Wie helpt mij: onderzoek gedragsproblemen broodfokhondjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!!

honden foto van Dobber!!!

Beste mensen!

Met toestemming van het MODteam wil ik hier een oproep doen.

Voor school doe ik een onderzoek naar de gedragsproblemen van broodfokhondjes. Ik ga daar boeken, andere onderzoeken, artikels, tv-uitzendingen etc. in verwerken. In het onderzoek worden ook verschillende interviews/enquetes opgenomen met mensen die een hondje uit de broodfokkerij hebben gehaald en hun ervaringen willen vertellen.

Deze interviews zijn heel belangrijk want hierdoor word het onderzoek ook persoonlijker en belicht ik het van meerdere kanten. Dus hierbij wil ik degenen die een hondje uit het broodfokciquit hebben gehaald vragen om mee te werken aan dit onderzoek. Wil je meewerken: PB me dan even! De interviews zullen wat uitgebreider zijn dan de enquetes. Die laatsten kun je gewoon zo invullen, een interview zou waarschijnlijk even persoonlijk of telefonisch gaan.

Dus:
Heb je een pup/volwassen hond uit de broodfokkerij en wil je meewerken aan een interview of enquete, stuur me dan een PB en dan neem ik contact met je op over een eventueel interview.

In die PB zet je even dit stukje:

Naam eigenaar:
Naam hond (en):
Leeftijd hond:
Op welke leeftijd (vermoedelijke leeftijd) gekregen:
Welke problemen heeft de hond (hebben de honden):
Wat hebben jullie er al aan gedaan/geprobeerd te doen:


Ik bepaal zelf welke verhalen ik ga gebruiken voor een enquete en welke voor een interview. Niet elk verhaal is geschikt voor een interview en andersom ook dus ik bekijk de verhalen individueel.

In eerste instantie is het gewoon een schoolonderzoek, dus zal het niet gepubliceerd worden. Tenzij ik zelf het gevoel heb dat er dingen boven water komen die belangrijk zijn. Maar dat publiceren zou alleen met toestemming van de geinterviewden/ge-enqueteerden zijn.

Dit topic gaat op slot gezet worden door de MODjes omdat we geen hele discussie willen waarin namen etc. genoemd worden. Vandaar: reageren via een PB. De MODjes gaan dit topic regelmatig even omhoog halen dus ik hoop dat er genoeg mensen mee willen werken.

Alvast bedankt iedereen!!!

Ps. Echt alleen reageren als je mee wilt werken of als je iemand kent die misschien mee wil werken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie helpt mij: onderzoek gedragsproblemen broodfokhondjes" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: wandelen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^