Vakantie Italië

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mar Mar

honden foto van Mar

Wie o wie is dit jaar naar een camping in Italië geweest met hond?
Wij zijn voor volgend jaar al op zoek naar een camping (heel) dichtbij het strand waar onze toekomstige hond ook op mag (en evt in het water)..

We gaan met de vouwwagen en twee tieners. Het liefst regio Toscane of iets meer noordelijk.

Ik hoor heel graag suggesties!

Groet Mar

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

Ik ben met Abel net terug uit noord Italie, porlezza. Camping Darna. Heel hondvriendelijk. Je loopt zo naar het meer (aan de camping) waar honden lekker in mogen zwemmen. Naast de camping hebben ze een groot uitlaatveld waar ze los mogen rennen en spelen. Op de camping moet ie aan de lijn, maar bij de plek natuurlijk niet als hij bij je blijft. Kom zelf al jaren op die camping, dit jaar voor het eerst met hond en heel goed bevallen. Het was er super relaxed en Abel heeft ook heel erg genoten. De omgeving is prachtig voor wandelingen en overal is je hond welkom. Zelfs de supermarkt heeft speciale winkelwagens met een afgezet stuk waar je je hond in kan zetten (als ie niet te groot is ;)). Restaurants, ik heb geen plek meegemaakt waar niet ook een bakje water voor hem werd neergezet.  S avonds koelde het lekker af dus slapen ook niet te warm voor hem in een voortent/caravan. Zal kijken of ik wat foto’s kan plaatsen. 

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

548006.jpg548005.jpg548007.jpg548008.jpg

heb minder foto’s van de omgeving dan ik dacht, maar een kleine indruk. Heerlijk stil s ochtends op t strand en na een uitlaatrondje kon hij daar lekker rondlopen ik koffie drinken in het net doorkomende zonnetje :) 

Volgende forumvraag: Hond lijkt plots ergens bang voor?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^