waar heb jij je hond(en) vandaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OpgehevenOpgeheven

honden foto van Opgeheven

Bram komt bij een chihuahua fokker vandaan, waar we eerst een paar keer zijn wezen kijken.

Bentley komt van een boerderij, waar we ook een paar keer geweest zijn. Bij Bentley vond ik het vreemd genoeg 'fijner' dan bij Bram. De boerin in kwestie haalde namelijk d'r kinderen erbij (en de pups vonden dat geweldig!), mam liep los rond en was zeer vriendelijk, en meer van dat soort kleine dingetjes die mij een VEEL beter gevoel gaven dan thuis bij de fokker!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waar heb jij je hond(en) vandaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hoi hoi,

Ik zie dat ik nog nog geen reactie geplaatst heb. Onze Flos heb ik 15 jaar geleden gekocht bij een boer en wel voor 50 gulden! :-D Hij is ontstaan uit een perongeluk nestje:-D Mijn zus had destijds het zusje van Flos gekocht. Ik was net samen gaan wonen en ik kon niet zonder hond. Dus ik moest en ik zou ook een pupje aanschaffen...Thuis had ik Denise (Franse basset), maar zij kon niet alleen blijven en ik studeerde nog toen ik samen ging wonen en was daardoor toch "soms" naar school O-) O-) Denise bleef dus bij mijn ouders :'(Zij kwam overigens van een erkende fokker...

Na 5 maanden heb ik bij Flos een gladharige Foxterriër gekocht. Hij kwam van een fokker vandaan, maar we hadden geen stamboom bij hem. Was destijds wel mogelijk, maar dan moest hij langer in het nest blijven ivm de tatoeage....Uiteindelijk is Buster 13,5 jaar geworden.

Vorig jaar hebben wij Morris gekocht. Hij komt via de rasvereniging bij een erkende fokker vandaan. Zijn papa is europees kampioen en zijn mama in ieder geval Duits kampioen. Die titels zeggen mij niet veel, want ik heb Morris aangeschaft als huishond en loop dus ook geen shows met hem...

Groetjes Monique

honden page profiel NoppertNoppert

honden foto van Noppert

Onze Hollandse Herder hebben wij via Marktplaats, zijn bazinnetje was zwanger, woonde heel klein en had geen plaats meer voor hem. Wij wel O-)

Droppie komt van een kennis, die had per ongeluk een nestje jonge hondjes en daar hebben we er eentje van gekregen.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Hey,

Biko komt uit een ander gezin.
Daar waren nog al wat jonge kinderen, waar Biko ook mee opgegroeit was. Maar het werd lastig toen er vriendjes en vriendinnetjes over de vloer kwamen en zich bij en op Biko wilde 'storten' vooral als hij in zijn mand lag.
Biko houdt daar niet van, die heeft echt behoefte aan zijn persoonlijke ruimte, wat hond eigen is en vooral Australian Shepherd erg kunnen hebben.

Biko is toen aangemeld bij de 'Australian Rescue vereniging' en daar heb ik hem dan weer gevonden.
Biko was drie toen hij bij mij kwam en was gewend overdag veel in de tuin te liggen en 's avonds met de baas bezig te zijn. Naar een vrouw had hij duidelijk nog nooit geluisterd..
Het duurde wel een paar weken voordat Biko mij enigszins serieus ging nemen en merkte dat met mij bezig zijn toch best wel de moeite waard was ;-) :-)

Nu kan mijn vriend zeggen dat Biko op zijn plaats moet, maar dan kijkt Biko mij aan en als ik dan knik of zeg 'plaats biko' dan doet hij het, anders niet :-D.
Vind mijn vriend niet leuk, ik stiekem wel ;-)

Groetjes!

Margje

honden page profiel

Guide komt uit haarsteeg heb ik op 28-04-06 gehaald.
Guide is geholpen.

Gangster is bij mij geboren op 11-07-06, zijn moeder was van mijn huisbaas, ik heb het nest groot gebracht, en hem aangehouden en hij is geholpen.

Hierna volgde in sept 07 Glenn, omdat ik in de toekomst wou gaan fokken, wou ik een hond met stamboom.

Febr 08 kwam Gwendell, een herplaatser van toen bijna 4 jaar.

Bonita volgde aug 08, zij komt bij een bc kennel vandaan, en met haar wil ik in de toekomst als alles goed is qua gezondheidstesten ook fokken.

Wie de volgende wordt, ja dat is nog even afwachten ;-)

En toen ik bij mijn vriend ging wonen, sloot mijn roedel zich aan bij Sasha een Border uit Heeswijk Dinthel geboren in 06.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

hoi
bij mij begin ik met de oudste engelse staff,escobar van de buren bij ons terechtgekomen toen het dier tot zijn 10 maanden in binnenhuiskennel heeft doorgebracht,en is nu 11 jaar ,syko is nu 10 jaar en vanaf zijn 3 jaar bij ons is een malthezerke,en die wouden ze laten inslapen nadat de mensen concierge gingen worden en 2 kanjers van honden hadden gekocht voor de waak en die beten naar de malthezer,dus moest die maar dood,alle 2 zonder stamboom,van escobar weet ik wel zijn verleden ,dat hij komt van klein nestje particulier.en dan 3 yorkies ,hermientje gekocht bij ignatas home ,was op zoek naar kleine teef ,en ze daar gevonden,was liefde op het eerste gezicht toen ik haar zag.ze is nu 10 maand en heeft stamboom.
dan kwam ons hannah nadat ik op zoek was naar een gezelletje voor hermientje,we waren op de dogshow en hebben daar kennis gemaakt met een hele erge lieve mevrouw die een vrij grote yorkshiere kennel heeft galop du globe,wij vroegen haar of ze ons iets liet weten wanneer ze een teefje beschikbaar had,en kort daarna zijn we hannah gaan halen,met stamboom ook hannah.
en toen we de papieren gingen halen voor hermientje zat daar bij de hobbyfokker wel aangesloten bij erkende rasvereniging,een verwaarloosd gevalletje dat was teruggebracht naar de kennel door haar huidige baasjes,luka,zonder stamboom,toen ik haar zag dacht ik die wil ik 2 de kans geven,en we hebben ze mogen meenemen aan matige prijs van de fokkster omdat ze volledig vertrouwen in ons heeft hoe we omgaan met de hondjes,normaal had ik gezegd geen hondje meer te kopen zonder stamboom,maar hier wisten we wel vanwaar ze vandaan kwam.dus zo zijn we aan de woefen geraakt,

honden page profiel cinta 4 shihtzucinta 4 shihtzu

honden foto van cinta 4 shihtzu

leuk verhaal brigitte :-D !
Achilles zal zich vast prima vermaken bij jou :-)

mijn hond komt van een particulier.
ik weet niet meer waar maar ik weet nog dat ik een advertentie op MP had geplaats dat ik een hond zocht, Maakte me niks uit hoe oud als maar gezond was enzo.
ik had toen ook in asiel gekeken, maar daar zat geen geschikte hond bij.

ik kreeg toen een leuk mailtje dat ik een pup mocht uitzoeken voor 80 euro, terwijl ze eingelijk 250 euro kostte.

ik heb er niet bij nagedacht dat het een broodfokker kon zijn en dat het zieke pups kunnen zijn.

gelukkig was ze kerngezond en ze is zown lieverd :-D

(nu let ik natuurlijk wel beter op voor de zekerheid)!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waar heb jij je hond(en) vandaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^