Epilepsie hond ingeslapen Ik voel me zo schuldig :(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 2 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Zo te lezen heb jij het enige voor je hond gedaan wat je nog doen kon, hem uit zijn lijden verlossen. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

honden page profiel HondenloverHondenlover

Hij was zo slim en snapte zoveel woorden het was net een mens van het naar bed gaan dan rende die naar boven en sprong die op me bed wat die eigenlijk niet mocht maar hjj begreep het gelijk.. Of als ik zei kijk op de tv dan zat die leuk te kijken en als ik zei kijk naar buiten ging die voor het raam staan en hij kenden alle namen uit de famillie wel 8 verschillende rende zo naar iemand toe voor een kus als ik dat riep zonder na een fout iemand te rennen .. en als ik me stoten en zei au dan rende die naar me toe en gaf me kusjes en gromde als iemand dan naar me toe kwam .. en dat alles(Zonder Training!!) .. Ik had 12 jaar geleden ook een labrador  maar die kon zoveel na 10 jaar nog niet ..En nu dan deze Canecorso die pas 4 was en dat allemaal al kon zonder ik er moeite voor moest doen het ging zowat vanzelf...En helaas nu aan epilepsie is overleden om hem niet te laten lijden ... Het voelt gewoon alsof ik nooit meer zon hond kan krijgen .. natuurlijk is niks het zelfde maar deze hond was zo speciaal het is niet te beschrijven ..

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Hij was zo slim en snapte zoveel woorden het was net een mens van het naar bed gaan dan rende die naar boven en sprong die op me bed wat die eigenlijk niet mocht maar hjj begreep het gelijk.. Of als ik zei kijk op de tv dan zat die leuk te kijken en als ik zei kijk naar buiten ging die voor het raam staan en hij kenden alle namen uit de famillie wel 8 verschillende rende zo naar iemand toe voor een kus als ik dat riep zonder na een fout iemand te rennen .. en als ik me stoten en zei au dan rende die naar me toe en gaf me kusjes en gromde als iemand dan naar me toe kwam .. en dat alles(Zonder Training!!) .. Ik had 12 jaar geleden ook een labrador  maar die kon zoveel na 10 jaar nog niet ..En nu dan deze Canecorso die pas 4 was en dat allemaal al kon zonder ik er moeite voor moest doen het ging zowat vanzelf...En helaas nu aan epilepsie is overleden om hem niet te laten lijden ... Het voelt gewoon alsof ik nooit meer zon hond kan krijgen .. natuurlijk is niks het zelfde maar deze hond was zo speciaal het is niet te beschrijven .. "

 

het klinkt als een heerlijke hondhp-heart en alsof jullie een heel speciale band hadden.

Zo zonde dat jullie maar zo kort mochten genieten van elkaar en je hem moest laten gaan. Rotziekte is het ook, die epilepsie.

Hij zal voor altijd dat speciale plekje in je hart houden, hoeveel honden er misschien nog komen. En idd heb je dat niet meer met een andere hond, wel als je ervoor open staat zal er ook met een eventueel volgende hond een band ontstaan, niet hetzefde natuurlijk, maar ook mooi en goed.

 

 

 

 

 

honden page profiel HondenloverHondenlover

  .

honden page profiel HondenloverHondenlover

Qa

honden page profiel HondenloverHondenlover

Hij had voor de vele aanvallen op een dag een week ervoor ook 2 aanvallen in een week ik dacht dat het door zijn oorprobleen kwam hij had antibiotica voor zijn oor ik heb veel spijt dat ik niet gelijk om epilepsie medicatie toen heb gevraagd aan de dierenarts .. maar ik zei wel dat die epilepsie had gehad 2 x .. ze zei niet je moet nu met medicatie beginnen .. ik voel me daar ook schuldig over maar ik zei dat die het soms 2 xin een week had en daarna maanden niet .. toen zeiden ze nog zoalng die het niet elke week een paar keer krijgt is medicatie niet egt nodig ..  maarja nu heeft die geen pijn meer maar had hem anders nog 10 jaar langer gehad denk ik steeds pffff

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Puppy 8 weken teen gebroken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^