Heeft jullie hond veel gesloopt toen ze nog pup waren???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel  3 doggies

honden foto van

Geloof het of niet maar hier is nog nooit iets aan materiele dingen door de pups gesloopt. Wel heeft Ayse (6 maanden oud) in het begin een paar kippen gesloopt. Bora toen zij net hier was twee konijnen en een kip. Kan alleen een struik. Dat is het voordeel van je honden buiten houden O-) ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Heeft jullie hond veel gesloopt toen ze nog pup waren???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

gesloopt?

jajajajaja, de tafelpoten, stoelpoten, twee bankstellen,honderd stuks kinderspeelgoed, randen van de keukenkastjes enz. enz.

maar ja, ik wist niet beter hè tien jaar geleden. het was deeerstehond die ik zelf op moest voeden.
nu wel hoor, ik heb ook een bench tegenwoordig(geen hond meer,dat niet).

dus mijn laatste pup sloopte niets, maar de collie die ik had? vreselijk! maar 't was toch een schat hoor.
je gaat wel extra veel houden van een hond die zoveel kost, al is het alleen maar om de prijs, dat was wel enkele duizenden.haha

fijn weekend allemaal
jolanda

honden page profiel Jeannette Jeannette 3 doggies

honden foto van Jeannette

Het is dat ik er geen trauma aan overgehouden heb... Mijn eerste Herder heeft letterlijk alles gesloopt wat ze kon grijpen in de soms 3 min. dat ik weg was. Ze vrat zelfs aan de steenstrips langs de schouw! Maar toen was ik nog dwars en geloofde ik niet in de bench.. Nu zweer ik er zeker de eerste 1,5 jr bij. Want, voorkomen is beter dan genezen laat ik maar zeggen. Lux "knuffelde" wel eens sporadisch een pluche beer. Maar het liefste pikt hij een sok van mij en legt 'm op zijn kussen om er heerlijk bovenop in slaap te vallen, terwijl hij de sok tussen zijn voortanden heeft, heel zachtjes. Joep heeft het voorzien op RUBBER. Never nooit iets kapot gemaakt, maar zodra er rubberlaarzen o.i.d. in de buurt zijn..

honden page profiel Yuki & ShadowYuki & Shadow 3 doggies

honden foto van Yuki & Shadow

shadow sloopt zijn eigen kussen
dat is eigelijk de enigste dingen die hij sloopt,
verder zijn knuffels, maar dat mag, is van hem.

honden page profiel 3 doggies

Het heeft hier vanavond weer gesneeuwd...
Rond de Kerst had Jazz een grote knuffel gekregen van één van de verkoopsters van Pet's Place, die ligt nu als een leeg omhulsel op de bank. Ik heb net voor sneeuwschuiver gespeeld...... ;-)

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Shita heeft een keer de knuffelpantoffels van mijn vriend, genaamd pan en toffel te pakken gehad en heeft daar de neuzen van opgescheurd.
Ze had net als de andere honden nog nooit wat kapot gemaakt,maar daar zat ze met een hele tevreden kop genoegelijk op te kauwen.En ze keek ook zo trots op toen mijn vriend uitpiepte dat dat zijn sloffen waren,echt zo van "zie nou dan wat ik gevonden heb,vind je dat niet geweldig!!" dat mijn vriend zijn verlies maar manmoedig heeft gedragen en ze met gaten en al eerst nog even aan zijn voeten heeft gedaan.
Maar de verdrietige blik van Shita kon hij niet verdragen,dus heeft hij ze maar ingeleverd bij haar :-D

Verder heeft ze nooit meer wat kapot gemaakt.

Groetjes Marianne

honden page profiel AngelAngel 3 doggies

honden foto van Angel

Hoi,

Ha,ha. Ja, als er hier iets kapot is dan vragen wij aan elkaar wat was er ook alweer leuk aan een hond?! Ha,ha.

Onze 1ste herder Tabor heeft minimaal gesloopt. Alleen 2x aan een deurpost en wat behang eraf getrokken. Maar deze zat niet in een bench. Dus was het eigenlijk onze fout...

Tja Wodan sloopt alles wat hij te pakken kan krijgen. Teveel om op te noemen eigenlijk. Mijn bank wordt ook met de dag mooier! Ha,ha. En dit alles in enkele minuten. Gelukkig hadden we besloten dat we bij deze hond een bench zouden gebruiken. Anders had er alleen nog maar fundering gelegen, Haa,haa

Gr Angel.

honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy 3 doggies

honden foto van Rhianne + Falkor & Joy

Falkor leefte zich uit;-) Inderdaad wat Kaily ook heeft gedaan. Maar ook foldertjes gepakt, die niet hoog genoeg lagen. Waxinelichtjes, pennen. Maar ook 2 planten. 2 paar schoenen (1 van mij, 1 van Erik).
Op't moment vind ik het niet zo leuk, maar nu agja het hoort erbij. Als wij dan thuis komen hem ook niet bestrafd,want dat weet hij toch niet meer, alleen op het moment zelf.
En ja, speeltjes heh.

Voor de rest is hij een heerlijke hond, heel braaf en gezellig!!

Groetjes,

honden page profiel aadjeaadje 3 doggies

honden foto van aadje

uhm...miss weten jullie nog dat Syco mn eene tel heeft gemold paar weken terug ja hoor het monster is weer bezig geweest :'(
nu mn nieuwe tel!haha

en lag op de EETTAFEL!!!!!!!!

wat heeftie toch met telefoons!!!!!! O-)

honden page profiel JulietteJuliette 3 doggies

honden foto van Juliette

Hier wordt er niets gesloopt.
Er liggen zelfs draden van de internetverbinding door het huis waar Lupo héél voorzichtig en oplettend overheen stapt O-)

Toen ze pup was heeft ze 1 keer een oude slipper te pakken gehad. Verder sjokt ze rond met mijn ondergoed en sokken, maar alleen maar om te verzamelen in haar mand.

Haar speeltjes heeft ze zo nu en dan wel kapot, maar dat mag, het zijn haar speeltjes.
En kapot is kapot, dan gaat het weg en komt er voorlopig geen nieuw! :'(

Verder kunnen we hier het eten op tafel leggen, in haar mand of voor haar neus, maar ze neemt het pas als ik zeg dat het mag.
Zelfs als ik een kaasplateau (wat over was na een borrel en ik was te lui om het op te ruimen) op tafel heb staan open en bloot en ik ga een uur weg, dan nog komt ze er met geen pootje aan!

Ongelooflijk, niet getraind, nooit gestraft, maar ontzettend gehoorzaam!

Liefs, Juul

honden page profiel

Dat is knap: eten voor de neus en nog niet toeslaan! Hier zou de kaas mét plateau naar binnen gaan, als het aan Jazz lag ;-)

honden page profiel JulietteJuliette

honden foto van Juliette

Haha Martie! :-D :-D :-D

Ja, begrijpelijk ook!
Snap ook niet goed hoe Lupo heeft begrepen dat dit niet mag. Het is ongelooflijk. O-)
Moet zeggen dat ik haar ook niet bewust uitdaag hoor, want ze zal zich vast schuldig voelen als ze het eens niet heeft kunnen weerstaan.

Ik heb met het ja/nee spelletje haar geleerd dat ze pas iets te eten mag nemen als ik zeg: pak het maar.

Eerst met kaasjes in mijn hand, daarna met kaasjes op de grond en op haar neus.
Als laatste zelfs kaasjes die ze al in haar mond had, maar pas mocht doorslikken als ik het zei (het is net een circushond) :-D

Dit heeft ze blijkbaar zelf gelinkt aan eten op tafel dat ze kan pakken, maar niet mag tot ik het zeg.

Het is overigens niet zo dat ze altijd haar eten in haar bekje houdt totdat ik zeg dat ze het mag doorslikken hoor!
Ze begrijpt heel goed wanneer we dat spelletje spelen en wanneer niet.

Maar het is wel heel makkelijk voor als ze iets op straat tegenkomt!

Toen we haar een aantal maanden hadden kwamen we ineens op straat een grote hoop rattengif tegen: ik zag het te laat en wist niet of ze er al iets van had gegeten!! :'(
Terug naar huis gerent en twee eetlepels zout bij haar naar binnengeduwd waarna de hele zooi er weer uitkwam. Géén rattengif gelukkig!

Maar tegenwoordig door het spelletje wat ik haar heb geleerd hoef ik nooit meer bang te zijn dat ze iets eet van straat!

Liefs, Juul

honden page profiel anetteanette

honden foto van anette

Kelly onze eerste hond heeft nooit wat stuk gemaakt.
Bram de tweede hond knabbelde graag aan de muren en heeft de railing van de trap kapot gebeten. Daar is het gelukkig bij gebleven. Maar Jane de jongste die is nu net 1 jaar en die sloopt alles als zij maar even de kans krijgt. :'( Zelfs de jonge bomen en struiken in de tuin zijn niet veilig bij haar.

honden page profiel

Ik heb 3 sharpei's op dit moment en ze hebben nog nooit wat gesloopt. heb ook andere honden gehad groenendaler ook nooit wat gesloopt,mastino napoletano en die heeft ook nog wat gesloopt.

honden page profiel AnitaAnita

honden foto van Anita

Spike heeft gelukkig nog nooit iets gesloopt! :-D

Groetjes, Anita.

honden page profiel louiselouise

honden foto van louise

vuitton heeft nooit niets gesloopt,louise wil altijd de voegen uit de stenen halen,ze zit dan maar te graven of er ligt iets onder,verder helpt ze graag mee in het huishouden,als ik ga dweilen hangt ze in de dweil,verven vind ze ook super,ze steelt de borstel,hangt met haar snuitje in de verfpot en trapt dan nog in verf die op de grond gevallen is,ook schroevendraaiers steelt ze en schuurpapier en alles beland in haar nestje,denk dat ze aan het sparen is voor later :-D :-D :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Heeft jullie hond veel gesloopt toen ze nog pup waren???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^