ik hou niet van mensen die hun hond opdringen naar mij toe!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

Soms erger ik me dood als ik de hondjes uit aan het laten ben O-)
je heb van dat soort type mensen die vinden dat ik hun hond leuk moet vinden.
komen ze aan meestal grote honden aan de lange lijn springen nog een keertje tegen je op je broek helemaal on der de blubber als je er wat van zegt zijn ze meestal nog boos!!!!!!
ja, het is een hond!!!!
Je kan honden ook goede manieren aan leren het eerste wat ik altijd doet is hond bij me houden en ze weten niet tegen mensen aanspringen.
Ik vraag me wel eens af wat voor types zijn dit nou?
Hou rekening met anderen doe ik ook ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik hou niet van mensen die hun hond opdringen naar mij toe!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Renée en OllieRenée en Ollie 3 doggies

honden foto van Renée en Ollie

Eens! Ollie heeft ook nogal de neiging om in een moddersloot te duiken en vervolgens met z'n gore poten tegen iedereen op te gaan springen. Ik vind dat heel vervelend, want ik vind dat mijn hond anderen niet tot last mag zijn! Tis er helaas wel lastig uit te trainen moet ik zeggen, maar ik ben er druk mee bezig en als het een keer voorkomt voel ik me echt rot..

Je hebt ook van die mensen die, als een hond op hun af komt rennen, even lekker door de knieën gaan en de hond tegen zich op laten springen. Laatst trof ik iemand die Ollie z'n poten in z'n handen nam en even flink begon te kroelen. Mijn vriend stond er bij, Ollie, LAAG! En die man liet gewoon niet los... Dus ik op een gegeven moment tegen die kerel van joh, mijn vriend hier staat een commando te geven, en u maakt het de hond onmogelijk dit uit te voeren, laat 'm eens los! Was die vent nog beledigd ook! vond het zo belachelijk..

honden page profiel Roxy , Bonky en DaisyRoxy , Bonky en Daisy 3 doggies

honden foto van Roxy , Bonky en Daisy

Ik hou bonky al bewust bij me als ik mensen nader want ik weet dat mijn boef graag tegen mensen op springt.
Ik kan me heel goed voorstellen dat het vervelend is als een hond zo tegen je op springt.
Ik probeer het mijn boef af te leren.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Ik kijk naar de persoon met de hond, heeft die de hond kort, doe ik het ook, word de hond vrijer gelaten, zal ik ook iets vieren. Kom ik een kind met hond tegen maak ik ruim baan, en ga aan de kant staan. Er zijn zat mensen die niet van dat opdringerige houden.

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

ik heb hier een hekel aan O-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mijn hond mag niet eens naar anderen lopen, en doet dat ook niet, heb zelf ervaren, dat grote honden dit minder doen dan kleine hondjes.

honden page profiel Kelvin, Monique en Kira & MilaKelvin, Monique en Kira & Mila 3 doggies

honden foto van Kelvin, Monique en Kira & Mila

Kira heeft ook die onhebbelijke gewoonte om tegen mensen op te springen die ze kent.
Ik probeer het d'r wel af te leren, maarja tis nog een pup, dus echt dat betreft luisteren doet ze nog niet, en gelukkig!!, meeste mensen hebben er begrip voor, en snappen gelukkig ook waarom ik het d'r wil afleren.

En ik heb het visaversa idem, opzich geen probleem mee, maar toch verbied ik een hond het om het te doen, voor de zelfde reden.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

eens.gelukkig is jazzy niet zo een springer en poppy leer ik het af.ik vind het zelf ook niet prettig om door een hond besprongen te worden dus dan moeten mijn honden dat ook niet doen bij andere mensen.ik neem kaasjes mee voor jazzy en poppy en zodra ze een poging wil wagen zeg ik laag en als ze laag blijft krijgt ze een stukje kaas.het lukt niet altijd maar ik blijf wel met haar oefenen tot dat ze het door heeft dat ze niet tegen andere mensen op mag springen.ze is bijna 9 maanden.


grt noor en een pootje van jazzy en poppy

honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady 3 doggies

honden foto van Nikita x Noa x Lady

Daar kan ik ook niet tegen. Nu Noa is een klein, schattig hondje en de meeste mensen vinden het niet erg als ze springt, maar ikzelf vind het niet kunnen, heb maar eens een witte broek aan in de zomer en er springt een hond met vuile poten tegen u aan, helemaal geen pretje!
Ook als ik ergens kom, zitten ze dadelijk aan haar. Dit hoeft ook niet en zeker niet zonder toestemming! Want heb anders helemaal niets meer te zeggen en doet ze haar eigen zin en dat kan niet! :-)

Pootje van Noa :-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik heb er ook een hekel aan als honden tegen je aan springen.Ik ben het mijn honden ook aan het afleren en het gaat al steeds beter. O-)

honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody 3 doggies

honden foto van Heleen, Brit & Cody

Ik ben het nu aan het afleren, maar het meest vervelend is nog als iemand zegt "ik vind het niet erg hoor" en haar door laat springen.

Zo leert ze het nooit!

honden page profiel Mirella en 24 hondenpootjesMirella en 24 hondenpootjes 3 doggies

honden foto van Mirella en 24 hondenpootjes

hm ik deel dit dan als enige tot nu toe niet ik wordt altijd juist zo vrolijk van honden die je blij gedag zeggen,en vind het dan altijd zo dom dat het niet mag van een baasje.springen oke,maar even gedag zeggen moet toch kunnen denk ik dan :-D

honden page profiel phrenyphreny 3 doggies

honden foto van phreny

o ja hihi boedha heeft er ook een handje aan om andere honden af te leiden als hun baasje wil dat er geluisterd word, want hij wil altijd heeel graag spelen, dan loop ik altijd snel met een rood hoofd door hihihi

maar vandaag had ik wel iets irritants,
ik heb gister te horen gekregen dat mijn onderste ruggenwervels niet vergroeid zijn (dat moet normaal dus wel) en een ruggenwervel is verschoven, en mijn ruggegraat is een beetje gedraaid (zeg maar als een krul) dus de dokter heeft gezegd dat ik mijn rug absoluut niet moet belasten voorlopig. oke dan moet mijn vriend maar elke keer mee wandelen tot ik er niet meer zoveel last van heb. maar heel af en toe gaat dat gewoon niet, zoals toenstraks dus, dus ik gewoon naar buiten met boedha en ik dacht ik loop gewoon een route waar we weinig kans hebben om andere hondjes tegen te komen, want hij trekt alleen als hij een andere hond ziet anders trekt hij helemaal niet. dus ik loop, loopt er zon vent met zijn hond achter me aan, dus ik loop de andere richting uit, loopt hij weer achter me aan dus ik zeg kunt u aub doorlopen ja maar hij wilt spelen zegt ie, dus ik zeg ja die van mij ook maar dat gaat nu even niet want ik heb het in mijn rug en ik ga hem niet loslaten naast een fietspad ben je gek ofzo. maarja ik vond het ook sneu weet je want ze wouden echt graag met elkaar spelen en ipv tot die vent gewoon doorloopt.. hhhh

honden page profiel MexxMexx 3 doggies

honden foto van Mexx

Heel vervelend!
Mexx mag van mij niet zomaar naar mensen en doet dit ook niet, andersmans hond mag best even komen snuffen, maar gespring en happen etc vind ik niet kunnen.
Dan moet je je hond aan de lijn houden.
Ik wandel namelijk geregeld met goede kleding in het bos (niet chic ofzo, maar wel waarmee ik daarna nog naar visite kan bv) en wil dan wel graag schoon blijven en heel.

Ik denk ook altijd, Mexx hoeft niet naar een ander want wat als die persoon bang is, wat als die persoon slecht ter been is etc.

Ook als mensen met hun hond bij je komt en die op de bank laten springen of op schoot nemen (hond gaat namelijk 9 van de 10x toch daarna op de bank). Dat doe je niet bij andere mensen thuis.

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden 3 doggies

honden foto van Gerdine van der Linden

Ik heb een hekel aan mensen die in hun goede pakkie in het park gaan lopen en dan gaan ouwehoeren over honden die hun kleding vies maakt.

Dan moet je maar niet in het park gaan lopen.
Mijn hond springt niet, maar ga je tegen haar praten kan je wel een poot krijgen, en heb jij een witte broek aan dan moet je maar gewoon niet tegen mijn hond praten.

Ik kan honden altijd tegen houden voor ze tegen me opspringen, gewoon weg draaien dan springen ze 9 van dde 10 keer niet meer. En springen ze wel ja jammer dan, ik heb mijn goeie broek niet aan in het park.

Maar als mensen naar me toe komen omdat ik hun hond leuk moet vinden, dan loop ik gewoon door. Zij bepalen jou acties toch niet..

honden page profiel SanneSanne 2 doggies

honden foto van Sanne

Goh, ik kan me hier nou helemaal niet aan ergeren! Ik loop in het bos om plezier te hebben met de hond(en). Dus trek ik oude kleding aan en mijn kaplaarzen en worden we soms lekker vies. Nieuwsgierige en springende honden zijn welkom, maar als de baas het niet wil dan respecteer ik dat natuurlijk. Ik leer mijn hond ook om niet tegen mensen op te springen.

Mensen hoeven mijn hond niet leuk te vinden, maar ik vind hem wel leuk. Met gewoon uitlaten zit hij vaak aan de lijn, in het bos moet hij lekker hond kunnen zijn. Dus nee, ik roep hem dan niet steeds bij me.

En je witte broek of nette outfit moet je m.i. niet aantrekken naar het hondenbos!

honden page profiel SaraSara 3 doggies

honden foto van Sara

Volledig mee eens maar,

Ik heb ook zo'n springer, en wil het haar afleren, ben er zelf ook niet van gediend, maar dat is buiten vreemden gerekend.
Hoe dikwijls ik niet te horen krijg, 'maar ik heb thuis ook een hond' (alsof dat alles goed praat), ' och, ik heb werkkledij aan, kan geen kwaad, ze is zo lief...' (nah? ja!) 'Och, ze ruikt enkel mijn hond...' (en dan?) , enz.... Het is om gek van te worden...

honden page profiel huskywomanhuskywoman 3 doggies

honden foto van huskywoman

Ben het ook wel met gerdine eens.
Tuurlijk mogen mijn honden niet tegen andere opspringen, maar als mensen over hun kleding gaan beginnen als ze in hondenparken lopen snap ik dat niet echt. ik bedoel honden rennen en als ze langs rennen en vies zijn kan het ook gebeuren dat en modder spatters op je kleding komt.
Of gaan ze dicht bij het water zitten, honden gaan zwemmen en gaan zich daarna uitschudden.

Daarnaast heb ik vaak meegemaakt dat mensen heerlijk broodjes gaan lopen eten en dan ook nog aan de honden laten zien etc. Vreemd hé dat de hond op springt, je daagt hem zelf uit.

honden page profiel Chantal_*_BinkyChantal_*_Binky 3 doggies

honden foto van Chantal_*_Binky

ja, eens!!

Ik hou Binky goed aan de lijn. Ik laat hem niet los, maar vind het soms wel prettig als ik Binky met een hond laat spelen. Maar dat zijn dan alleen zijn vrienden!

honden page profiel MoniekenButchMoniekenButch 3 doggies

honden foto van MoniekenButch

Mmmm andersom ook vervelend. Hou je je hond ( los of aan de lijn ) netjes bij je aan de voet Gaan mensen hem roepen, lokken met koekjes ( hebben ze kennelijk gewoon in hun zak ) of sturen hun kinderen zonder het eerst te vragen op mijn hond af.
Laats keek ik om zat er een kleuter van een jaar of 4 op de rug van mijn hond. Die wilde paardje rijden. Moet je voorstellen dat ik niet zo een lieverd had maar een hond die angstig is en dan gebeten had. Dan had ik het zeker gedaan.

honden page profiel els 2els 2 3 doggies

honden foto van els 2

Ach, om heel eerlijk te zijn kan ik er niet zo mee zitten. Mijn honden mogen het niet, en doen het ook niet, maar als een andere hond tegen mij opspringt, ook al is het met bagger poten, nee, daar maak ik me niet zo druk om. :-D

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik ken het probleem niet. Iedere hond mag even bij me komen buurten. Zolang ze maar niet op me gaan rijden.

Sinds ik brokjes in mijn zak heb ben ik ook heel populair bij andere honden. O-)

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo 3 doggies

honden foto van T & T  cockerduo

Ik heb helaas ook 2 hele blije honden. Als de mensen het niet erg vinden mogen ze wel ff gedag zeggen (al is dat een sprongetje) maar dan wel bij droog weer. Als het regent wil ik het niet, want dan hebben ze gewoon pieze poten. Zou ik zelf ook niet prettig vinden.

Ik heb geprobeert om Tara het springen af te leren, maar als mensen de hond iets gaan geven als hij springt, zal hij het een volgende keer weer zo proberen. Ik vraag ze weleens om niks te geven en dan moeten ze eerst keurig gaan zitten van mij.

Ik weet, er zijn methodes het springen af te leren. bij binnenkomst op kniehoogte een koekje aanbieden zodat ze niet springen en het staande op 4 poten aanpakken. Maar ja, ik zie meer mensen op straat dan bij mij binnen in huis.

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Wat voor types zijn dat?? :

Wat dacht je van type ik-ben-alleen-op-de-wereld!!!!

Ik word er bijna bang van hoeveel mensen tegenwoordig zo de deur uit gaan,zo de maatschappij in ,het verkeer in enz enz. :'(

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

ik zit er niet mee als andere honden mij komen begroeten en ja er springt er wel eens eentje tegen me op maar als ik ga lopen met de honden ga ik nooit in mn nette kloffie

Quinty wil wel springen niet bij iedereen maar bij de mnsen waarvan ze weet dat die koekies bij zich hebben

Mandy springt steeds minder die heeft meer aandacht voor de honden ipv hun baasjes

honden page profiel debbie & zoedebbie & zoe 3 doggies

honden foto van debbie & zoe

ik vind het geen probleem als andere honden mij komen begroeten, maar ik probeer wel te voorkomen dat ze gaan springen. niet voor mijn nette broek, maar omdat ik niet wil dat de baasjes daarna nog meer hun best moeten doen om zulk gedrag eruit te trainen. zoe springt niet en dat sta ik ook niet toe. als mensen haar willen begroeten vind ik dat prima, maar ik waarschuw ze wel altijd van tevoren dat ze vieze poten heeft. als ze dat niet erg vinden dan vindt ik het ook prima. want ook al springt zoe niet, ze kan natuurlijk altijd een vieze poot hebben.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik hou niet van mensen die hun hond opdringen naar mij toe!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Plekken, wondjes op zijn tong.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^