Knie verdraaid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DanielleDanielle

Nero loopt sinds gister een beetje mank. Heeft hij nooit eerder gehad. Vanochtend liep ie nog steeds mank, dus ben ik met hem naar de dierenarts gegaan. Hij heeft zijn knie verdraaid. De komende weken dus rust houden, aan de lijn lopen, geen balletjes vangen, sport, trap lopen. Dat wordt wat aangezien we dit heel veel doen normaal gesproken. Nu dus even niet. Hij zit zo vol energie. Iemand tips hoe ik hem er doorheen krijg de komende weken? En iemand ervaring met een verdraaide knie, herstelde dat makkelijk?

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ja mijn hond is 3 jaar terug geopereerd aan zijn knie en heeft hem een tijdje terug verdraaid (met vocht in de knie en mank lopen). Rust is rust, vervelend maar voor zijn eigen bestwil (hier was het ook even flink doorbijten pfff wat was hij irritant). Kong invriezen, snuffelmatten, met name hersenwerk en veel kauwen. Komt vanzelf weer goed! 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Ik zou met balletjes gooien tot het verleden laten behoren, als hij hier dus al gevoelig voor is. ( Gescheurde kruisbanden wil je niet) En met hem gaan fietsen als dat weer mag en fysio. Nu lekker gaan hersenwerken. Dat kan binnen, buiten, in de tuin. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hou het goed in de gaten dat het niet een kruisband is.....voorlopig aan de lijn houden rechtlijnig korte wandelingentjes en meer niet, thuis een bot en kong ...en snel weer op de been...beterschap.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^