Logeetje voor een week, tips zijn welkom

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje)

honden foto van Lineke & Saar(tje)

547508.jpg547509.jpg547510.jpgwww.hondenpage.comWe hebben een logeetje voor een week laughing. Maya is een springer spaniel van 1,5 jaar, een enorme energiebom en knuffelaar en zij en Saar kennen elkaar vanaf pup zijnde. 

Het gaat heel goed, beide honden eten goed en rustig in dezelfde kamer (wel elk aan een kant). Ze slapen allebei goed s nachts, nog geen piepje gehoord van ons logeetje  Ze spelen met elkaar en ons in de tuin. Uitlaten samen is een dingetje, de 1 versterkt de ander en beide honden trekken veel en lopen van hot naar her. We doen nu 1 ochtend wandeling samen en 1 grote wandeling apart en dat werkt goed. Beide dames komen zo aan hun uitlaatklep. 

Het verbaasd me dat ze allebei zo goed hun rust pakken binnen. Ze liggen echt heerlijk op een eigen plekje (zoeken elkaar soms op) en verplaatsen door de kamer heen, geen nijd om de bank oid. Maya kruipt overdag somswww.hondenpage.com in Saars mand en die gaat er zelf compleet relaxt naast liggen. De verbazing heeft misschien te maken met mijn eigen verwachtingen haha. Ik ben er zeker blij mee hoor maar vraag me dan toch ook af of dit 'normaal' is? 

Hoe zijn jullie ervaringen met een logeetje en/of hebben jullie nog tips om beide dames voldaan te houden?

Volgende forumvraag: Wat leuk !
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^