Aangeboden: Nagenoeg volle zak Sanimed nierdieet voor hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EsterEster

Door het overlijden van mijn allerliefste maatje: Parson Jack Russell Bas, zit ik met een nagenoeg volle 12.5 kg zak Sanimed Renal Liver/Stones nierdieet, die ik voor een schappelijk prijsje hoop te kunnen verkopen.

 

Aangezien dit voer behoorlijk duur is (€70) en daardoor vanwege mijn uitkering altijd lastig te bekostigen, zou het heel fijn zijn als ik de zak via deze weg nog kwijt kan raken voor pakweg de helft van de prijs.

 

Advertenties op Facebook en Marktplaats hebben tot nu toe helaas geen reacties opgeleverd en toen ik bij toeval op dit hondenforum terecht kwam en een 'vraag en aanbod' hoekje zag, dacht ik: kan het allicht proberen. Het voer is op te halen in Gorinchem.

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

*Misschien in overleg bij een dierenwinkel een briefje ophangen.

*Stel dat je het helemaal niet kwijt raakt....er zijn ook dierenvoedselbanken, misschien willen die het wel hebben.

Maar dan krijg je er geen geld voor.

 

Sterkte met het verlies van je hond.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ester, heel veel sterkte met het verlies van je hond...hoop dat je het kan verkopen voor een goede prijs, ik heb geen hond met nier problemen maar wie weet heeft iemand hier interesse....sterkte jij..     misschien kan je dierenarts bemiddelen ?

honden page profiel EsterEster

" Ester, heel veel sterkte met het verlies van je hond...hoop dat je het kan verkopen voor een goede prijs, ik heb geen hond met nier problemen maar wie weet heeft iemand hier interesse....sterkte jij..     misschien kan je dierenarts bemiddelen ? "

Dank je voor je berichtje. Heb 't er erg moeilijk mee, hij was echt alles voor me, heb de laatste twee jaar ook voor hem 'gemantelzorgd' omdat hij met meer dingetjes wat meer hulp nodig had. Op het laatst ben je dan alleen nog maar met je hondje bezig en valt er zoveel meer weg dan het dier alleen zodra hij komt te overlijden. Ik heb gedacht om de dierenarts te contacteren maar ik zit sinds kort bij een andere en vind dat ergens dan ook weer een brutale vraag. Die verkopen uiteraard gewoon liever zelf het voer wat ze in de praktijk hebben staan in plaats van dat van iemand anders. :(

honden page profiel EsterEster

" *Misschien in overleg bij een dierenwinkel een briefje ophangen.
*Stel dat je het helemaal niet kwijt raakt....er zijn ook dierenvoedselbanken, misschien willen die het wel hebben.
Maar dan krijg je er geen geld voor.
 
Sterkte met het verlies van je hond. "
 
Dank je Willemijn. Naar een dierenvoedselbank ook gekeken maar die zitten hier niet in de buurt. Briefje ophangen bij dierenwinkel heb ik weleens gedaan voor iets anders maar dat leverde uiteindelijk ook geen reacties op.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Dank je voor je berichtje. Heb 't er erg moeilijk mee, hij was echt alles voor me, heb de laatste twee jaar ook voor hem 'gemantelzorgd' omdat hij met meer dingetjes wat meer hulp nodig had. Op het laatst ben je dan alleen nog maar met je hondje bezig en valt er zoveel meer weg dan het dier alleen zodra hij komt te overlijden. Ik heb gedacht om de dierenarts te contacteren maar ik zit sinds kort bij een andere en vind dat ergens dan ook weer een brutale vraag. Die verkopen uiteraard gewoon liever zelf het voer wat ze in de praktijk hebben staan in plaats van dat van iemand anders. :( "

Zorgen om je vriendje, is heel zwaar en je laat er veel voor schieten...hou het topic hoog er zijn hier wel leden die een hond hebben met een nier probleem en het merk van de brokjes is uitstekend...wie weet.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ester, wat Petra aangeeft, dierenwinkel vragen of zij iemand weten....proberen waard....misschien kom je vaak in en bepaalde dierenwinkel, vragen kost niets.....bij een supermarkt zie je ook vaak een aanbod bord...ook proberen.

honden page profiel EsterEster

" Ester, wat Petra aangeeft, dierenwinkel vragen of zij iemand weten....proberen waard....misschien kom je vaak in en bepaalde dierenwinkel, vragen kost niets.....bij een supermarkt zie je ook vaak een aanbod bord...ook proberen. "
Er zit hier maar één dierenwinkel in mijn woonplaats en daar ben ik al heel lang niet meer geweest, simpelweg omdat ik neits nodig had omdat ik onder meer het voer voor mijn hondje online bestelde omdat ze dit specialistische voer daar niet verkochten. Ik zou me best bezwaard voelen of ik daar dan een briefje op mag hangen eigenlijk, maar evengoed dank voor de tip!

 

honden page profiel EsterEster

" Zorgen om je vriendje, is heel zwaar en je laat er veel voor schieten...hou het topic hoog er zijn hier wel leden die een hond hebben met een nier probleem en het merk van de brokjes is uitstekend...wie weet. "
 
Ja met name het laatste jaar was vaak echt loodzwaar, ik gaf er zelfs mijn eigen gezondheid en nachtrust voor op, iets wat ik voor een ander mens niet zo snel zou doen. Dat diertje was álles voor me. Hij had geen pijn en was niet ziek, het was puur ongemak en ik hielp hem overal bij.
 
Het zou fijn zijn als iemand dit voer kan gebruiken, afwachten maar!

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ester, een besluit nemen om je hond zijn rust te geven en te gunnen is voor ons een van de moeilijkste beslissingen ooit, ook als een hond oud wordt en gebreken gaat krijgen en nog niet echt ziek is is een moeilijke beslissing om te nemen....Ester, koester de mooie herinneringen aan hem, zo blijft je vriendje altijd bij je in de buurt...laughing     later komt er een dag dat je het afscheid aanvaard..

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

nog een keer omhoog geplaatst ^

honden page profiel EsterEster

" nog een keer omhoog geplaatst ^ "

Heel lief, dankjewel!

honden page profiel EsterEster

Nog iemand interesse toevallig? :)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ester wat naar dat je het niet kan verkopen....misschien de dierenwinkel vragen ?  

honden page profiel EsterEster

" Ester wat naar dat je het niet kan verkopen....misschien de dierenwinkel vragen ?   "

Hoi, er zit hier maar één dierenwinkel in de omtrek en daar ben ik al heel lang niet meer geweest omdat ik dus speciaal voer had voor mijn hondje wat daar niet verkrijgbaar was, verder had ik er ook niets nodig. Ik voel me eerlijk gezegd nogal bezwaard om daar dan na een paar jaar weer eens te komen (voorheen kwam ik er regelmatig) om te vragen of ik een briefje op mag hangen. Misschien stom, maar dat soort dingen voelen voor mij als een enorme drempel en heel bezwaarlijk. Sowieso heb ik dat één keer eerder daar gedaan met een speciaal medicijn ontwikkeld voor dementerende honden wat erg duur was maar voor mijn hondje niet werkte, en dat heeft nooit een koper opgeleverd. 

Ondanks dat ik het geld goed kan gebruiken omdat ik van een uitkering leef en inmiddels ook een aardige kostenpost heb gehad voor mijn nieuwe kitten, had ik gemaild naar het asiel of ik het daar dan kon doneren, maar die hebben zelfs nooit gereageerd dus ik lijk het aan de straatstenen niet kwijt te kunnen, maar voor zoveel geld voer weggooien staat me echt enorm tegen, dus bewaar ik het nog wel. Al is het pijnlijk om elke keer die zak weer te zien staan.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Je kunt t nog aan de mensenvoedselbank proberen te doneren, vaak weten zij wel adresjes van mensen die t goed kunnen gebruiken. 

honden page profiel EsterEster

" Je kunt t nog aan de mensenvoedselbank proberen te doneren, vaak weten zij wel adresjes van mensen die t goed kunnen gebruiken.  "
 
Gedaan, maar die kunnen er niets mee. Geen grootverpakkingen (wat dit wel degelijk is) en alleen dichte verpakkingen. Evengoed dank voor de tip.
 

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ah dat is jammer maar ook wel weer begrijpenlijk.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Kun je geen contact opnemen met de dierenarts van wie je de zak gekocht hebt? Leg je situatie uit en vraag hen te bemiddelen in verkoop van het voer.  Vraag hen jou in contact te brengen met iemand die dat voer  óók gebruikt, zodat jij het kunt verkopen met korting.  Dan hebben er twee mensen een meevaller, jij en de koper.

(Doe in ieder geval de zak goed dicht, zodat de brokken vers blijven.)

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Ik ben bang dat een dierenarts daar niet snel in mee zal gaan. Een zak brokken is slechts 4 tot 6 weken goed na openen, ook al wordt deze goed afgesloten. De vitamines in de brokken zijn dan grotendeels verloren en het voer bevat daardoor dan niet meer de minimale aanbevolen hoeveelheden voedingsstoffen frown Jammer want het is inderdaad erg prijzig voer. 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

" Ik ben bang dat een dierenarts daar niet snel in mee zal gaan. Een zak brokken is slechts 4 tot 6 weken goed na openen, ook al wordt deze goed afgesloten. De vitamines in de brokken zijn dan grotendeels verloren en het voer bevat daardoor dan niet meer de minimale aanbevolen hoeveelheden voedingsstoffen  Jammer want het is inderdaad erg prijzig voer.  "

Dat is niet waar hoor, is makkelijk 3 maanden houdbaar.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Ons is ook altijd 4 weken gezegd voor een zak brokken. Dan is het niet gelijk over datum, maar gaan wel de voedingsstoffen er langzaam uit. Ik zou zelf nooit een zak brokken van iemand overnemen, die al een paar weken open is geweest.

honden page profiel EsterEster

Hoi allemaal. De zak voer is vandaag opgehaald door iemand van het dierenasiel. Ik had hen eerder ook al een e-mail gestuurd waarop nooit was gereageerd, maar omdat elke poging om de zak te verkopen op niets uitliep, uiteindelijk nog een poging gewaagd en toen werd er wel gereageerd. Ze konden het wel gebruiken en vandaag is ie dus opgehaald. Ik weet niet of het de bedoeling is om een post van een artikel wat verkocht of vergeven is te verwijderen en of ik dat überhaupt zelf kan doen, maar ik wilde het in elk geval even laten weten. Allemaal bedankt voor het omhoog plaatsen en de reacties.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Hoi allemaal. De zak voer is vandaag opgehaald door iemand van het dierenasiel. Ik had hen eerder ook al een e-mail gestuurd waarop nooit was gereageerd, maar omdat elke poging om de zak te verkopen op niets uitliep, uiteindelijk nog een poging gewaagd en toen werd er wel gereageerd. Ze konden het wel gebruiken en vandaag is ie dus opgehaald. Ik weet niet of het de bedoeling is om een post van een artikel wat verkocht of vergeven is te verwijderen en of ik dat überhaupt zelf kan doen, maar ik wilde het in elk geval even laten weten. Allemaal bedankt voor het omhoog plaatsen en de reacties. "

Fijn dat er toch nog wat nuttigs mee gedaan is! Het topic zakt vanzelf naar beneden en belandt ooit in t archief. 

Eventueel kun je de titel wijzigen in niet meer beschikbaar oid. Dat doe je helemaal onderaan deze pagina.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Hoi allemaal. De zak voer is vandaag opgehaald door iemand van het dierenasiel. Ik had hen eerder ook al een e-mail gestuurd waarop nooit was gereageerd, maar omdat elke poging om de zak te verkopen op niets uitliep, uiteindelijk nog een poging gewaagd en toen werd er wel gereageerd. Ze konden het wel gebruiken en vandaag is ie dus opgehaald. Ik weet niet of het de bedoeling is om een post van een artikel wat verkocht of vergeven is te verwijderen en of ik dat überhaupt zelf kan doen, maar ik wilde het in elk geval even laten weten. Allemaal bedankt voor het omhoog plaatsen en de reacties. "

Ester, een goed doel voor de zak voer, mooi hoor....laughing

Volgende forumvraag: Oppas aan huis gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^