Castratie reu

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CatharinaCatharina

Ik heb een reu geadopteerd van iemand die ik ken omdat hij er geen tijd voor had. Hij had me verteld Da hij gecastreerd was en het stond ook geschreven in zijn boekje. Nu is mijn teef zwanger en heb de reu ook laten nakijken door mijn dierenarts en zij voelt dus degelijk nog een teelbal zitten. Ik heb al een afspraak gemaakt om hem te laten castreren. Nu de dierenarts die hem gecastreerd heeft zegt dat hij alles verwijderd heeft. Komt dit vaker voor?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zou het iets anders kunnen zijn, een tumor dikte, zou een echo laten maken om zekerheid.  Als de dierenarts zegt dat tie alles verwijderd heeft zal dat zo zijn natuurlijk, iedere dierenarts kan een castratie uitvoeren....denk je dat je teefje zwanger is van deze reu ? Als de castratie nog maar kort geleden is zou de reu de teef drachtig nog kunnen maken, mits de castratie kort geleden is.

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Second opinion aanvragen. Ik heb gekkere dingen meegemaakt.

Volgende forumvraag: Honden Tuigje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^