IEIEK! prozac voor honden??????

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Gisyteren op de belg1 een programma over Gestresste honden in de USA, die steeds vaker prozac voorgeschreven krijgen. Ik heb met open mond zitten kijken. Wat een idioten???? Als tegenhanger Ian Dunbar die met opvoeden (wat eigenlijk normaal is) veel betere resultaten haalt. Waar moet het naartoe als je een hond hebt die geen hond meer mag zijn en dan prozac geeft!WOrdt dat hier ook gedaan?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "IEIEK! prozac voor honden??????" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ellen & zinoellen & zino 3 doggies

honden foto van ellen & zino

heb het ook gezien, ze gingen wel ver. en dan die zussen met hun poedels, als ze hun gedrag tegenover de honden zouden veranderen, zal hij ook wel veranderen maar elke keer pakten ze de hond op en troosten, ja hallo!!!! ga je mij niet vertellen dat ze een gt hebben ingeschakeld!!!
maar het is natuurlijk ook weer amerika he!!!! speciale mensen daar ;-)!!!! O-)

honden page profiel Haike & AchaHaike & Acha 3 doggies

honden foto van Haike & Acha

Ja heb het ook gezien, echt te gek voor woorden!!!


honden page profiel Evi * MayaEvi * Maya 3 doggies

honden foto van Evi * Maya

ja heb er ook van gehoord maar heb het niet gezien, spijtig had het graag gezien

honden page profiel de belsde bels 3 doggies

honden foto van de bels

ik heb de reportage niet gezien, maar anti depressiva worden inderdaad ook wel voorgeschreven hoor (in belgie dan) MAAR... niet omdat de hond "depresief" is want dat is een diagnose die een "normale" dierenarts nooit zal stellen. Het wordt bv soms wel voorgeschreven bij honden die agressief zijn door angst, dus als middel voor gedragsstoornissen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wordt hier ook gedaan, erop tegen ben ik niet, vaak zijn het wat angstige honden die eigenlijk geen leven hebben zo, ze worden er wat rustiger door en relaxter. zomaar geven ben ik geen voorstander van, en vind wel dat er goed naar gekeken moet worden , voor dat alsnog gegeven wordt natuurlijk.

er is zelfs een voer waar prozac inzit. welk ? eerlijk dat weet ik niet meer, maar het was voor een hond die zeer angstig was van geluiden, en ja dan ben ik er zeker voorstander van, want zo,n hond heeft ook geen leuk leven.

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Ja maar dan toch wel als je eerst al het andere geprobeerd hebt toch? In die reportage zag je dat ze daar gewoon meteen dat middel voorschrijven terwijl zoals Ellen al zei, meestal zie je meten waar de angst vandaan komt. Omdat de baasjes niet snappen wat voor dier ze in huis hebben gehaald.

Als het via de 'gewone' weg niet meer lukt, ja oke, dan kun je dat proberen. Maar toch niet als eerste. Althans, ik zou eerst nar een GT gaan

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "IEIEK! prozac voor honden??????" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^