Tips gevraagd voor de eerste nacht van ons pupje bij ons thuis!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nnatasjaannatasjaa

honden foto van nnatasjaa

Wij krijgen overmorgen ons pupje, hebben op aanraden van de fokker een bench, een stevige standaart voor eten en drinken, wat veilig! speelgoed en uiteraard ruimte voor een krantje.. maar nu krijgen we ook tips over een warmtezak? boven in een doos/bench? bench is bij ons niet mogelijk omdat we een grote hebben voor een volwassen dalmaat *(de grootste bench die er te krijgen was hebben wij!)* heeft er iemand tips die ons kunnen helpen om de eerste nacht zo goed mogelijk door te komen? We hebben al wel een hoop gelezen, maar pers ervaring is natuurlijk altijd welkom!!
groetjes Natasja

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tips gevraagd voor de eerste nacht van ons pupje bij ons thuis!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jenny Max en ZoeJenny Max en Zoe

honden foto van Jenny Max en Zoe

De eerste nachten heb ik een kruik bij ZOE neergelegt, met een dikke sok er omheen :-D
Daar kon ze lekker tegen aan liggen, want in het begin zal ze haar moeder en Broertjes en zusjes wel missen!

Groetjes, Jenny

honden page profiel hatjehatje

honden foto van hatje

Hoi,

Toen wij onze pup kregen zijn we de eerste drie nachten (of in ieder geval 1 van ons :-) ) beneden blijven slapen. Hij durfde de eerste nacht nog niet in de bench, dus heeft hij op het dekentje geslapen wat we van de fokker mee kregen (zou ik ook altijd vragen, ivm de geur van het nest, voelt ie zich wat veiliger).
Maar de tweede dag hebben we hem zijn eten en drinken in de bench gegeven en daarna ging hij er vanzelf in. Overdag zijn we gaan trainen met alleen zijn. En na 3 nachten ging het goed. Wel naderhand weer even een terugslagje gehad, dus weer opnieuw trainen dus.
We hadden wel een klein bench van iemand kunnen lenen, dat was wel fijn. Als je alleen maar een grote bench hebt zou ik hem in ieder geval verkleinen, anders is het te groot en voelt dat te onveilig. En bovendien is het beter ivm zindelijkheidstraining.
Veel plezier met je pup hoor! LEUK!

honden page profiel  Martine, TG en Exor Martine, TG en Exor

honden foto van  Martine, TG en Exor

hallo, wat een leuke pup.
Onze TG sliep vanaf zijn eerste nacht in de bench, maar wel in onze slaapkamer, we hadden een fleesdekentje mee met de geur van mama en de broertjes en zusjes. Naar het schijnt is het ook geruststellend voor de pup om ons te horen ademen.
Hij heeft niks nie gehuild, ook de nachten daarna niet, wij hebben geluk gehad want ik heb al andere verhalen gehoord ;-)
Veel plezier met jullie nieuwste familielid.
grtjs, Martine

honden page profiel AnnamariaAnnamaria

honden foto van Annamaria

Vorig jaar september hebben we Fynn gehaald, hij was 8 weken oud toen. Hij slaapt sinds die tijd in een grote bench, met een stapel lekkere warme dekbedden erin.
Ik heb 5 nachten op een matras voor de bench geslapen, en daarna ben ik gewoon weer naar bed gegaan en heb nooit een piepje van hem gehoord tot nu toe nog niet. Had nog 2 metalen kruikjes, nog van toen de kinderen klein waren. Die heb ik met warm water gevuld met een doek er omheen, bij hem in de bench gelegd, daar ging hij altijd lekker tegen aan liggen.
Beneden bij de bench slapen, dat had ik nog nooit eerder gedaan, bij mijn andere puppen. Maar dan krijg je toch in meeste gevallen een jankpartij (waar ze ook niets van krijgen hoor), als je ze dan alleen laat.
Daar had ik nu geen zin meer in ook al, omdat mijn man en kinderen weer vroeg opstaan om naar werk en school te gaan.
De eerste nachten stak ik even een hand in de bench als hij onrustig was en dan viel hij weer lekker in slaap. En `s morgens vroeg ben je er meteen om hem uit te laten, zo is hij ook meteen zindelijk in de bench geweest.
Ik wens jullie veel geluk samen en geniet van jullie pupje, hij is zo weer "groot".
http://www.hondenpage.com/foto/foto/small6180.jpg

honden page profiel nnatasjaannatasjaa

honden foto van nnatasjaa

Heej
heel erg bedankt voor de reacties! T word nu wel heel spannend dat hij morgen komt:-D wil dat de eerste nachten natuurlijk voor hem zo prettig mogelijk zijn..
Onze bench past niet in onze slaapkamer, is bijna net zo groot als de klerenkast haha maar we vinden het wel belangrijk dat ie lekker de ruimte heeft.
hebben nu wel een grote doos gehaald op aanraden, een warmtezak en dan zetten we hem in de doos naast ons bed, een doek mee uit het nest is niet mogelijk want ze liggen op een vetbedje..
heel erg bedankt alvast!!

Groetjes Natasja

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tips gevraagd voor de eerste nacht van ons pupje bij ons thuis!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^