voel me rot,om mn kleine grote meid!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Allereerst, jou hond Luna is uiteindelijk toch maar weer een geluksvogel dat zij jou als baas heeft gekregen. Een betere baas had zij zich niet kunnen wensen. Wat in het verleden is gebeurd, maak jij voor een heeeeeel groot gedeelte weer goed. Je bent een Kanjer.

Onze vorige hond Laska, heeft ook kristallen gehad. Blaasgruis. Zijn nieren waren zichzelf aan het vergiftigen en als er niet ingegrepen was had hij het niet overleefd. Nadat blaasgruis was vastgesteld heeft hij een antibioticakuur gehad. En toen overgegaan op speciaal voer SPECIFIEK. Hierin zaten geen eiwitten en voorkwam (opnieuw) blaasgruis/kristallen. Naast het speciale voer mocht Las helemaal niets meer. Moeilijk, want wij hadden nog zeer kleine kinderen. Wanneer Las teveel kreeg, ging hij van zijn stokje, dus we probeerden wel zoveel mogelijk het te voorkomen.
Uiteindelijk heeft hij nog 10 jaar geleefd op dit voer. Dus....de moed niet opgeven, hoor!
Een dikke knuffel voor Luna en jou, je bent een topper, echt waar!!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "voel me rot,om mn kleine grote meid!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

zal met DA overlegen vrijdag!
ook de vita C, zijn dat trouwens de vita C voor mensen?
heb je ook verschillende vita C trouwens..wisten jullie dat?
ik voel me schuldig omdat ik niet eerder ingrepen heb,ook al wist ik niet beter...toch voelde het niet goed...daarom heb ik anderen DA opgezocht! en resultaat! luna kon ook andere voer krijgen uit de winkel...maar op dit moment is ze te ziek en beter om die dure voer van de DA te kopen...over 6 maand die andere voer dus...waarvan ik naam kwijt ben haha komt goed...dame begint meer uitdagende worden..dus aan betere hand haha..ik moet nu af en toe meer optreden, lachen...hehe meisje word weer gezond...na leven ongezocht te moete hebben leven...ongeveer 2 jaar zo wie zo.mogelijk haar hele leven voor ze bij ons kwam! ze woont sinds ergens sinds oktober ongeveer bij ons! en is een dotje, straks weer lekker fietsen,lange ritjes houd ze niet vol en we doen rustig aan af en toe ff stoppen snuffelen en plassen haha en dan weer verder zo gaan we half uurtje rond en thuis gekomen is ze bekaf..dat ze zelf ligend gaat eten haha.
zelf na wandeling van 1 uur door bos heen was ze finaal kapot, ze kon niet meer uit de auto...bos was 10 min rijden van huis! ze was zo moe haha en dat voor een HUSKY,zal ff die enne foto op zoeken en erbijplaatsen...tot zo

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes


geen scherpe foto,maar wel geweldig...na zo heerlijke wandeling met zn alles samen iets lekkers eten...liefdotje

honden page profiel NikaNika

honden foto van Nika

:'(
Gelukkig heeft ze het nu goed getroffen. Vanaf nu alleen maar vooruit kijken en genezen.

honden page profiel LiesbethLiesbeth

honden foto van Liesbeth

Ik kan me goed voorstellen hoe je je voelt, hoe erg je het vindt voor Luna en hoe jammer dat je er nu pas achterkomt. Maar zoals je schrijft komt ze er langzaam bovenop.

Ze ziet er uit als een beminnelijke Husky, lief koppie. Je hebt je over haar ontfermd, ze heeft het nu goed bij jou.

Ik hoop dat ze weer helemaal opknapt, een lange tijd te gaan.

Liefs, en een knuffel voor mooie Luna.

honden page profiel SaraSara

honden foto van Sara

JIj moet je niet schuldig voelen. Je bent met har naar de DA geweest, die zou zich schuldig moeten voelen dat hij haar niet fatsoenlijk onderzocht heeft. Jij bent met haar naar een andere DA getrokken omdat je het zaakje niet vertrouwde. Jij hebt gedaan wat je kon, jij bent geen DA, dus als die ons wat vertellen, waarom zou je het niet geloven.
Ik hoop dat Luna gauw aan de beterhand is, dat het nieuwe voer snel helpt en dat ze alsnog volledig geneest. Ze heeft bij jullie een gouden thuis gevonden en ik wens jullie toe dat jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten.
Sterkte!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "voel me rot,om mn kleine grote meid!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ze is weg...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^