeten de wandelingen nog opbouwen voor Fynn 8 maanden oud nu.
Dan brengen we Fynn naar huis en lopen dan nog een uur met Aiello weer of geen weer.
Aiello kan helaas niet los, als hij iets ziet is hij weg en ik ben veel te bang dat hem iets overkomt, hij vergeet alles om zich heen als hij een vogeltje of zo ziet. Fynn loopt wel overal los waar het veilig is.

honden page profiel JulietteJuliette 3 doggies

honden foto van Juliette

Lupo is een echte uitslaper, dus de eerste wandeling doe ik rond 12.00 uur.
Ik ben dan al vanaf 9uur op maar krijg haar dan echt niet mee.

Vervolgens ga ik rond 15 uur voor een flinke wandeling (of mijn vriend als hij al thuis is)

Dan rond 19 uur een kort rondje (ik)

En rond 23uur de laatste ronde (mijn vriend)

In het weekend gaan we altijd samen flinke wandelingen maken.

Ik werk van thuis uit en mijn vriend heeft een eigen zaak waardoor hij ook heel flexibel is.

Het is hier dus elke dag weer een beetje anders, hoe het uitkomt!

Groetjes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Laat een persoon altyd de hond(en) uit bij jullie" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^